|
|
|
|
|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #106 : Nisan 01, 2008, 18:34:23 » |
|
iyiki doğdun canlarım ağlarken bile gülmeyi başartan muhteşem ikizlerim  Bu arada Başat'a katılıyorum doğum günü smileysi şart!!
|
|
|
|
|
|
Dağlarda tek tek ateşler yanıyordu. Ve yıldızlar öyle ışıltılı, öyle ferahtılar ki şayak kalpaklı adam nasıl ve ne zaman geleceğini bilmeden güzel, rahat günlere inanıyordu ve gülen bıyıklarıyla duruyordu ki mavzerinin yanında, birdenbire beş adım sağında onu gördü.
Paşalar onun arkasındaydılar. O, saati sordu Paşalar: "Üç", dediler. Sarışın bir kurda benziyordu Ve mavi gözleri çakmak çakmaktı. Yürüdü uçurumun başına kadar, eğildi, durdu. Bıraksalar ince, uzun bacakları üstünde yaylanarak ve karanlıkla akan bir yıldız gibi kayarak Kocatepe'den Afyon ovasına atlayacaktı.
|
|
|
|
|
|
|
|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #109 : Nisan 01, 2008, 21:47:15 » |
|
iyi ki doğdunuz ikizler...  kitaplara siz tat veriyorsunuz  not: bütün gün okulda herkese ikizlerin doğum günü olduğunu söyleyip herkesi canından bezdirdim. herkes deli olduğumu düşünüyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #110 : Nisan 01, 2008, 22:14:41 » |
|
İkizler  30  yani tamam ama böyle deyince de biraz tuhaf geliyor kulağa yahu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #111 : Nisan 02, 2008, 00:45:23 » |
|
Ne kadar doğru bir zamanda doğmuşlar,iyi ki de doğmuşlar  (Kitap ne kadar Potter kitabı olursa olsun çapulcuların takipçisi olan Weasley ikizleri olmadan çok yavan olurdu,bir kez daha saygılar bayan Jo  ) Ayrıca teessüf ederiz şurada bir ikizimiz vardı,illa ki ayıracaksın 
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #117 : Nisan 03, 2008, 18:44:43 » |
|
iyi ki doğmuşlar  .... gıcık jkr. olmasaydı şuanda fred de george gibi 30 yaşında olcaktı 
|
|
|
|
|
|
 derlerki bir yerden sonra acımaz daha fazla zaten aşk kötü bir şaka anlmaya çalışma...
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #118 : Nisan 03, 2008, 20:02:23 » |
|
|
|
|