|
Fraktal
|
 |
« : Mayıs 25, 2008, 10:39:39 » |
|
Evet bazı üzücü haberler var. The Telegraph gazetesi, Melez Prens' te Ravenclaw öğrencisi ve Slug Kulübü üyesi Marcus Belby' i oynayan Robert Knox' un geçen gece Londra' da trajik bir şekilde öldürüldüğünü bildirdi. 18 yaşındaki oyuncu kardeşine yardım için gittiği Londra yakınlarındaki Sidcup denen bir yerde bulunan bir barda uğradığı bıçaklı saldırı sonucu öldü. Polis '21 yaşındaki bir adam cinayet şüphesiyle tutuklandı. Şu an nezarette tutuyoruz" dedi. Warner Bros ise bir açıklama yaptı. "Bu habere çok şaşırdık ve üzüldük. En iyi dileklerimiz ailesiyle"
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
|
charmed
Lanetli
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Etkisi altında : ÖSS !
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 25, 2008, 13:44:49 » |
|
Başlığı okuyunca acaba dedim bir an. Bizimkilerden mi die korktum. Ama bu da çok üzücü. Daha 18 miş ya yazk. Allh rahmt eylesn ne diyelm 
|
|
|
|
|
|
Karamel Kokusu Bazen bir fısıltı çıkar bağırmaya çalışınca. Tek bir umut bile yok mu insan geçmişte yaşayınca? Son kez inan yalan olsa da, bazen bir rüya yeter... Kendimi kandırabilirim; ikimizde görürsek eğer.
|
|
|
|
|
charmed
Lanetli
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Etkisi altında : ÖSS !
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 25, 2008, 15:30:22 » |
|
Bar kavgası herhalde 
|
|
|
|
|
|
Karamel Kokusu Bazen bir fısıltı çıkar bağırmaya çalışınca. Tek bir umut bile yok mu insan geçmişte yaşayınca? Son kez inan yalan olsa da, bazen bir rüya yeter... Kendimi kandırabilirim; ikimizde görürsek eğer.
|
|
|
lilyevans
Kakao

Toph ~ Earth Bender
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 25, 2008, 15:36:56 » |
|
ayy yazık yaa..hp oyuncusu olmasa bile üzücü bi durum niye öldürmüşler acaba??  allah rahmet eylesin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione03
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 25, 2008, 16:15:49 » |
|
Allah ailesine sabır versin çok üzüldüm valla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 25, 2008, 16:26:20 » |
|
Allah ailesine sabır versin üzüldüm ya daha gencecikmiş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 25, 2008, 16:44:41 » |
|
Ayy!  Çok üzüldüm ya! İşte maganda dediğin her yerde  Allah rahmet eylesin, ne diyim 
|
|
|
|
|
|
Nobody can tell ya: There's only one song worth singin'! They may try and sell ya 'cause it hangs them up to see someone like you..! But you've gotta make your own kind of music! Sing your own special song! Make your own kind of music Even if nobody sings along!
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 25, 2008, 16:48:33 » |
|
Çok kötü bi durum ya gencecik bir insan kavga edip öldürülmüş kesin bıçaklayan sarhoştur  Allah rahmet eylesin
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 25, 2008, 16:49:51 Gönderen: hermi »
|
|
|
|
|
|
MoRelLo
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 25, 2008, 18:22:14 » |
|
Bu haber çok üzücü ve hayatlarımızın pamuk ipliğine bağlı olduğunun acı bir şekilde hatırlatıyor... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 25, 2008, 18:25:32 » |
|
Yazık ya çok üzüldüm daha 18 yaşındaymış.. Amaçları ne anlamıyorum. Ünlü olunca işte binbir türlü dert oluyor başında.. Belki tesadüf eseridir belki de kasten bilmiyorum ama oyuncu olsun olmasın gencecik insan sonuçta. Ailesinin başı sağolsun..
Edit: Şu an TV'de haber var kavga çıkmış kavgada bıçaklanmış.. 4 kişi de tutuklanmış..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 25, 2008, 18:26:58 Gönderen: bngi »
|
|
Life was like a moonless night, Shrouded in the stars, Beauty can be such a fright, But now you're in my arms You are my life now, Can't you see, I'd cross oceans, I'd swim seas, To be with you, That's enough for me. Your face is like a poison, Intoxicating me, How can we live forever, When our love can never be..
|
|
|
|
|
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 25, 2008, 18:45:14 » |
|
çok üzüldüm yaa  Allah ailesine sabır versin 
|
|
|
|
|
|
Gossip Girl 
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 25, 2008, 20:44:39 » |
|
ewt yha çok üzücü bir olay daha çok genç iken...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|