|
Fraktal
|
 |
« : Mayıs 22, 2008, 15:00:00 » |
|
Gentle Giant yeni bir büst tasarladı. Bu Bellatrix büstü on inç uzunluğunda. Amazon.com' dan sipariş etmek için burayı tıklayın. Ve yeni Harry Potter oyun kartları. Bunlar ilk beş filmden görüntüler içeriyor ve koleksiyoncular için özel yapılmış. Ayrıca Chris Coulson (Tom Riddle) ve Charles Hughes imzalı. Amazon.com' dan sipariş etmek için burayı tıklayın.
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ginevra
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 22, 2008, 17:55:19 » |
|
Bellatrix kartlarinin resmi yokmuydu Yinede cok pahali diyorum degmez  paylasim icin tesekkürler
|
|
|
|
|
|
Robe Edward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 24, 2008, 11:47:07 » |
|
ewt biraz pahalı haliyle  saol başat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 25, 2008, 15:53:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
Karamel Kokusu Önce ellerimi tutmalıydın. Sonra gözlerin gözlerimle buluşmalıydı. Gözlerimdeki hüznü mutlaka görmeliydin.Islak yanaklarım yüreğini titremeliydi. "Ağlama" demeliydin. "Ağlarken bile güzels,n ama, n'olur ağlama. Asıl beraberlik bedenlerin yakınlığı değil yüreklerin yakınlığıdır. Dünyanın öte ucuna da gitsem yüreğim seninle kalacak ağlama. " demeliydin. Yahut beni birazcık teselli edecek başka sözler söylemeliydin. Sevgilin olmasaydım da sevgilin gibi bakmalıydın. Gözlerinin hatıra defterine beni özetleyen bir fotograf yerleştirmeliydin...
|
|
|
|
Ozz_tormenter
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 09, 2008, 00:30:34 » |
|
Büst süpermiş yalnız değer mi o kadar para tartışılır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
redmoon
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 10, 2008, 14:59:21 » |
|
Bellaya değerde okdr param yok aynen yani
|
|
|
|
|
|
What if I am not the superhero? What if I am the bad guy?
|
|
|
|
obeliks
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 11, 2008, 12:18:32 » |
|
paylaşım için saol. bende o kartlara vericek para ohoooo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 18, 2008, 11:30:27 » |
|
Minicik şey çok pahalı ama Bella için değer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 19, 2008, 16:30:43 » |
|
evet yav bence de çok pahalılar hele kartlar  sağol paylaşım için bella'nın büstü güzel olmuş ama.
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
Valentino
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 26, 2008, 16:56:08 » |
|
cok pahali Onlar bencede Biliyorum!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baylil
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 26, 2008, 21:37:31 » |
|
o kadar paraya değmez yinede tesekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crusers
Şeker

volkan yaman yakında sizlerle
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 27, 2008, 13:53:26 » |
|
bella olabilir ama kartlara o kadar para sayamam
|
|
|
|
|
|
ı love you ginny volkan yaman yakında sizlerle
|
|
|
|
jungle_boy
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 27, 2008, 17:34:52 » |
|
aa bunlar çok ucuz benim de kenara köşeye ayırdığım bi 250 dolatım vardı napiim bunları die düşünüyodum:)))
|
|
|
|
|
|
Ölüm dünyayı geçmekten başka bir şey değildir, tıpkı dostların denizleri geçtiği gibi; birbirlerinde yaşarlar hala. Çünkü hep varolmalıdır, her daim her yerde varolanın içinde sevenler ve yaşayanlar.Bu ilahi aynada birbirlerini yüz yüze görürler; hem serbest,hem lekesizdir sohbetleri.Dost kucağıdır bu; öldükleri söylense bile dostlukları ve cemiyetleri, esasında daima korur varlığını, ölümsüzdür çünkü.
|
|
|
|