|
l LoVe RuPeRt
|
 |
« : Aralık 16, 2005, 21:49:02 » |
|
yarın akşam show tv de saat 20.00 da felsefe taşı war farkındaysanız hep show tv de hp filmleri oluyo
|
|
|
|
|
|
ARWEN FAN CLUP TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ - EMMACIYIZ
|
|
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 16, 2005, 21:52:34 » |
|
ve devamlı aynı filmler oluo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 17, 2005, 00:12:22 » |
|
e adamlar bissürü para ödemiştir, reklam alıp masraf çıkaracaklar da kara geçecekler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
catlak
0
Toz
Bu üye yasaklanmıştır
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 17, 2005, 10:56:24 » |
|
ya daha sıkılmadılar mı azkaban falan yayınlasınlar izlemeyenler izlemiş olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
l LoVe RuPeRt
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 18, 2005, 12:11:32 » |
|
3. kez izledim izlerken eklamlarda bişi gördüm sanırım cumartesi saat yine 20.00 da sırlar odası var ve bu yine show tv de
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 20, 2005, 19:46:51 » |
|
bir türlü 3. filmi gösteremediler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olwen
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 21, 2005, 09:46:01 » |
|
eft yaaa, gösterseler de ben de tom a doya doya baksam  [bi de fred le george a  ]
|
|
|
|
|
|
  Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 21, 2005, 14:31:56 » |
|
üçüncü filmi anca seneye fln verirler  daha sırlar odası tv premier'i yurt dışında yeni yapıldı  önce amerikada yayınlanır (muhtemelen ABC kanalında) sonra da bizimkiler yayınlar. ama sırlar odasını bir ay arayla fln yayınladır. yani abd'de yayınlandı bir ay sonra show yayınladı  bu yüzden amerikada yayınlanıyor diye haber çıktıktan bir ay sonrası içim geri sayım fln yaparız  ama benim pc'imde duruyor kendisi , yani tv'yi beklememe gerekyok  kıskanın nihahaha 
|
|
|
|
|
|
but now... there's nothing I can say that is good enough... Kouta...I'm sorry for all the sadness I've caused you... I'm so sorry... please forget about everything...
~ Lucy
|
|
|
|
Olwen
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 21, 2005, 14:51:58 » |
|
cık cık cık, fant çok kötüsün yaaa, hava atıo bi de aaaaa, bende steve korsanını aldırmassam görürsün sen  [şahsen filmleri kitaplar kadar tutmuyorum, o yüzden korsan kafi  ]
|
|
|
|
|
|
  Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
|
|
|
|
l LoVe RuPeRt
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 22, 2005, 18:58:51 » |
|
sırlar odası cumartesi yine war
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 22, 2005, 19:08:57 » |
|
aa ne çabuk yayınladılar yaw. daha bir ay olmadı geçenkinden beri...
|
|
|
|
|
|
but now... there's nothing I can say that is good enough... Kouta...I'm sorry for all the sadness I've caused you... I'm so sorry... please forget about everything...
~ Lucy
|
|
|
Onur
Toz
(([BeNiM GiBiSiNi GoOgLe'da BiLe BuLaMaZsIn]))
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 04, 2006, 13:44:03 » |
|
Yav hiç zevk vermiyor sırlar la felsefe taşı hepsi daha küçücük.Azkaban idare eder yinede.Nasıl olsa hepsinin cd si var bende dert etmiyorum.
Ateş kadehinide buldum biryerden corsanı ama yinde güzel.
|
|
|
|
|
|
 BAYRAĞI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR VATAN EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR
|
|
|
lily
>> Amy <<
Kakao

Öykü ^^
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 14, 2006, 16:49:00 » |
|
felsefe taşı ve sırlar odasını neredeyse her ay gösteriyorlar.bunları her ay gösterceklerine azkaban tutsağı ve ateş kadehini yayınlasalar daha iyi
|
|
|
|
|
|
Sen aslında sen sen değilsin Sendeki ben de ben değilim Bir sen var bende senden farklı Bir ben var sende benden ayrı kabul et artık o da tıpkı senin gibi Sürdürüyor insan denen neslini Kırıyor, vuruyor, yıkıyor, döküyor, söküyor, alıyor, kaçıyor, gidiyor!!
|
|
|
|
wildschumi
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 17, 2006, 23:08:29 » |
|
ewt yaw yeter azcıkta azkaban fln olmuo hep felsefe tası tek o varmış gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marilyn manson
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 18, 2006, 23:06:22 » |
|
ilk birinciyi sonra ikinciyi veriyolar hep takılmış plak gibi acaba ne zaman üçe geçcekler
|
|
|
|
|
|
 ANTI--DANyal
|
|
|
|