|
IncurabLe
|
 |
« : Ağustos 25, 2006, 11:19:47 » |
|
Yapılan araştırmalara göre Harry Potter ve Goblet Fire'ın DVD'si tüm zamanlarda en hızlı ve çok satış yapan DVD olarak Guinnes Rekorlar Kitabına girmiş. Bununla İlgili olarak Dan şunları sölemiş:
Bu çok hayert verici. DVD'lerin böle satılması çok önemli. DVD'leri alan herkese teşekkür ederüm. Bu çok mükemmeldi. demiş.
Orkinal Haber içinhttp://www.hpana.com/news.19562.html
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 26, 2006, 22:13:52 Gönderen: lunatic »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 25, 2006, 14:20:54 » |
|
normal girmesi  hem oyuncu hem konu bakımından harika bi flim olduundan  normaldir haber için saolss
|
|
|
|
|
|
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir. Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir. Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
|
|
|
|
|
|
Salazar Slytherin
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 26, 2006, 00:10:44 » |
|
Vay be Kitap a HP de girdi  . Darısı(Harry Potter Cafe nin başına  )Bizimde katkımız olmuş demek bizde aldık ya  ...Sağol haber için  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Crystal_Princess
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 26, 2006, 14:55:14 » |
|
Vay be Kitap a HP de girdi  . Darısı(Harry Potter Cafe nin başına  )Bizimde katkımız olmuş demek bizde aldık ya  ...Sağol haber için  . Hemde benim iki kere katkım oldu..  Salak gibi gidip ilk extrasız olanı aldım....Sonra bi daha extralısını aldım...  2 tane Ateş Kadehi DVDm oldu bu sayede...Benimde katkım büyük yani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
halfbloodprincess
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 26, 2006, 16:18:31 » |
|
eh olcak o kadar harry potter bu ve en güzel kitabın filmi gerçi kitap kadar olamaz ama hakedio bence
|
|
|
|
|
|
çapulcular fan club sirius fan club mor ve ötesi fan club
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 26, 2006, 22:17:41 » |
|
Rekorla ilgili haberin resmi şöyle:  resimde yazanları çevirmek istedim ama okuyamadım :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Me(I)tem
Süt
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 26, 2006, 22:36:30 » |
|
bencede normal çünkü ben bile kitabını okumama rağmen filmi 4 kere izledim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 27, 2006, 14:06:59 » |
|
Vay be Kitap a HP de girdi  . Darısı(Harry Potter Cafe nin başına  )Bizimde katkımız olmuş demek bizde aldık ya  ...Sağol haber için  . Hemde benim iki kere katkım oldu..  Salak gibi gidip ilk extrasız olanı aldım....Sonra bi daha extralısını aldım...  2 tane Ateş Kadehi DVDm oldu bu sayede...Benimde katkım büyük yani  ehuehe walla yazık olmuş parana bende az kalsın extra'sız olanı alcaktım adama sormasaydım bnmde paralar gitçekti  way be hp'de ödüle rekora doymuyo.arkadaşalrın dediği gibi zaten sonuna kadar hakediyo hp bunları
|
|
|
|
|
|
Kaderi yenmeden utandım kendimden Daha sevilmeden vazgeçtim dünyadan..

|
|
|
ginny weasly
kara kartalllll
Kakao

|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 27, 2006, 19:55:15 » |
|
Vay be Kitap a HP de girdi  . Darısı(Harry Potter Cafe nin başına  )Bizimde katkımız olmuş demek bizde aldık ya  ...Sağol haber için  . Hemde benim iki kere katkım oldu..  Salak gibi gidip ilk extrasız olanı aldım....Sonra bi daha extralısını aldım...  2 tane Ateş Kadehi DVDm oldu bu sayede...Benimde katkım büyük yani  ehuehe walla yazık olmuş parana bende az kalsın extra'sız olanı alcaktım adama sormasaydım bnmde paralar gitçekti  way be hp'de ödüle rekora doymuyo.arkadaşalrın dediği gibi zaten sonuna kadar hakediyo hp bunları helal olsun cidden benimde bütün harçlıklar kitaplarına dvd lerine gidio ztn
|
|
|
|
|
|
 harry&ginny fun club[img]
|
|
|
|