|
lunatic
|
 |
« : Ekim 18, 2006, 11:15:08 » |
|
 Yönetmen Terry Gilliam (bkz. foto) yeni filmi Tideland için yaptığı bir basın toplantısında eden bir Harry Potter filmini yönetmediği ya da gelecekte neden yönetmeyecğei konsundaki bir soruya şöyle cevap verdi: Hayır. Bu fabrikasyon bir iş. Ben sevmiyorum böyle işleri. Şu anda büyük bir operasyon gerçekleştiriyorlar, herşey stüdyonun kontrolü altında, benim yapmak isteiğim iş tarzını düşünürsek, hiç uymuyor. Ama internette son filmi benim yöneteceğim dedikoduları durmuyor nedense. MTV: Sizin Potter'ınız nasıl olurdur? Gilliam: Alfonso Cuaron'unki [Prisoner of Azkaban] gerçekten iyiydi (aha bu da Fantasticc'in takımından ) , fakat ilk ikisi süprüntüydü. (ayıp yahu! tamam çok iyi olmayabilirler ama çöp değillerdi kesinlikle!) Meselenin özünü kaçırmışlardı; içindeki büyüyü kaybetmişlerdi... Alfonso benim yapacağıma çok yakın bir iş çıkardı. Çektiği filmlerin hiçbirini seyretmediğim için yorum yapamıyorum ben :S Adamın adına tıklarsanız hakkında bilgi edinebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 18, 2006, 11:17:44 » |
|
Alfonso Cuaron'unki [Prisoner of Azkaban] gerçekten iyiydi fakat ilk ikisi süprüntüydü
üf baya kötü olmus bu bence böle dememesi gerekirdi ne biliim ilk ikisi bnm tarzıma uymuo desydi daha ii olurdu hepside emek verio nede olsa saol v. abla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 18, 2006, 11:22:12 » |
|
beyazperde.com sitesinden bu yönetmene ait filmlere ulaşabilirsiniz: TIK----- azkaban'ı sevdiyse ben de onu severim tabi  ama önceki filmleri pek iç açıcı durmuyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 18, 2006, 11:29:33 » |
|
beyazperde.com sitesinden bu yönetmene ait filmlere ulaşabilirsiniz: TIK----- azkaban'ı sevdiyse ben de onu severim tabi  ama önceki filmleri pek iç açıcı durmuyo ehueehue  :D:D bence ilk 2 filmde güzeldi bu filmleri çok ağır eleştirmiş haber için saol vildan abla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 18, 2006, 14:15:12 » |
|
sevmedim ben bu adamı yönetmesin ztn hp falan  denir mi süprüntü diye yav onlar içinde çk emek verdiler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SuMMeR
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 18, 2006, 15:45:33 » |
|
Biraz ağır kaçmış yorum... Ama 3. film konusunda katılıyorum. 4. filmi gençlik filmine çevirmişlerdi. 
|
|
|
|
|
|
“‘And so the lion fell in love with the lamb…,’ he murmured. I looked away, hiding my eyes as I thrilled to the word. ‘What a stupid lamb,’ I sighed. ‘What a sick, masochistic lion.’” – Edward and Bella
~ sensin snack.. :|
|
|
|
daniel kolik
Süt
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 18, 2006, 19:50:30 » |
|
hepsinde de dan oynadığına göre hepsi birbirinden güsel:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 18, 2006, 19:56:07 » |
|
Hah! ne olacak şimdi bende Alfonso Cuaron'unkini beğenmemiştim.Bence en güzel 1. ve 2. filmdi.Zaten 4. hiç söylemiyorum bile  en kötüsüydü. HP'yi bana verseler kesinlikle 2. film gibi olurdu. 
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 18, 2006, 22:12:11 » |
|
filimler süperdi ben 1 ve 2 filmi izledim ve acayıp çok beyendim.eğer beyeenmeseydim 3 ve 4. filmi izlemezdim ve ultraharry fanı olmazdım.
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
lavinia
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 22, 2006, 11:35:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 23, 2006, 20:36:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 24, 2006, 14:33:10 » |
|
Gilliam: Alfonso Cuaron'unki [Prisoner of Azkaban] gerçekten iyiydi (aha bu da Fantasticc'in takımından ) , fakat ilk ikisi süprüntüydü.ayıp ya biz senin filmlerine öyle diyo muyuz??
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 24, 2006, 14:36:21 Gönderen: ~FrozenHunter~ »
|
|
All alone, no one cares. So much to give to you all out there. Take me now in your arms. Let me rest safe from harm.
Ohh... I want to be loved... I need to be loved... Won't somebody love me?
|
|
|
|
eda_cd_274
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 24, 2006, 15:06:50 » |
|
adamı tanımıyoruzki süprüntü diyelim. demekki neymiş bu adamın filmleri süprüntü bile değilmiş hp fanı olarak alındım yani. beğenmese bile böyle çok emek veripte yapılmış bi yapıma çöp demesi ayıp. kınıyorum
|
|
|
|
|
|
 KARŞISINDA DURAMADIĞIN ASANIN ARKASINA GEÇ "alçak peter böyle yaptı işte"
|
|
|
|
|