|
eccem
|
 |
« Yanıtla #75 : Kasım 20, 2006, 17:38:00 » |
|
bencede ugrasmaz ama hp95 haklı olcak olursa rita en iyisi olur 
|
|
|
|
|
|
I know someday you'll have a beautiful life,I know someday you'll be a star in somebody elses sky,but why cant it be mine?
R/HR SHİPPER
|
|
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #76 : Kasım 28, 2006, 21:20:59 » |
|
narcissa veya kardeşiyle hatta mümkünse narcissayla olsun çünkü o zmn lucius narcissayı öldürcek voldi de "sen benim sevdiğim kadını nasıl öldürürsün!!"diye onu öldürcek.draco da yetim kalcaaaaaaaak  nasıl ama güzell yazdım mı senaryoyu? 
|
|
|
|
|
|
bla bla bla
|
|
|
|
harry oğuzhan
|
 |
« Yanıtla #77 : Mayıs 20, 2008, 10:59:40 » |
|
Bellatrix onu seviyor.( Ve belki de ölm yiyen olmasındaki bir sebepte budur) Voldemort ta ona aşık olsa ve bunlar evlense (yani Voldemort'un evlendğini zaten ancak rüyamızda görürüz) güzel olurdu aslında. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #79 : Mayıs 26, 2008, 18:08:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #80 : Mayıs 26, 2008, 18:14:52 » |
|
Bence en iyisi yasak aşk  Lord Voldemort'la Profesör Trelawney mesela  Bir kötüyle bir iyinin dillere destan efsanesi xD Gerçi Voldemort sevmiyordur, kullanıyordur kesin çakal 
|
|
|
|
|
|
Life was like a moonless night, Shrouded in the stars, Beauty can be such a fright, But now you're in my arms You are my life now, Can't you see, I'd cross oceans, I'd swim seas, To be with you, That's enough for me. Your face is like a poison, Intoxicating me, How can we live forever, When our love can never be..
|
|
|
dnzdnz
Süt
|
 |
« Yanıtla #81 : Haziran 01, 2008, 21:24:04 » |
|
ama keşke bella ile çıksaymış manyak olurlarmış
|
|
|
|
|
|
 LUMOS:YAŞASIN HARRY POTTER CAFE:NOX I LOVE YOU JOHNNY (DEPP)
|
|
|
|
|
|
|
|
evremerve
|
 |
« Yanıtla #84 : Haziran 03, 2008, 11:37:36 » |
|
hehe şaka yapıosunuz dimi yha bencede bu dünyada onu sevecek bi kız varsa yha kafayı yemiştir yada bilemiorum artık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #86 : Temmuz 24, 2008, 11:53:53 » |
|
Özünde sevgi dolu bir yüreği barındırdığını düşünüyorum kendiLerinin ama psikopat bir karakteri olduğu içün bellatrix le iyi bi yuva kurarlar bakınız :
Nikah Tarihi : 09.09.09 Saat 09 09 Yer : Beşiktaş Evlendirme Dairesi Nikah Memuru : Kadir Topbaş ŞahitLer : Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore,Narcissa Malfoy
Bu ikilinin çocuğunun nası bişe olcağı merak konusudur..Zira kendileri Gryffindor a giderlerse Baba'nın ne yapacağı daha merak konusudur..Voldemortun soyadı yok kendi tabiriyle sildiği için çocuğa ne soyad takar bilemem..Çocuğun vaftiz babası Harry oLur böylece aralarındaki buzlar erir..
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #88 : Temmuz 29, 2008, 17:24:19 » |
|
bellaya yakışır  benim birde merak ettiğim bişey var tamam voldi de sevgi yok kalp yok ama gene de hiç mi bir kızdan etkilenmedi  snape de muggle doğumlulara karşıydı ama bakınız gene de lilyden etkilenmesini engelleyemedi  rowling son kitapta bir kız çıkarsaydı voldinin eski platonik aşkı olarak ne şaşırtıcı ve ilginç olurdu hikaye için ya 
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
|
|