Wawery
Süt
I'm too lost in you...
|
 |
« Yanıtla #60 : Şubat 11, 2006, 15:00:40 » |
|
Burda da mı sen  Neyse konuyu değiştirmeyelim bence de en iyisi Ateş Kadehi  Ewet burda da ben!  Yanlış anlaşılmasın kuzenim olur da kendileri  Azkaban da güzel bi film olmuştu bence ya hakkını yemiyelim şimdi 
|
|
|
|
|
|
 This is my December This is my time of the year This is my December This is all so clear This is my December This is my snow covered home This is my December This is me alone...
|
|
|
|
|
|
bb1_girl
|
 |
« Yanıtla #61 : Şubat 11, 2006, 17:22:43 » |
|
2. film güzel ama 4. FİLM daha PROFESYONELCE olmuş
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 12, 2006, 03:09:14 Gönderen: bb1_girl »
|
|
Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt) Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon) Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves) İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro) Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney) Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey) Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir,adı geçtikçe takdir edebilirsin!(bkz: Tobey Maguire) Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!

|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #62 : Şubat 15, 2006, 18:14:35 » |
|
aynı konular birleştirildi.
|
|
|
|
|
|
"religion has actually convinced people that there's an invisible man living in the sky who watches everything you do, every minute of every day. and the invisible man has a special list of ten things he does not want you to do. and if you do any of these ten things, he has a special place, full of fire and smoke and burning and torture and anguish, where he will send you to live and suffer and burn and choke and scream and cry forever and ever 'til the end of time! but he loves you."
-Zeitgeist The Movie
|
|
|
|
Fortune Major
|
 |
« Yanıtla #63 : Mart 05, 2006, 13:50:34 » |
|
Valla Arkadaşlar Size Şunu Söyleyeyim. Benim Burada Olmamı Sağlayan Tek Şey Sırlar Odası Filmidir...Ben 1 senedir Harry Potter Fanıyım. Harry Potter'la Tanışmamız Felsefe Taşı Filmine Dayanır. Filmi T.V'de üstün körü ve ön yargı ile izlediğim için, Bu ne ya tam çocuk filmi, saçmalık, iğrenç gibi boyumdan büyük laflar ettim. Hatta Filmin tamamını bile izlemedim.  Sonra Bu olaydan yıllar sonra elime Sırlar Odasının Vcd'si geçti. Canımın çok sıkıldığı bir gün bu filmi izlemeye koyuldum. İşte O anda ne olduysa oldu ve Harry Potter hakkında görüşlerim değişti. O günden sonra tüm filimlerini edindim. Kitapların baştan sona okudum....  Şunu Düşünüyorumda İyiki SIRLAR ODASINI izlemişim!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
roran
endoplazmik retikulum(E.R) bkz. dizi cnbc-e emergency
Kakao

eleman says: meowwww güzel şekil yapmışınız eleman
|
 |
« Yanıtla #64 : Mart 30, 2006, 20:22:56 » |
|
goblet of fire
|
|
|
|
|
|
one day my mortal body will turn the dust but the Turkish Republic will stand forever. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #65 : Nisan 16, 2006, 23:39:47 » |
|
3.film çok güzeldi  Müzikleri, görüntüleri ama 4. filmle de çok güzeldi  Aslında hepsi çok güzel 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 17, 2006, 21:20:25 Gönderen: caerid lock »
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #67 : Mayıs 14, 2006, 23:19:34 » |
|
en güzel ve benim en beğendiğim sırlar odası filmiydi.
|
|
|
|
|
|
there is a voice calling for me there is light coming down on me there is doubt that is clearing there is day that is dawning there is wound that is healing there is season waiting for me there is road that is turning there is fire still burning there is peace i am searching there is freedom i'm depending on there is pain that's never ending there is rain falling only on me there is dream i am living there is life i am dreaming of there is death i'm awaiting there is home i am deserting i hold my breath i wait only moments remain
|
|
|
|
cansarar
|
 |
« Yanıtla #68 : Mayıs 14, 2006, 23:20:26 » |
|
tabiki ilkler hep farklıdır.felsefe taşıııııııııııı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hortkuluk
zekimürendebizigörecekmi
Şeker

Toujours pur<
|
 |
« Yanıtla #69 : Haziran 04, 2006, 21:47:23 » |
|
son filme bayıldım artık cidden hiç çocukluk kalmamış filmde gerilerek ne olcak falan dıye izledim (kitabı okudum ama yinede heycan oluo:))
|
|
|
|
|
|
Toujours pur<
|
|
|
ScArLet
emma fan clup
Şeker

MRS POTTER---eski nickim
|
 |
« Yanıtla #70 : Haziran 04, 2006, 21:48:45 » |
|
ben en cook son filmi ama 3. de müthişti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GRifiNN
|
 |
« Yanıtla #71 : Haziran 04, 2006, 22:00:51 » |
|
en güzel film sırlar odası bence. bundan sonraki 2 film baştan savma yapılmış gibi geldi. özellikle ateş kadehini beğenmedim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prisoner_of_azkaban
|
 |
« Yanıtla #72 : Haziran 05, 2006, 04:34:16 » |
|
sırayla değerlendirmek gerekirse.... 1. ve 2. film hikayeye sadık kaldığı için güzel 3. filmde siriuscuğum var o yüzden güzel.... ama sanırım en iyi dördüncüsü(bi de kırpmasalardı) ve müzikler harika....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eärendil
|
 |
« Yanıtla #74 : Haziran 15, 2006, 13:07:48 » |
|
1. film bana çok çocukça geldi. 3. fim güzel ama 4. fim daha güzel ama hepside güzel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|