|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #150 : Mart 03, 2008, 18:16:27 » |
|
Sırlar Odası(farklımıyım ne?)>Ateş Kadehi>Felsefe Taşı>Azkaban Tutsağı>Zümrüdüanka Yoldaşlığı açar isem... Sırlar Odası bende baya bir etki yaratmıştı(1.Küçüktüm 2.Gece 10.30 seansıydı  3.İlk defa arkadaşımla filme gitmiştim) Ateş Kadehi,Her ne kadar başları kopuk kopuk olsa bile iyiydi.(Cedric'in ölüm sahnesi-düello) Felsefe Taşı,İlk olduğu için özeldi...Hele hele popcorn kutusu için 5 tane yemiştim  Azkaban Tutsağı,Bende hiç etki yaratmadı gerçekten...TV'de izlediğimde yarısını bırakmıştım (farklıyım valla) ZAY,çoookk kısaydııı bu yüzden sonuncu ama görsel olarak en iyisiydi
|
|
|
|
|
|
Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
|
|
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #151 : Mart 03, 2008, 18:19:10 » |
|
Felsefe Taşı ve Ateş Kadehi.
Sırlar Odası ve Azkaban Tutsağı bir yerden sonra sıkıyor; Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nın da sadece son bölümü güzel ama Felsefe Taşı ilk film olduğundan, Ateş Kadehi de insanı sıkmadığından, tercihim bu iki film yönünde.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düsünseli'den Gerçekler 'de...
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #152 : Mart 03, 2008, 18:27:15 » |
|
Felsefe Taşı ve Ateş Kadehi.
Sırlar Odası ve Azkaban Tutsağı bir yerden sonra sıkıyor; Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nın da sadece son bölümü güzel ama Felsefe Taşı ilk film olduğundan, Ateş Kadehi de insanı sıkmadığından, tercihim bu iki film yönünde.
aynı görüşteyim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #153 : Mart 03, 2008, 20:12:05 » |
|
Azkaban Tutsağı,Sırlar Odası  Belki Felsefe Taşı ile Ateş Kadehi  Tabi Zümrüdüanka'yı anlatmama gerek yoktur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hilary_Şule_Daniel
Şeker

%100 HiLaRy ve DaNiEl FaN'ı
|
 |
« Yanıtla #154 : Mart 04, 2008, 00:42:22 » |
|
Sonuncu fim hariç öbürlerinn hpsi çk gzlll.ama en çk dersenz Ateş Kadehi ve Azkaban tutsağı derim.Çünkü Ateş kadehi spr bi filmdi ve Dan çk görülüodu.Azkaban çk gzldi.Orda da en sefdiğim Dan ımın hali vrdı.Filmler spr...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aşkım?daniel?gülnur
|
 |
« Yanıtla #155 : Mart 04, 2008, 01:49:24 » |
|
vala ne yalan sölim ben en çok AZKABAN TUTSAĞI nı cok sefıom
|
|
|
|
|
|
HARUN RUMEYSA CANAY
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #156 : Mart 08, 2008, 21:26:36 » |
|
Azkaban tutsağı ve Ateş kadehi diyorum açıklama yaparsam
Azkaban tutsağı : yönetmen sadece kitaba bağlı kalmayayıp sahneler ekleyip daha güzel yaptığı için. (bknz: Granger'ın Malfoy'a tokat yerine yumruk atması)
Ateş kadehi : daha çok efekt vardı ve daha az kısaltma yaparak iki-iki buçuk saate sığdırmış
Felsefe taşı : öbürlerinin yanında efekt açısından daha sönük kalıyor ve son bölümde koyabileceği o kadar şeyi koymamış. (yönetmen)
Srlar odası : hmm... güzel olmasına güzeldi ama ben izlerken sıkıldım. Yani yönetmen herşeyi üç saat yapıyor ama o üç saat sıkıcı oluyor
Zümrüdüanka yoldaşlığı : Aaa... Evet zümrüdüanka yoldaşlığı. Gördüğüm en iğrenç Hp filmiydi. Orada yönetmen ben olsaydım kat kat daha güzel yapardım. Zaten adamın daha yarım saati vardı. (bknz: niye Karayip Korsanlar 2,5 saatken Zümrüdüanka yoldaşlığı 2 saat)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ante mortem
|
 |
« Yanıtla #157 : Mart 08, 2008, 23:31:36 » |
|
Genel olarak bakarsak Ateş kadehi en kopuksuz film derim.( Bkz...o ne demek kınadım kendimi kopuksuz ne be  ) özellikle Harry ve Cedric kupaya yapışıp mezarlıkta bittikten sonraki kısmı defalarca izlemişimdir 
|
|
|
|
|
|
" Bir adam öldürülemiyorsa eğer, yaşıyor olabilir mi? Tam olarak anlamıyorum... ama mesele şu ki; bir bedeni var ve yürüyor,konuşuyor,öldürüyor ve bu yüzden de, evet yaşıyor diyebiliriz!" Yaklaşıyor!
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #158 : Mart 09, 2008, 18:05:55 » |
|
zümrüdüanka yoldaşlığı
|
|
|
|
|
|
  Türküz doğruyuz ölümüne Linkin Parkçıyız Anti Lost ve Anti Emma
|
|
|
wiseva
Şeker

(= ...eL NiNo.. =)
|
 |
« Yanıtla #159 : Mayıs 12, 2008, 18:30:00 » |
|
Azkaban Tutsağı bir de Ateş Kadehi olur.. ilk 2 film çocuk filmiydi zümrüdüanka'da da bazı yerler olmamış yani çok atlamışlar..
|
|
|
|
|
|
éğéR aşK ßuYsa sévgi ßuYsa isTémiYoruM.. ßu şeHir sensiz Yaşanmaz oLdu ..DayanaMıyoRum..
|
|
|
ceroş
Süt
Aşk bir sudur iç iç kudur
|
 |
« Yanıtla #160 : Haziran 30, 2008, 15:47:41 » |
|
Bence ateş kadehi çünkü HARRY'NİN KARANLIK LORD'LA en süper karşılasması bu filmde:)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 30, 2008, 15:48:31 Gönderen: ceroş »
|
|
Bana takıl hayatın renklensin fazla takılma gök kuşağına dönersin
|
|
|
|
|
|
|
Weasley
Şeker

R/EALİTY
|
 |
« Yanıtla #163 : Ağustos 04, 2008, 18:13:19 » |
|
Azkaban Tutsağı nın çok güzel olduğuna kesinlikle katılmıyorum,hatta serinin en kötü filmi bence.Saçmalamışlar ve Hermione yi olduğundan farklı yani süper ve kusursuz biri haline sokmuşlardı gereksiz yere.Ron un Harry i öldürmek istiyorsan ikimizi(kendisi ve Hermione) de öldürmek zorundasın repliğini hangi akla hizmet bir şekilde Hermione ye verirler mesela  bunun gibi bir sürü şey işte..Gırrrr.. En sevdiklerim için Felsefe taşını ve Sırlar Odasını seçtim ama umuyorum ki Melez Prensi izledikten sonra bu fikrim değişecek
|
|
|
|
|
|
 Bonnie çok güzelsin:) Ron Weasley_Keeper,Knight and King:) I support R/EALITY Dünya tatlısı Saliha'ya bu muhteşem imza ve harika avatar için teşekkürler
|
|
|
ZEYNEP HAZAL
Şeker

GELECEĞİ BİLMEK İÇİN... GEÇMİŞE DÖNMELİ
|
 |
« Yanıtla #164 : Ağustos 04, 2008, 18:52:04 » |
|
bence azkaban en iyisiydi nedenini bilemiom ama azkaban'a değişik bi sempati duyuyorum ikinci de duygu yüklülüğü beni çeken ateş kadehi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 04, 2008, 18:53:24 Gönderen: ZEYNEP HAZAL »
|
|
|
|
|
|