|
hp_harrypotter
Ziyaretçi
|
 |
« : Kasım 26, 2005, 23:36:20 » |
|
birinci filme bayıldım öncelikle belirteyim giriş gelişme sonuç süper olmus..İlk film oldugu için acayip etkilendim ya..Baglandım aynı anda ...
ikinci film bir okadar güzel.Artık harry reaktif değil aktif ve macerlar gelişiyor..serinin en sevdiğim filmi..voldemortun dönüş sahnesi süperdi
üçüncü filmi başka bir yönetmen yönettiği için biraz garipsedim..Ama yine de olayları iyi değerlendirmiş..Güzel bir senaryo yapmı..Görüntü kalitesi güzel.Ama bazı yerleri gereksiz yere uydurmus veya değiştirmiş.patronus sahneleri güzeldi
dördüncü film tam bir gösel efekt şöleni ama şunu söyleyim diğer filmlerden aldıgım tadı alamadım..Ama eksiklik müzikten olabilir mi dedim.O adam da değişti..Bence müzik çok yetersizdi..Eski orjinal hp müziklerinden çogunlukla nostalji etmesi gerekti ama yapmamış..Gele voldemortla karşılaştıgı sahnede muazzam bir müzik duygusu olması gerekdi karşısına çıkarken ama beklediğim olmadı..Bir de sadece 1 tane ders görüyoruz koca yılda sadece karanlık sanatlara karşı savunma.Bu biraz arkadaşlarımda benim canımı sıktı..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 22, 2005, 19:17:58 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
|
Hikari
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 27, 2005, 08:55:47 » |
|
benim de favorim 2. filmdi nedendir bilmem. 4. filmi daha izleyemedim okulum yüzünden >_< amaaa genel olarak ben rupert'a hasstayım filmde ^^ ama emma'ya uyuzum... müthiş bi antipatim var o kıza karşı. bilmem neden ¬ ¬
|
|
|
|
|
|
"...amadare wa chi no shizuku to natte hoo wo tsutai ochiru..."
|
|
|
|
df_grint
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 27, 2005, 16:56:00 » |
|
benim en fazla beğendiğim 2.filmdir.rupert.tom ve alan rickman'a bayılıyorum emmadenen kızdan ise nefret ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 27, 2005, 20:44:12 » |
|
en fazla beğendiğim film şu adna azkaban tutsağı.. ama ateş kadehini ikinci kere izlersem fikrim değişebilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 28, 2005, 22:57:45 » |
|
aa doğru, müzik zayıf kalmıştı. ama onun dışında yine de ben bu filme bayıldıııım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Phoenixia Beaunifty
Veela ;)
Şeker

Puccaa & Garuu --Funny Love^^
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 04, 2005, 14:58:12 » |
|
Ben de çok sevemedim bu filmi. Kitapta önem verilen bazı yerler atlanmış. Zaten kitaptan çekilen filmlerde izledğim en iyi filmler lotr üçlemesiydi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laurana_
Süt
Asalet doğuştandır,zorbalıkla sahip olunmaz...
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 15, 2005, 20:28:54 » |
|
Yüzüklerin Efendisi gibi bir film bir daha gelemeyeceği için tartışmaya gerek yok  Kendisi hem kitaptan ayrı hem de kitapla bir bütün içinde çekilmiştir ve tuhaf olan da budur ki Hp'de bu asla olmayacak!!! (içime doğuyo da  ) favorim tabii kiii İKİNCİ FİLM... Neden derseniz...Ben filmde yönetmenlerin kafasına göre yorumunu değil; kitabın üstünden kendi yorumlarını aktarmalarını bekliyorum. Mıke NEWELL'ın Voldemort konusunda çaresiz kaldığı çok açık! Adamın kötü olduğunu anlatabilmek uğruna, onu evirip çevirmiş ve Freddy gibi tuhaf bir katil haline getirmiş. Yeteneksizlik ve çaresizlikten başka yerlere dem vurma çabası diye buna derim ben 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 15, 2005, 21:35:26 » |
|
Valla son filmdeki Voldi hakkında çok yorum yaptım ama yine de dayanamıyorum  Rezaletti... Yani gerçekten neydi o öyle... Voldi'yi öyle fazla hareketli oradan oraya koşan bi tip olarak hayal etmedim ben hiç.. Aksine sakin görünen ama otorite saçan biri olarak düşündüm :S Yani bunun bi karizması falan yoktu.. Oradan oraya koşuşturdu bişeyler dedi.. Garip hareketler yaptı ve bitti  Zaten film çok kısaydı... Neyse.. Ama gerçekten rezaletti Voldemort son filmde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 24, 2005, 11:22:02 » |
|
evet film çok kısa gibi geldi yani olaylar çok çabuk gelişmiş pek bi şey anlamadım kitabı güzeldi. filmler arasından favorim azkaban tutsağı gerçekten çok güzeldi
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
wildschumi
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 28, 2005, 12:50:49 » |
|
BÜTÜN FİLMLERİ SEVİYORUM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maltazard
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 05, 2006, 18:22:57 » |
|
benim 2. ve 4. film favorim
|
|
|
|
|
|
   GARFİELD Fan Clup Looney Tunes Fan Club Metal Club!!!!!! We Love The Chronicles of Narnia!! LuNa FaN cLUb Avrupa Yakası Fan Club ğяу₣₣ỉи∂σя ₣υи ¢ℓυв *_*_*FORT MINOR & LINKIN PARK*_*_* Evanescence Fan Club
|
|
|
|
Sangria
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 11, 2006, 20:36:26 » |
|
Bnm sewme sıralamam 2-4-1 (3. filmden iğrendiğim için onu bu sıralamaya sokmuorm  )
|
|
|
|
|
|
13 şubat... (bkz:nurse) 
|
|
|
|
l LoVe RuPeRt
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 11, 2006, 21:35:21 » |
|
ateş kadehi süper olmuş ama kitabı okuyunca insan baya bi hayal kırıklığına uğruyo
|
|
|
|
|
|
ARWEN FAN CLUP TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ - EMMACIYIZ
|
|
|
irrem
Süt