|
missmurder
|
 |
« : Ocak 21, 2007, 15:12:33 » |
|
Bunu kitaba açmayı düşündüm ama film daha uygun olur dedim. Neyse... Filmde Sirius'un göğsünün biraz üstünde bir dövme vardı,ya da bir iz ya da her neyse. Belki Azkaban'da yapılan işkencelerden biridir, ya da azkaban tutsağı olduğunu belli etmek için yapılmış birşeydir,bilmiyorum. Biri bana bu işaretin anlamını biliyorsa söyleyebilir mi? İşte o işaretin çıktığı 3 resım...   
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 21, 2007, 15:15:28 » |
|
bence azkaban tutsağı olduğunun bir göstergesi onu ben de fark etmiştim ablamla konuşmuştum o da benimle aynı fikirde 
|
|
|
|
|
|
Savulun atlar,eşekler,camışlar..  Şekerler geliyor 
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 21, 2007, 15:25:37 » |
|
 bu resimden de anlaşıldığı üzere büyücülerin kendilerine has numaraları var, onu da damgalamışlar besbelli ya da gary oldman' ın kendi dövmesidir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 21, 2007, 15:31:37 » |
|
bu resimden de anlaşıldığı üzere büyücülerin kendilerine has numaraları var, onu da damgalamışlar besbelli ya da gary oldman' ın kendi dövmesidir
kendi dövmesi olamaz,onu kapatmaları lazımdı.böyle bir şeyi atlayamazlar.ki oraya doğme yaptırmak mantıklı değil soluk borunun falan üstünde tehlikeli... büyücülerin değil tutsakların numaraları vardır belki...onuları da damgalamış olabilirler tabii... ******* azkaban tutsağı olduğunun simgesi olsun diyelim,acaba bu simge ne mana taşıyor,yada bir mana taşıyor mu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözde_red
AFFeT NeFReT eTTiM SenDeN...!!! / Kahve Bahane...
Krema

...PRıSoN ßReaK...! / ...!!! I LoVe YoU RED ...!!!
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 13, 2007, 16:06:45 » |
|
zaten filmi dikkatli izlerseniz tek göğüsünde diil kollarındada var dövmeler bence azkaban tutsağı olduu bilinsin die yapmıştırlar gerçi bunun nededini ancak j.k rowling bilir ama nese 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nagiş92
Süt
HaYaT DAmArLaRıMIn SoNuNdA SeN VE BeN yAzIyoR..
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 01, 2007, 17:18:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 02, 2007, 19:44:16 » |
|
bence de azkaban tutsağı olduğunu belli etmek için yapılmış birşeydir...zaten baska ne olabılır ki..  bnce de aynen
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 02, 2007, 19:52:09 Gönderen: bellatrixxx... »
|
|
Hep bir ağızdan türkü söyleyip, Hep beraber sulardan çekmek ağı, Demiri oya gibi işleyip hep beraber, Hep beraber sürebilmek toprağı, Ballı incirleri hep beraber yiyebilmek, Yarin yanağından gayri her şeyde,her yerde hep beraber diyebilmek için Onbinler verdi sekizbinini... N.H.Ran
Not 1:Sen yazmassan ben yazarım :hıh: (Anladı o onu )
Not 2:
|
|
|
|
without
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 28, 2007, 18:38:34 » |
|
evt bunu bende duymuştum böle daha fantastik ve süper oluo ondandır
|
|
|
|
|
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥[/cent
|
|
|
|
|
|
|
|
gulenay
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 29, 2007, 21:47:21 » |
|
evt bunu bende duymuştum böle daha fantastik ve süper oluo ondandır azkaban tutsaının DVD ek seçenekLerinde OyuncuLarLa roportajLar war.. orda söLüo bende izLedim .. kuaforLeri söLüo bunu ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|