|
Elentari
|
 |
« : Ocak 21, 2007, 15:12:33 » |
|
Bunu kitaba açmayı düşündüm ama film daha uygun olur dedim. Neyse... Filmde Sirius'un göğsünün biraz üstünde bir dövme vardı,ya da bir iz ya da her neyse. Belki Azkaban'da yapılan işkencelerden biridir, ya da azkaban tutsağı olduğunu belli etmek için yapılmış birşeydir,bilmiyorum. Biri bana bu işaretin anlamını biliyorsa söyleyebilir mi? İşte o işaretin çıktığı 3 resım...   
|
|
|
|
|
|
Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
|
|
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 21, 2007, 15:15:28 » |
|
bence azkaban tutsağı olduğunun bir göstergesi onu ben de fark etmiştim ablamla konuşmuştum o da benimle aynı fikirde 
|
|
|
|
|
|
The grass was greener The light was brighter The taste was sweeter The nights of wonder With friends surrounded The dawn mist glowing The water flowing The endless river
Forever and ever!!
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 21, 2007, 15:25:37 » |
|
 bu resimden de anlaşıldığı üzere büyücülerin kendilerine has numaraları var, onu da damgalamışlar besbelli ya da gary oldman' ın kendi dövmesidir
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 21, 2007, 15:31:37 » |
|
bu resimden de anlaşıldığı üzere büyücülerin kendilerine has numaraları var, onu da damgalamışlar besbelli ya da gary oldman' ın kendi dövmesidir
kendi dövmesi olamaz,onu kapatmaları lazımdı.böyle bir şeyi atlayamazlar.ki oraya doğme yaptırmak mantıklı değil soluk borunun falan üstünde tehlikeli... büyücülerin değil tutsakların numaraları vardır belki...onuları da damgalamış olabilirler tabii... ******* azkaban tutsağı olduğunun simgesi olsun diyelim,acaba bu simge ne mana taşıyor,yada bir mana taşıyor mu 
|
|
|
|
|
|
Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
|
|
|
gözde_red
AFFeT NeFReT eTTiM SenDeN...!!! / Kahve Bahane...
Krema

...PRıSoN ßReaK...! / ...!!! I LoVe YoU RED ...!!!
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 13, 2007, 16:06:45 » |
|
zaten filmi dikkatli izlerseniz tek göğüsünde diil kollarındada var dövmeler bence azkaban tutsağı olduu bilinsin die yapmıştırlar gerçi bunun nededini ancak j.k rowling bilir ama nese 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nagiş92
Süt
HaYaT DAmArLaRıMIn SoNuNdA SeN VE BeN yAzIyoR..
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 01, 2007, 17:18:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
without
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 28, 2007, 18:38:34 » |
|
evt bunu bende duymuştum böle daha fantastik ve süper oluo ondandır
|
|
|
|
|
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥[/cent
|
|
|
|
|
|
|
|
gulenay
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 29, 2007, 21:47:21 » |
|
evt bunu bende duymuştum böle daha fantastik ve süper oluo ondandır azkaban tutsaının DVD ek seçenekLerinde OyuncuLarLa roportajLar war.. orda söLüo bende izLedim .. kuaforLeri söLüo bunu ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 30, 2007, 16:58:05 » |
|
Dövmelerin anlamı yanlış hatırlamıyosam güç demekti,yani bi ülkede kahramanlar o dövmelerden yapralarmış buda güç anlamına gelirmiş..
|
|
|
|
|
|
...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek... Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.
...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında gizlice kanayansın... Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında gizlice kanayansın...
...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 30, 2007, 17:06:53 » |
|
animaguslarda vücutlarına dögme yaptırıyordu o olmasın sakın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 30, 2007, 17:12:32 » |
|
İyide onlar kayıtsız animaguslar yaptırmaları pek gerçekçi olmazdı 
|
|
|
|
|
|
...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek... Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.
...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında gizlice kanayansın... Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında gizlice kanayansın...
...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
|
|
|
|