|
missmurder
|
 |
« : Ocak 21, 2007, 15:12:33 » |
|
Bunu kitaba açmayı düşündüm ama film daha uygun olur dedim. Neyse... Filmde Sirius'un göğsünün biraz üstünde bir dövme vardı,ya da bir iz ya da her neyse. Belki Azkaban'da yapılan işkencelerden biridir, ya da azkaban tutsağı olduğunu belli etmek için yapılmış birşeydir,bilmiyorum. Biri bana bu işaretin anlamını biliyorsa söyleyebilir mi? İşte o işaretin çıktığı 3 resım...   
|
|
|
|
|
|
DeviantArt'immm!! Lutfen bi goz atin  Niye güzel dostluklar, iyi insan ilişkileri bekliyorsunuz ki? Gereksiz bunlar azizim. Hayatın tadını çıkartın. Ütopya'ya da ulaşmaya kalkmayın sakın. Boşuna uğraşmış olursunuz 
|
|
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 21, 2007, 15:15:28 » |
|
bence azkaban tutsağı olduğunun bir göstergesi onu ben de fark etmiştim ablamla konuşmuştum o da benimle aynı fikirde 
|
|
|
|
|
|
. .. ... Sence bu sessizlik gerçekten boşluk mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 21, 2007, 15:31:37 » |
|
bu resimden de anlaşıldığı üzere büyücülerin kendilerine has numaraları var, onu da damgalamışlar besbelli ya da gary oldman' ın kendi dövmesidir
kendi dövmesi olamaz,onu kapatmaları lazımdı.böyle bir şeyi atlayamazlar.ki oraya doğme yaptırmak mantıklı değil soluk borunun falan üstünde tehlikeli... büyücülerin değil tutsakların numaraları vardır belki...onuları da damgalamış olabilirler tabii... ******* azkaban tutsağı olduğunun simgesi olsun diyelim,acaba bu simge ne mana taşıyor,yada bir mana taşıyor mu 
|
|
|
|
|
|
DeviantArt'immm!! Lutfen bi goz atin  Niye güzel dostluklar, iyi insan ilişkileri bekliyorsunuz ki? Gereksiz bunlar azizim. Hayatın tadını çıkartın. Ütopya'ya da ulaşmaya kalkmayın sakın. Boşuna uğraşmış olursunuz 
|
|
|
gözde_red
AFFeT NeFReT eTTiM SenDeN...!!! / Kahve Bahane...
Krema

...PRıSoN ßReaK...! / ...!!! I LoVe YoU RED ...!!!
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 13, 2007, 16:06:45 » |
|
zaten filmi dikkatli izlerseniz tek göğüsünde diil kollarındada var dövmeler bence azkaban tutsağı olduu bilinsin die yapmıştırlar gerçi bunun nededini ancak j.k rowling bilir ama nese 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nagiş92
Süt
HaYaT DAmArLaRıMIn SoNuNdA SeN VE BeN yAzIyoR..
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 01, 2007, 17:18:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
without
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 28, 2007, 18:38:34 » |
|
evt bunu bende duymuştum böle daha fantastik ve süper oluo ondandır
|
|
|
|
|
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥[/cent
|
|
|
|
|
|
Night Blue
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 29, 2007, 00:23:59 » |
|
anlamını bilmiyorum[öğrenmek isterim] ama süper bişi...
|
|
|
|
|
|
ayrı ayrı hepsi neye dans edecektik..
|
|
|
|
gulenay
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 29, 2007, 21:47:21 » |
|
evt bunu bende duymuştum böle daha fantastik ve süper oluo ondandır azkaban tutsaının DVD ek seçenekLerinde OyuncuLarLa roportajLar war.. orda söLüo bende izLedim .. kuaforLeri söLüo bunu ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Göreceli Kavram
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 30, 2007, 16:58:05 » |
|
Dövmelerin anlamı yanlış hatırlamıyosam güç demekti,yani bi ülkede kahramanlar o dövmelerden yapralarmış buda güç anlamına gelirmiş..
|
|
|
|
|
|
Yazları her konser mübahtır.(bkz: Hande Yener,Kenan Doğulu )  Haklısın müneccimim...Hem de eskiz silgisiyle  Evet,belki onu da silerim...Ama emin ol,yeni silgi alırım.Çünkü;seni sildiğimle silip,onu kirletmek istemem...
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 30, 2007, 17:06:53 » |
|
animaguslarda vücutlarına dögme yaptırıyordu o olmasın sakın 
|
|
|
|
|
|
Seyvin' pipıl hantin' tings! Femilıi biznıs
|
|
|
|
Göreceli Kavram
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 30, 2007, 17:12:32 » |
|
İyide onlar kayıtsız animaguslar yaptırmaları pek gerçekçi olmazdı 
|
|
|
|
|
|
Yazları her konser mübahtır.(bkz: Hande Yener,Kenan Doğulu )  Haklısın müneccimim...Hem de eskiz silgisiyle  Evet,belki onu da silerim...Ama emin ol,yeni silgi alırım.Çünkü;seni sildiğimle silip,onu kirletmek istemem...
|
|
|
|