|
tokitom
|
 |
« Yanıtla #60 : Haziran 07, 2007, 20:03:29 » |
|
bence gerçekten karanlık ve etkileyici bi tarafları var ben şahsen seviyorum ruh emicileri güzel fikir j.k.r. yi tebrik etmek lasım..!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
D_H_R
Süt
HERŞEYİNİ KAYBEDECEKSİN!
|
 |
« Yanıtla #62 : Aralık 12, 2007, 13:22:29 » |
|
gerçekten çok iğrenç yaratıklar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #63 : Aralık 12, 2007, 13:50:13 » |
|
aslında iğrençler ama fikir olarak kadın nasıl düşünmüş ya  yani karanlık bir yaratık olarak çok etkileyiciler ... ve onlardan kurtulmak için olan büyü de öyle ...
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
Nepenthe
|
 |
« Yanıtla #64 : Aralık 12, 2007, 14:17:38 » |
|
bencede çok etkileyiciler aynı zamanda ürkütücülerde ve harry'nin onlardan kurtulmak için yaptığı büyüye bayılıyorum (hermione'nin yapmayı beceremediği tek büyü)
|
|
|
|
|
|
İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
|
|
|
|
Raziel Neith
|
 |
« Yanıtla #65 : Aralık 12, 2007, 14:42:14 » |
|
bn sewerım ruh emıcılerı ya kıtaptakı Voldemort ve ölüm yıyenlerınden sonra gelen en korkunc öğedir bna gore.hem ilginç yaratıklar aynı zamanda dıkkat cekıolar
|
|
|
|
|
|
…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine... - Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #66 : Aralık 12, 2007, 16:22:43 » |
|
Bence o kadar da şeker değiller. Pek hoşuma gitmiyorlar 
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #67 : Aralık 12, 2007, 16:23:13 » |
|
bencede çok etkileyiciler aynı zamanda ürkütücülerde ve harry'nin onlardan kurtulmak için yaptığı büyüye bayılıyorum (hermione'nin yapmayı beceremediği tek büyü)  ; D son kitapta harry bakanlıktalarken hani bir kadını duruşmadan kurtarıyorlardı ya orada bu lafı kadına söylediğinde çok gülmüştüm ya  cidden ne komik bir şey bu sen her şeyi yap bir tek onu yapama  ama fazla duygusal napalım
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #68 : Aralık 13, 2007, 20:09:15 » |
|
ya kendilerine göre bir karizmaları var kukuletaları falan hep ilgimi çekmiştir ama öpsün istemem igrenc ya ben ölürken bile temiz ölmek isterim bu bana dokunsun varya ben ölemem bile mide bulantısından....
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #69 : Aralık 13, 2007, 20:13:49 » |
|
ya kendilerine göre bir karizmaları var kukuletaları falan hep ilgimi çekmiştir ama öpsün istemem igrenc ya ben ölürken bile temiz ölmek isterim bu bana dokunsun varya ben ölemem bile mide bulantısından....
 kurtadamdan karizmatikler dimi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #70 : Aralık 14, 2007, 00:03:47 » |
|
çok korkutucu ve iyi düşünülmüş yaratıklar ama çok çok iğrençler.. sürekli en kötü anılarını hatırlıyosun, sürekli mutsuzsun berbat bişey ve ruhunu emiyor ölü gibi oluyorsun.. bu yüzden ruh emicileri sevmiyorum.. Expecto Patronum büyüsü çok hoşuma gidiyo ama..  sadece ruh emicileri kovduğu için değil başkalarına mesaj da gönderebiliyorsun ve çok yararlı bi büyü.. [bkz.: harry'nin patronusu, snape'in patronusu...] 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
**dan**
|
 |
« Yanıtla #71 : Aralık 14, 2007, 00:27:33 » |
|
bnce çok ürkütücü yaratıklar...filmlerde onları görünce biraz tuhaf oluorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harry oğuzhan
|
 |
« Yanıtla #72 : Mayıs 20, 2008, 10:53:01 » |
|
:-XKorkunçlar. Aa rowling çok güzel düşünmüş. Filmlerdede kitaplarda anlatılanlardan yola çıkıp tam kitaba uygun yapmış o yaratıkları. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZEYNEP HAZAL
Şeker

GELECEĞİ BİLMEK İÇİN... GEÇMİŞE DÖNMELİ
|
 |
« Yanıtla #73 : Ağustos 04, 2008, 20:04:11 » |
|
gerçekten çok iğrenç yaratıklar seride onlar kadar pis bişi görmedim (voldemort hariç)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss Rose
Kakao

sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir..
|
 |
« Yanıtla #74 : Ağustos 06, 2008, 16:30:07 » |
|
bence güzel bir hayal ürünü ama harry e zarar verdikleri için onları sevmiorum... hele hogwartsa geldiklerini hatırlamak iğrenç..
|
|
|
|
|
|
söylesene küçük melek nedir seni kızdıran ??
|
|
|
|