|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 20, 2006, 19:39:37 » |
|
bilmiyorum narnia nın konusunu hiç ama harry potter kadar güzel değildir bence.bide haksızlık harry potter ın afişleri daah çok olmalydı....
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
|
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 21, 2006, 06:07:32 » |
|
Şaşırtıcı aslında.... Ama bence de hp serisi narniayı sollar Hatta bizim hp sizin narniayı döver! 
|
|
|
|
|
|
... Haber vermeden gelme, zor olur; Ürker tenhalığım, kıskanır ağlar belki, Ama ben ağlayamazsam gücenme ne olur; Gözlerim bitti...
Feridun Düzağaç
|
|
|
mustea®
Toz
Cafeden Uzaklaştırıldı
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 21, 2006, 11:38:00 » |
|
valla film güzeldi ama ateş kadehinden daha iyi değildi hele o edmunda gıcık olmuştum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eftelya
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 21, 2006, 12:33:33 » |
|
bende filmini beğenmedim.buz kraliçesi filmini anımsattı.zaten hp filmi kadar gişe başarısı gösteremedi ki bu dvd satışlarından daha önemli.
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 21, 2006, 17:23:04 » |
|
ya jk bile harry potter'ı narnia'dan biraz özenerek yazmış yani etkilenmiş gazetede yazıyordu buna ramen harry potter narnia'dan daha çok sevilio bence en azından millet az çok bilio.
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
|
|
tolgaa1983
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 18, 2006, 10:47:43 » |
|
walla harry potter geçmesine şaşırdım ama bence geçmesinin bir nedenide filmde türk lokumunun yer alması olabilir. harry potter dada bir sahneye türk lokumu koy bak hasılat rekoru kırar walla:)
|
|
|
|
|
|
Bu hayatta ya tozu dumanı birbirine katarsın.. yada o tozu dumanı yutarsın..
|
|
|
|
tolgaa1983
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 18, 2006, 17:27:11 » |
|
ben diyorum, türk lokumu narnia ile meşhur oldu, ee yabancı gençlerde merak etti, aldılar dvd sini, yapımcılara sesleniyorum, harry potter da filmde lokum yesiiiin. gişe rekorları kırar walla:)
|
|
|
|
|
|
Bu hayatta ya tozu dumanı birbirine katarsın.. yada o tozu dumanı yutarsın..
|
|
|
LadyLord_Voldemort
H@YkO M@NyAğI
Şeker

kArAyİp KoRsAnLaRı FaN cLuB YöNeTiCiSi
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 18, 2006, 17:34:00 » |
|
puhahahahaha evt mucize türk lokumu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustea®
Toz
Cafeden Uzaklaştırıldı
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 18, 2006, 23:09:11 » |
|
ben diyorum, türk lokumu narnia ile meşhur oldu, ee yabancı gençlerde merak etti, aldılar dvd sini, yapımcılara sesleniyorum, harry potter da filmde lokum yesiiiin. gişe rekorları kırar walla:)
merak etme harry potterin çarıkları Türkiyeden meşhuruz zaten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 20, 2006, 14:30:56 » |
|
Narnia Harry Potter'ın yerini tutmaz ama Narnia çevrim olarak Ateş Kadehi'nden daha iyidi.Film olarak yani.Asla Harry'nin yerini tutmaz.Şaşırdım yani...
|
|
|
|
|
|
But I mean nothing to you and I don't know why.
|
|
|
|