mustea®
Toz
Cafeden Uzaklaştırıldı
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 18, 2006, 00:38:49 » |
|
valla çok ilginç bi an yağmur nasıl bukadar dikkat edebildin çok merak ettim bende videoyu sizlerle paylaşmak istedim hemde gif yani hareketli resimle de koydum isteyen gif e baksın isteyen videoya baksın boşa atılmış bir iddaa değil gene dikkatliliğini konuştuırmuşsun yağmur sğl +rep videoyu izlemek için buna tıklayın ve videoyu izlemenizi öneririm çünkü daha büyük hareketli resim karnalık biraz  neyse yorum size ait videohttp://www.youtube.com/watch?v=Kkibc_TKYF4
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel_mehtap_gülçin
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 18, 2006, 11:38:55 » |
|
ilginç bir şey allah allah vallaha dikkatine bravo yani.........
|
|
|
|
|
|
TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ-EMMACIYIZY@y@Y@ ş@Ş@ş@ GRUP HEPS! çOk Y@Ş@sarı meleğim bnm gülçinim cnm bnm.. DAN FAN CLUPaskımsın daniellllll anti-cho fan clubSARI MELEĞİMİ KİM BULDU :MEHTAP O ZMN BIRAKIN ÖYLE KALSIN  
|
|
|
|
eda_cd_274
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 19, 2006, 19:35:29 » |
|
koptum ya  bence namazla alakası yoktur yani hiçkimse bunu düşünerek yapmamıştır. gizemli adam ya orada voldiyle konuşuyomuş gibi görünsün diyede yapmış olabilirler. birini dinliyor havası oluşsun diyerekten
|
|
|
|
|
|
 KARŞISINDA DURAMADIĞIN ASANIN ARKASINA GEÇ "alçak peter böyle yaptı işte"
|
|
|
|
|
|
_RickMaNiaC_
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 19, 2006, 21:45:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eärendil
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 19, 2006, 22:43:18 » |
|
allah allah ne garip .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 20, 2006, 19:29:43 » |
|
vay be ne dikkat haaa ayrıca neden sarık takıyor acaba ben çok merak ettim.ing. sarık takmıyo gerçektende?
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
|
daniel_mehtap_gülçin
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 20, 2006, 19:41:57 » |
|
hhehehehehheheeeee....çok komik ya ......herhalde büyücüdür diye sarık takmış...belki de müslümanlığa özenmiştirr.... he he he..
|
|
|
|
|
|
TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ-EMMACIYIZY@y@Y@ ş@Ş@ş@ GRUP HEPS! çOk Y@Ş@sarı meleğim bnm gülçinim cnm bnm.. DAN FAN CLUPaskımsın daniellllll anti-cho fan clubSARI MELEĞİMİ KİM BULDU :MEHTAP O ZMN BIRAKIN ÖYLE KALSIN  
|
|
|
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 21, 2006, 22:45:32 » |
|
İyi yakalamışsın da adam ayak üstü "Dur şurada bir namaz kılıvereyim." dememiştir.Transa falan geçmiştir o...
|
|
|
|
|
|
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim...
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 22, 2006, 22:55:31 » |
|
ya o sarığı voldiyi gizlemek için takıyo bence voldiyle uzun süredir de tanışıyordur.bu arada dikkatine bravo hem kitapları çok dikkatli okuon hem de filmleri çok dikkatli izliyorsun.koptum gülmekten.saol 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
|
|
atakan-135
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 14, 2006, 18:16:30 » |
|
ordaki resimde hiçbir şey yok ki sen nerden çıkardın onun namaz kıldığını ;Dbence o resimde onun namaz kıldığını gösteren bişi yok bana sölesene ne gördünde namaz kılıyor dedin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|