|
_RickMaNiaC_
|
 |
« : Haziran 17, 2006, 22:28:33 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 01, 2008, 00:00:54 Gönderen: _RickMaNiaC_ »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_RickMaNiaC_
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 17, 2006, 22:33:17 » |
|
teori değil arkadaşım bu;resim var orda yanlış mı qörüyorum die sordum sadece 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 17, 2006, 22:34:35 » |
|
vayy değişik bir düşünce hiç böle düşünmemiştim ve eski görürntüler için saolsn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Silver_Sky*
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 17, 2006, 22:37:09 » |
|
bnce quirell nazmaz fln kılmıordur orda ya eline bakıordur ya da saatine..namaz kıldığını nerden çıkardın ki?hem filmle çok alakasız düşer. 
|
|
|
|
|
|
[ ...[ ..endLess dark....] ...]
|
|
|
|
_RickMaNiaC_
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 17, 2006, 22:41:02 » |
|
elini baqdaştırma şeklinden çıkardım aslında  duruşundan falan ayrıca sanırım quirrel doqu taraflarında ormanlarda falan karşılaşılıyordu voldyle bide sarık(kitabın inqilizcesinde Turban olarak qeçiyor) qenelde arap ülkelerinde takılır yani yanlış biliyorda olabilirim... EDİT=ayrıca şimdi baktım quirrelin sahneye qirişinden çıkışına kadar 3 saniye boyunca elini kıpırdatmadan aşağı doğru bakıyor..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 17, 2006, 22:58:45 Gönderen: _RickMaNiaC_ »
|
|
|
|
|
|
bellatrixlestrange
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 17, 2006, 22:47:35 » |
|
puhahahhaha koptum valla ......güsel konu....  ..........+rep..............
|
|
|
|
|
|
VOLDEMORT BENİM DÜNÜM BUGÜNÜM VE GELECEĞİM... ÖLÜM YİYENLER...
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 17, 2006, 22:48:59 » |
|
yok be ne namazı öle durmuştur o.osırada elinde bi şeye fln bakıyodur ehueuh komikmiş yannız haa =)
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
|
_RickMaNiaC_
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 17, 2006, 22:51:34 » |
|
 valla ama ben öyle sandım cidden ama 2 saniye kadar öyle duruyor bence bi filme bakım derim yinede  adam sarıklı olunca tamam demiştim bende  arkadaşlara falan qösterdim filmi onlarda beni destekleyince bi sizede sorayım dedim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 17, 2006, 22:56:33 » |
|
evet sarık fln =) kafa karıştırıcı puhauhauhauha 
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
Begüm_Robert
punk..
Krema

^^..^^
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 17, 2006, 22:58:35 » |
|
namaz kılcağını düşünmüorum..nese olsa hristiyan yanni..ama kılıyo gibi harbiden 
|
|
|
|
|
|
^^İçinden geleni söyle,kalırsa yazık olur. Hayata küsüverirsin,hüzünler seni bulur Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için, Başından geçeni anlat,masaldır benim için.^^
|
|
|
|
_RickMaNiaC_
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 17, 2006, 23:05:21 » |
|
kitapta dinden söz edilmior tabikide  ama voldynin bu quirrelle uzak diyarlarda bi ormanda karşılaştıqından bahsediyor,ayrıca inqiltere taraflarında sarık takılmaz benim bildiim yani doqu taraflarında var die biliorum tabi yanılıoda olabilirim tavsiye filme bi bakın.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nermin
Şeker

Aşkımı çok seviyorum...
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 17, 2006, 23:49:27 » |
|
bence sen yanlış anlamışsın öyle bi şey yansıtmaya çalışmamışlardır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|