|
Mls hp
|
 |
« : Temmuz 12, 2006, 21:42:35 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=E5ko0sQomWY&search=kreacherbu videoda kreacher ın yapım aşaması ve tam olarak nası gözükeceği hakkında görüntüler var bu arada +10 sınırı konmuş
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 12, 2006, 21:45:27 Gönderen: mls_hp »
|
|
~ Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You You Can't Wait To Fall İn Love With Me This Just Can't Be Summer Love, You'll See This Just Can't Be Summer Love L-O-V-E
|
|
|
|
|
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 12, 2006, 21:50:46 » |
|
Çok yakışıklıymış hee  Dobby kadar güzel değil tabii, çirkin... +buz
|
|
|
|
|
|
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim...
|
|
|
|
zigu
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 12, 2006, 21:58:45 » |
|
bence dobbye çok benzio bildiğğin ewcini yahu
|
|
|
|
|
|
"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum: R/HR shippers Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?" Çerkez Ethem
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 12, 2006, 23:34:38 » |
|
ben gidrerk teknolojiden korkmaya başlıyorum :S :S
|
|
|
|
|
|
Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.
Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.
Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.
Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.
Uyurken neden hala yaşıyorum ?
Aynı hisler. Tekrar ve tekrar geliyorlar.
|
|
|
|
|
|
cansarar
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 13, 2006, 11:25:49 » |
|
ev cini ya heralde ondan +10 sınırı konuldu. vay bee güsel yapmışlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 14, 2006, 03:21:57 » |
|
Ne korkunç şey o öyle  Gece rüyama girmese bari 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 08, 2007, 23:51:22 Gönderen: Gria_Himonas »
|
|
 By Apuscan  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 15, 2006, 10:42:16 » |
|
walla arkadaşlar çok ürpertici Damla'ya katılıyorum.yüzünde sinsilik var.rolüne ve flime yakışan bir animasyon olmuş. insan böyle animasyonları gördümü flimi izlemek için daha çok sabırsızlanıyo.daha 363 gün var ama en azından 1 seneden az gün sayıcaz .
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
danielkolik
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 24, 2006, 14:17:55 » |
|
zuhahahaha bence süper bişi bu çok güsel çizmişler yam aklımda ki gibi olmuş (tabi dişleri hariç ben bööle bişi hayal bile demem ama...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginny weasly