|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #30 : Ekim 06, 2006, 19:50:54 » |
|
aaaaa olur mu mrs. weasley siz kim olcak bizim molly-tombikçiğimiz  prof sprout u da görmek istiyoruz o olmadan da olmaz diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
All alone, no one cares. So much to give to you all out there. Take me now in your arms. Let me rest safe from harm.
Ohh... I want to be loved... I need to be loved... Won't somebody love me?
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #31 : Ekim 06, 2006, 22:40:55 » |
|
ya offf bunlar ne yapmaya çalışıyorlar acaba:( önce emma sonra dierleri nie böle oluo 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
Crystal_Princess
|
 |
« Yanıtla #32 : Ekim 16, 2006, 12:02:29 » |
|
Mrs Weasley'siz bi Harry Potter filmi yapmayı nasıl becereceklermiş acaba! Rowling son kitapta Mrs Weasley karakterini süper önemli bi noktaya getirirse ben o zaman görürüm yapımcıları 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ganesha
|
 |
« Yanıtla #33 : Ekim 16, 2006, 14:21:18 » |
|
Filmler ticari amaçla yapılır,ama bu kadarda belli edilmez ki  zaten çok kötü filmler bunlarda olunca ne anlamı kalacak???
|
|
|
|
|
|
kelime:süpürge -hani harry potter üstüne binip uçuyordu -nimbus 2000 -?    ??
|
|
|
|
AlbusSeverus
|
 |
« Yanıtla #34 : Kasım 21, 2007, 19:43:06 » |
|
Mrs Weasley görmek istiyorum çünkü son kitapta bellatrıx lestrange yi o öldürüyooo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #35 : Kasım 21, 2007, 19:48:40 » |
|
bir dakka ya Mrs Weasley yok mu yoksa onu oynayan kadın mı değişecek  saçmaladım galiba ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #36 : Kasım 22, 2007, 16:04:45 » |
|
mrs weasley nasıl olur ki çok saçma yani başka biride olamaz onun yerine
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
|
albus-severus
|
 |
« Yanıtla #37 : Kasım 22, 2007, 17:47:43 » |
|
Mrs Weasley görmek istiyorum çünkü son kitapta bellatrıx lestrange yi o öldürüyooo
ewt ya mrs weasley orda olmak zorunda.ama yani sonuçta senaryoyu değiştirir yönetmen olur biter.ama orjinalini bozmasınlar ya...! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maephenesse
Süt
Wicked & Divine
|
 |
« Yanıtla #40 : Kasım 26, 2007, 17:01:25 » |
|
İyi tüm filmin içine edin. Son filmde eğer Bellatriximi öldüren başka birisi olursa dalarım bu WB'ye. Vernon da çok uygun birisi onu yapmaları aptalca. Sprout da son filmde bayağı göründü bence çıkartmaları saçma.
*Sanırım Bella vs Molly düellosunu kesecekler. Direk Harry-voldi düellosu iğrenç olur of of dellendim şimdi Julie Walters olmadan nasıl olcak. Üfff
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
potterginny
|
 |
« Yanıtla #41 : Kasım 28, 2007, 08:13:39 » |
|
Do'yu ispiyonlayanı cho gibi gösterdiler sineye cektim ama bellatrixi öldürma sahnesinde böyle bir sey olursa ve o seref baskasına verılırse kahrolurum!ayrıca sahneye yüklenen tüm anlam kaybolur..
|
|
|
|
|
|
Ginny Weasley Hayran Klubü!!
|
|
|
|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #42 : Aralık 23, 2007, 17:22:13 » |
|
eğer bella molly düellosunu keserlerse filmin anlamı kalmaz bence ben en çok onu merak ediorm. öffffff sprout, mrs. weasley, vernon rollerine çok uyuolardı onları çıkarmamalılar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #43 : Aralık 23, 2007, 18:06:41 » |
|
ya olmaz ki Julie Walters için 4'te oynamadıktan sonra da bir daha oynamayacağını söylemişlerdi ama oynadı işte. Richard Griffiths de aynı şekilde..
bence çıkarmazlar ya.. bilmiyorum çıkarırlarsa da e yuh artık onlara!!
|
|
|
|
|
|
Tek bir oyun, Sonra kalkıp gidersin.And July 27, 2008...
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #44 : Aralık 23, 2007, 18:27:20 » |
|
Bir kere Bayan Weasley son iki filmde de geniş yer kaplıyor. Bunu yapmaları çok saçma!
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|