|
lunatic
|
 |
« : Eylül 30, 2006, 16:59:14 » |
|
 İngiliz oyuncu Miriam Margoyles (Prof. Sprout) bundna sonraki Harry Potter filmlerinde yer almayacağı için çok üzüldüğünü açıkladı. (aa ben de üzülürüm yaa çok şeker biri o ) Nedeni beliritlmeden filmden çıakrılan tek oyuncu da o değil üstelik, inanılmaz ama Julie Walters (Mrs Weasley) ve Richard Griffiths de (Vernon Dursley) son iki filmde yer almayacakmış. Margoyles şunlaır söylemiş: "Bir filmde daha oynamak isterdim ama bana sormadılar bile. Bu ayıp bence, ama benim artık bu filmlerde oynama olasılığm çok düşük. Lütfen benim için bir kampanya başlatın." Margoyles, Walters ve Griffiths'i filmlerde tekrar görmek istiyor musunuz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 30, 2006, 17:05:33 » |
|
ewttt nie çıkarıyolarki onu anlamadım julie walters damı çıkcak :S neden yaa ben o kadını sewiodum kimi bulcaklar annesi yerine weasleylern peki Richard Griffiths de tam uyuyo vernon dursley rolüne Miriam Margoyles de prof.sprout a aaa gerçekten ayıp!!!
|
|
|
|
|
|
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir. Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir. Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
|
|
|
|
|
|
Hikari
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 30, 2006, 17:08:08 » |
|
ben isterim tabii *_*
bu HP ahalisi iyice kendini bişey sanmaya bşladı galiba!!!
|
|
|
|
|
|
"...amadare wa chi no shizuku to natte hoo wo tsutai ochiru..."
|
|
|
|
cansarar
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 30, 2006, 17:09:11 » |
|
yaaa molly de vernon da tam rolünün insnlarıydı ne ya bu kafalarına göre adam çıkarıolar.hagrid de gitti zaten ne bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 30, 2006, 17:10:47 » |
|
kitapdan kopmanın değişik bir yolunu daha buldular...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eftelya
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 30, 2006, 17:20:24 » |
|
Richard Griffiths 6.filmde önemli bir rolü vardı.dumbledore harryi almaya evlerine geldiğinde onları rezil etmişti.son iki filmde yer almaması saçma olmuş.ayrıca daha 7.kitap çıkmadı ki onların rolünün önemli olup olmadığını nerden biliyorlar da kadrodan çıkartıyorlar.ilginç geldi.
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 30, 2006, 17:24:18 » |
|
bunları çıkarana kadar şu oldmanla gambonu çıkarslardı ya  sinir oldum iyimi  kesinlikle katılıyorum  Richard Griffiths 6.filmde önemli bir rolü vardı.dumbledore harryi almaya evlerine geldiğinde onları rezil etmişti.son iki filmde yer almaması saçma olmuş.ayrıca daha 7.kitap çıkmadı ki onların rolünün önemli olup olmadığını nerden biliyorlar da kadrodan çıkartıyorlar.ilginç geldi.
bana da tuhaf geldi. dedikodudur umarım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elmind
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 30, 2006, 19:56:03 » |
|
mrs weasley 7. kitapta çooook önemli bir rol oynarsa ne yapacaklar pekiii çok saçma özellikle mrs. weasly i geri istiyorum yaaaa  bu bana yapılır mı beeee 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 30, 2006, 20:43:11 » |
|
daha neler yaa!!! şok oldum okuyunca  sprout nese ama vernon enişteyle mrs weasley cıkcık hem hakkaten 7. kitabı nerden biliyolar ki  dedikodudur heralde ya bu kadar saçma bişi yapamazlarrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|