|
|
|
|
|
dogievil
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 09, 2006, 22:26:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
''>>!!!--==??**MeTaL--**ClUb**??==--!!!<<''         When the sun has wept upon the waveless lake And the mists steal in with ease Covened wolves are their eerie dissonant napes In adoration of the moon and thee "They call as I to thee...." And I will come, as if in dream My languid, dark and lustrous Malaresian Queen Of vengeful, ancient breed Gilded with the pelts of many enemies Erishkigal, raven-haired Thy seduction haunts the castle in erotic despair I can taste thy scent by candlelight Legs of porcelain traced and laced to their lair 
|
|
|
simpleplan_bg
Süt
impossible is NOTHİNG
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 09, 2006, 22:44:05 » |
|
çok komik ya süper olmuş ne hale getirmişler yaa hpyi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pucca
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 31, 2006, 22:14:26 » |
|
allahııııım komedi ya resmen ama bi nevi alay yane nese hoş
|
|
|
|
|
|
 ––––•(-•Lïñkïñ På®k åñd ƒØ®T MïñØ® ©luß•-)•–––– ··¤(`×[¤T£§¢îLLî mAÑ¥AqqLA®¤]×´)¤·· ˙••●›˙••●› ѕкує ѕωєєтηαм ƒαη ¢ℓυρ ‹●••˙‹●••˙
|
|
|
matmazel
Josephine
Kakao

BmHs**
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 01, 2006, 20:29:48 » |
|
cok güzellll!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 01, 2006, 20:34:57 » |
|
evt ilk baktığımızda komik ama çok saçma geldi bana hp le dalga geçmişer 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lobelia
○н мψ "đαи"яι ♥♥ // мψѕτίсάl_Łσŵε ♥♥ // мεdѕ ♪
Kakao

Karina~
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 01, 2006, 21:05:09 » |
|
puhahaha!! koptum yha amma gsl yapmışlar 
|
|
|
|
|
|
... Beating me down Beating me, beating me Down, down Into the ground Screamings of sound Beating me, beating me Down, down Into the ground ...
|
|
|
|
cansarar
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 01, 2006, 21:20:02 » |
|
tek kelimeyle süper  gece gece gülme krizine girdim yaaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eda_cd_274
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 01, 2006, 21:30:00 » |
|
hepside çok benzemiş.
ama neden herkes büyümüşken harryi küçücük bırakmışlar. dalga geçmeser pek hoş değil ama gerçekten güzel yapmışlar uğraşmışlar
|
|
|
|
|
|
 KARŞISINDA DURAMADIĞIN ASANIN ARKASINA GEÇ "alçak peter böyle yaptı işte"
|
|
|
radceliffe
--..-- dél!f --..--
Krema

hayata gülümse..!?
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 02, 2006, 23:40:26 » |
|
süper olmuş bide ordaki muhabbeti anlasaydım ..!? ing. bilen kısaca bi özetleyebilir mi acep..!? çok saol pylaşım için..!?
|
|
|
|
|
|
... hep birşeyle içinde kaybolduk sessizce, tükendi umutlar yaşanmadan gizlice ... gelecek güzel günlere gebeydi kürtaj ettiler ! ... neden konuşmadın benimle, neden gitmedin vakitlice, neden durdun öylece ... siliyorum bütün hatıraları ardımda bisürü '' belki '' '' acaba '' bir okadarda '' keşke '' bırakarak !! ... hani zaman herşeye ilaç ya yalanmış hani aşklar hep gelip geçer ya kalırmış ... düşlerde kal ..! ...mutluluk bile acı veriyor çünkü sonu var biliyorum ... herşey hakkında hiçbişey !! ... bazı şeyler yaşanmamalı, kalmalı öyle ... bitti die üzülme, yaşandı die sevin !! ... bi sahne war aklımda oyuncular sanki biziz !! yaşamak isediğimiz hayat, yaşadığımız hayat, yaşamamız istenilen hayatın toplamında ortaya karışık bir hayat çıkartıyoruz kendimize !! ... aslında sana söylemek istediğim çok şey vardı mesela keşke bukadr büyük sewdirmeseydin kendini ...
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 03, 2006, 01:08:41 » |
|
ya başlarda sanırım harry tatilin nası geçti filan dio o da klasik hermi muhabbeti yapıo iyiydi filan.sonra kütüphanedeydim araştırma yapıodum dio sonra voldemort bahsi geçio benim anladığım kadarıyla  hermi kitap çıkarıo büyüteçle okuolar(nası kitapsa artık  ) bir de hermione lindsay lohan değil mi ben ona benzettim ama 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
kestrel
Şeker

Kurt Cobain
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 03, 2006, 04:34:33 » |
|
ehuehue biliyom ben bu parody'leriii.. bunu beğenen warsa azsora bnm önerceğime bayılcaksınız bnceee  17 dakikalık doya doya izleyin gerçekten çok komik  her izlediimde gülmekten ağlıyom yani süperr özellikle harry'e hermiye rona wede SNAPE'e bakın  buyrun ii seyretmeler.,,.. (ay buarada işalla sitede daha önce werilmemiştir.) http://www.youtube.com/watch?v=6Y8Hux9phPA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielkolik
|