|
|
|
|
Erenüx
Satre & Fortuna
Krema

çok kayıp..bayağı bi kayıp.. :P XD
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 12, 2008, 18:51:53 » |
|
eheh süper bunlar  yaf farkettinizmi filimlerde harry nin saçı apaçık kahverengi 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 12, 2008, 18:52:41 Gönderen: rubeus_eary »
|
|
-dont open,keep close your eyes- Aslında en çok hasta olanlar,doktarların ta kendisidir x)
|
|
|
|
|
|
|
Erenüx
Satre & Fortuna
Krema

çok kayıp..bayağı bi kayıp.. :P XD
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 12, 2008, 18:57:30 » |
|
inanmiorum gözlüğünün camı yokmu yuh artık  ron kısa,hermione en bakımlı harry ise kumral bu harry potter olamaz  bak her konu yates i öldürelim konusuna dönüyor 
|
|
|
|
|
|
-dont open,keep close your eyes- Aslında en çok hasta olanlar,doktarların ta kendisidir x)
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 12, 2008, 19:01:33 » |
|
1.filmden beri cocuga düzgün bir gözlük alacak parayi bulamadilar, sasirdim  Ron harbi kisa yeni fark ettim bak  kitaptaki dalyan gibi birseydi  Hermione zaten ilk filmden beri cok fazla bakimli 
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 12, 2008, 19:03:52 » |
|
aay sondan 3.de koptuum !! süpeer! paylaşım için saaol
|
|
|
|
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm 
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 15, 2008, 17:01:04 » |
|
resimler harika gerçekten paylaşım için saol
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 15, 2008, 19:37:28 » |
|
teşekkürler nevracım güzel resimlermiş kaydettim hepsini 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 16, 2008, 16:05:42 » |
|
Sorun degil arkadaslar  Cidden sondfan üçüncü filmin bütün havasını batırdı. ehehe kesinlikle süper 4lü kanka gibi durmuslar  teşekkürler nevracım güzel resimlermiş kaydettim hepsini  birsey degil  ilk resim 4.filmden gibi geldi  (illa çamur atcam  ) voldi-bella-dumb-harry resmine bayıldım yha hala gülüorum  düşünsenize  olabiler, zaten öyle  ama daha önce yayinlanmamis iste 
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 15, 2008, 19:10:51 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 15, 2008, 19:13:35 Gönderen: Beyond Help »
|
|
|
|
|
|
polyanna_(elif)
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 15, 2008, 19:17:47 » |
|
eheh süper bunlar  yaf farkettinizmi filimlerde harry nin saçı apaçık kahverengi  evet saç rengi çok açık acayip değil mi?
|
|
|
|
|
|
Harry Potter Cafe ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 27, 2008, 03:59:41 » |
|
inanmiorum gözlüğünün camı yokmu yuh artık  ron kısa,hermione en bakımlı harry ise kumral bu harry potter olamaz  bak her konu yates i öldürelim konusuna dönüyor  aynen ya HP ye ne yapmak istiyor bu adam ya:S
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|