|
Fantasticc
|
 |
« : Ocak 09, 2007, 22:11:20 » |
|
Warner Home Video, 2007 yılı içinde tüm Harry Potter filmlerinin HD DVD olarak piyasaya sürüleceğini açıkladı. HD, Yani High-Defination (Yüksek Çüzünürlüklü) DVD'ler, normal versiyon DVD'lere kıyasla altı kat daha net bir görüntü vaadediyor, daha önce hiç olmadığı kadar canlı renkler ve kusursuz netlikte bir ses kaydı... Harry Potter filmleriyle birlikte HD DVD olarak yeniden piyasaya sürülecek olan eski filmlerden bazıları şöyle: Matrix serisi, Bullitt, The Getaway, Büyük İskender, Ocean's 11 ve Ocean's 12... Ayrıca şu an vizyonda olan Mutlu Ayaklar ve Kanlı Elmas filmlerinin DVD'leri de High-Defination olacak. Warner Home Video, artık popüler olan her film için HD teknolojisinin kullanılacağını da bildirisine eklemiş. Harry Potter ve Ateş Kadehi filminin HD-DVD kapaklarını görmek için TIK'layın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 09, 2007, 22:23:54 » |
|
Ehehe  bu HD DVD leri bir HD TV de izlersek dahada iyi olur.  Sağol haber için. 
|
|
|
|
|
|
there is a voice calling for me there is light coming down on me there is doubt that is clearing there is day that is dawning there is wound that is healing there is season waiting for me there is road that is turning there is fire still burning there is peace i am searching there is freedom i'm depending on there is pain that's never ending there is rain falling only on me there is dream i am living there is life i am dreaming of there is death i'm awaiting there is home i am deserting i hold my breath i wait only moments remain
|
|
|
|
Chai-Tai
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 10, 2007, 09:50:04 » |
|
Ehehe  bu HD DVD leri bir HD TV de izlersek dahada iyi olur.  Sağol haber için.  Bencede, HD TV lerin dışındakilerde çok bişey fark edeceğini sanmıyorum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 10, 2007, 18:43:46 » |
|
Ehehe  bu HD DVD leri bir HD TV de izlersek dahada iyi olur.  Sağol haber için.  ahh param olsa süper olurdı ama hdtv bende daha çok ps3'de oyun oynamak için kullanılırdı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 10, 2007, 20:28:00 » |
|
bence daha güzel arık filmleri daha iyi bir görüntü de izleyebilicez(dvd'lerde bana yetiyordu ama neyse  ) Ehehe  bu HD DVD leri bir HD TV de izlersek dahada iyi olur.  Sağol haber için.  bencede izlesek daha iyi olurdu  haber için sağol fantasticc abi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 14, 2007, 00:57:02 » |
|
eh bunu da 300 milyondan aşağı satmazlar heralde  gereksiz bişe  ne çıkarcaklarını şaşırdılar iice 
|
|
|
|
|
|
The Seven Deadly SinsSuperbia Luxuria Gula Avaritia Acedia Ira Invidia
|
|
|
|
|
|
DexteR
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 14, 2007, 01:01:20 » |
|
valla ben amazonda fiyatına baktım bulamadım :d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 14, 2007, 01:27:02 » |
|
evet daha fiyat yok ortada, satışa başlayınca belli olacak sanırım. fiyatı Yasocum belirlemesin yeter 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DexteR
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 14, 2007, 01:47:03 » |
|
bi kez hd dvd playerımızın olması lasım oda okadar ucuz bişey değilmiş demin bi baktım bakakaldım  190$ en ucuz olaraktan bunu buldum  herneyse ben dvd playerla devam edeyim hdsine gerenk yok :p Harry potter hd dvdlerinin fiyatlarını acıklanmamıs olsada diğer hd dvdlerin fiyatlar icinde Tıklayın
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 14, 2007, 01:54:21 Gönderen: s7ev1N »
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 14, 2007, 13:35:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DexteR
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 14, 2007, 13:37:38 » |
|
valla bu en ucuz hd dvd idi düsün yani hadi aldık diyelim hp tanesi 30$ olsa 4 film masallah ben kaldıramam yani ben dvd takılcam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 14, 2007, 16:33:29 » |
|
Tabi daha da iyi görüntü istiyorsanız o HD DVD'nin yanına bide HD TV almanız lazım.O da modeline göre değişiyordur ama pek ucuz değil bildiğim kadarıyla.
|
|
|
|
|
|
there is a voice calling for me there is light coming down on me there is doubt that is clearing there is day that is dawning there is wound that is healing there is season waiting for me there is road that is turning there is fire still burning there is peace i am searching there is freedom i'm depending on there is pain that's never ending there is rain falling only on me there is dream i am living there is life i am dreaming of there is death i'm awaiting there is home i am deserting i hold my breath i wait only moments remain
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 14, 2007, 16:41:37 » |
|
Tabi daha da iyi görüntü istiyorsanız o HD DVD'nin yanına bide HD TV almanız lazım.O da modeline göre değişiyordur ama pek ucuz değil bildiğim kadarıyla.
plazmalar HD benim bildiğim kadarıyla...yaaaniiiiii bir hp için tümden değiştirmeniz lazım tv setinizi.yani göçme ihtimaliniz yüksek  yada dvdlerle idare edeceğiz 
|
|
|
|
|
|
O gün benim için çok acıydı... Hala da acısı kalbimde. Hala ağlıyorum... Seni unutmayacağım köpeğim, dostum, kardeşim...
|
|
|
|