|
|
|
|
Lobelia
○н мψ "đαи"яι ♥♥ // мψѕτίсάl_Łσŵε ♥♥ // мεdѕ ♪
Kakao

Karina~
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 24, 2007, 20:48:11 » |
|
bu ne perhiz what is this  bu ne bicim türk =S kadn ck hızlı turkce knusuyo, oglan anlayıp cvp verene kdr ...  ccugu gzm tutmadı ama oyunculugunu görmemiz lazım  paylasm için sagol..
|
|
|
|
|
|
... Beating me down Beating me, beating me Down, down Into the ground Screamings of sound Beating me, beating me Down, down Into the ground ...
|
|
|
|
elcin
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 24, 2007, 22:52:25 » |
|
balli bebe  ii iş çıkarsin filmde bizi rezil etmesin cümle aleme dimi  paylasim için saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel Potter
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 25, 2007, 13:24:13 » |
|
nedemK  ama kıskanıyorum o çocugu.. daha türkey.i bile doru dürüst konusamıyor " kadın" "" harry potter ile hiç konusunuzmu? :p çocuk" yeah! zuahah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 30, 2007, 19:59:35 » |
|
insan ister istemez "ne kadar şanslı yaa onun yerinde ben olcaktım" dese de bazen de iyiki olmamışım diyor zaten ben oynasam filmi rezil ederdim hem de nasıl çekildiğini görmeden izlemek daha zevkli daha inandırıcı 
|
|
|
|
|
|
bla bla bla
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 30, 2007, 20:54:44 » |
|
yavs bu asimile olmus bosu bosuna türk mürk die sevinmeyin ya aurello ne kadar türkse bu da o kadar türk işte pehh oynatcaklarsa dogru düzgün bir türk oynatsalardı da gögsümüz kabarsaydı.
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|
|
|
|
|
xxelifxx
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 02, 2007, 16:43:30 » |
|
bnce cck cok sanslıymıs hem fıguran mıs cok takılmayalım bu konulara bence...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 26, 2007, 03:52:31 » |
|
Alt tarafı figüran  Yeaaaa  eueheueheu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 26, 2007, 04:14:20 » |
|
Ewet ya resmen türkçeyi unutmuş.
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|
|
+DimpLe+
Şeker

seni kahrolası.. xD
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 07, 2007, 17:01:58 » |
|
evet yeah evet yeah =s pff! add: yha yan taraftaki videolarda hayri pıtır ve çakıl taşı var yha xD onu izliorm şimdi çok aptalca ama gülüorm nedense la kahretsn! 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 07, 2007, 17:07:34 Gönderen: +DimpLe+ »
|
|
|
|
|
|
|
gd100
I hope you had the time of your life
Süt
.....:::::-------GrEeN DaY-------:::::.....
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 17, 2007, 17:43:54 » |
|
konuşmasından çok bişi anlaşılmıo bi tek figüran olduunu bide filmde hiç konuşmadığını anladım
|
|
|
|
|
|
forever gd and harry potter .....:::::-----GREEN DAY FAN CLUB-----:::::….. ron rup hayran kulübü www.greendayturkey.com
|
|
|
|