|
Calypso
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 14, 2007, 12:33:28 » |
|
bence ronu havuç oynasın bence de ron'u havuç oynasın  snape'i necati şaşmaz oynasın süper olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 14, 2007, 23:23:24 » |
|
Havuç Ron olabilir  o, o kadar çok atıp tuttu ki rup-ron için, olsa bile hp fanları onu sağ bırakmaz  bence kesinlikle olmaz
|
|
|
|
|
|
 When the sun shine we'll shine together Told you I'll be here forever Said I'll always be your friend Took an oath I'mma stick it out 'til the end Now that it's raining more than ever know that we'll still have eachother You can stand under my umbrella
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 17, 2007, 17:26:04 » |
|
bence ronu havuç oynasın bence de ron'u havuç oynasın  snape'i necati şaşmaz oynasın süper olur  snape ismail yk ile çok oturdu ama hepsi süper oldu bi voldi kaldı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 17, 2007, 18:00:41 » |
|
Aaaa bence voldi bizim psikopatlardan biri oynasın! 
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz! http://s2.bitefight.net/c.php?uid=230900 Bu da benim server'ım 
|
|
|
dead_08
Süt
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 17, 2007, 18:07:41 » |
|
Okan Bayülgen'den voldi olur mu ki  başka birisi gelmedi şahsen bi de ikizleri kimler oynardı acaba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #20 : Eylül 29, 2007, 15:09:05 » |
|
ikizleri james ve oliver dan baskası olmaz ki!!!
|
|
|
|
|
|
 When the sun shine we'll shine together Told you I'll be here forever Said I'll always be your friend Took an oath I'mma stick it out 'til the end Now that it's raining more than ever know that we'll still have eachother You can stand under my umbrella
|
|
|
|
Rupert_Seda
|
 |
« Yanıtla #21 : Eylül 29, 2007, 17:12:19 » |
|
Okan Bayülgen'den voldi olur mu ki  başka birisi gelmedi şahsen bi de ikizleri kimler oynardı acaba? bence okan bayülgen olamaz voldi kitapta çook uzun çünkü okan bayülgen çok kısa hermione ye de şu lcw kiki kızı çok yakılır iki ailedeki sonraa harry yi serkan şenalp oynardı fln hümeyra da mcgonagall 
|
|
|
|
|
|
~~Sed & Simc...Her zaman birlikteyiz!..~~ :'(~~Bilgi Bulut İ.Ö.O. 2006-2007 yılları 8-A sınıfı~~ :'(
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #22 : Ekim 01, 2007, 17:26:25 » |
|
snape ismail yk olsa süper olur
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözlere değil kalbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni gerçeğe götürecektir Daima buna inan
ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #23 : Ekim 01, 2007, 17:34:25 » |
|
durun ya kadro kuruyorum hepinizin sölediklerinden bende eklim bi iki tane ; 1-snape: İsmail YK (en hoş bu oldu  ) 2-mcgonagall: Hümeyra  3-draco malfoy: Arda kural 4-Hagrid: Ata demirer (puhahahah  ) 5-voldicikcik:Boran ağa (ismini bilmiodum valla  ) aklıma geldikçe yazarım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veryhp01
|
 |
« Yanıtla #25 : Ekim 07, 2007, 13:49:06 » |
|
ben harryi oynayabilirdim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Victimm
|
 |
« Yanıtla #26 : Ekim 11, 2007, 15:50:19 » |
|
bence treavneyi en ii bizim biyolojici oynardı hatta oynamazdı kadının doğal halinin treavneyden farkı yok 
|
|
|
|
|
|
Hold me Like you held on to life When all fears came alive and entombed me
Love me Like you love the sun Scorching the blood in my vampire heart
|
|
|
HarryKaaN
Süt
HarryPotterCafe
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 12, 2007, 20:03:39 » |
|
havuç ron
hamdi alkan hagrid
bu kadar aklıma geldi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #28 : Ekim 13, 2007, 22:38:49 » |
|
ismail yk snape olurdu zuhaaasüpersin meliss bu arada bnce de ginny yi selenadaki kızıl saçlı kız oynardı
|
|
|
|
|
|
"Grandmother! You voice sounds so odd. Is something the matter?" "Oh, I just have touch of a cold," "But Grandmother! What big ears you have," "The better to hear you with, my dear," "But Grandmother! What big eyes you have," "The better to see you with, my dear," "But Grandmother! What big teeth you have," "The better to eat you with, my dear,"
Little Red Riding Hood was trusting wolf, and she was sure of he was her grandma...
|
|
|
|
EJDER KRALI
|
 |
« Yanıtla #29 : Ekim 14, 2007, 23:29:11 » |
|
VOLDİYİ TECAVÜZCÜ COŞKUN ÇOK İYİ YAPAR
|
|