|
alessia
|
 |
« Yanıtla #30 : Ekim 15, 2007, 13:40:15 » |
|
durun ya kadro kuruyorum hepinizin sölediklerinden bende eklim bi iki tane ; 1-snape: İsmail YK (en hoş bu oldu  ) 2-mcgonagall: Hümeyra  3-draco malfoy: Arda kural 4-Hagrid: Ata demirer (puhahahah  ) 5-voldicikcik:Boran ağa (ismini bilmiodum valla  ) aklıma geldikçe yazarım  bunlar olmuş hakkaten özellikle hümeyra olabilirdi mcgonagal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hsyn
|
 |
« Yanıtla #31 : Ekim 15, 2007, 13:44:24 » |
|
coşkun göğen e voldemort olmak çok yakışırdı eminim 
|
|
|
|
|
|
There are signs on the Ring Which makes me feel so down There's one to enslave all Rings To find them all in time And drive them into darkness Forever they'll be bound Three for the Kings Of the elves high in light Nine to the mortal Which cry..
|
|
|
|
hsyn
|
 |
« Yanıtla #32 : Ekim 15, 2007, 13:47:23 » |
|
veya nuri alço voldemort olurdu 
|
|
|
|
|
|
There are signs on the Ring Which makes me feel so down There's one to enslave all Rings To find them all in time And drive them into darkness Forever they'll be bound Three for the Kings Of the elves high in light Nine to the mortal Which cry..
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #33 : Ekim 15, 2007, 13:51:06 » |
|
veya nuri alço voldemort olurdu  yok artık ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hsyn
|
 |
« Yanıtla #34 : Ekim 15, 2007, 13:55:12 » |
|
lütfen ama hayal gücü sınır tanımaz!  tmm kabul ediom fazla uçtum.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #35 : Ekim 15, 2007, 13:58:18 » |
|
yani nuri alço kesinlikle fazla uçtun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hsyn
|
 |
« Yanıtla #36 : Ekim 15, 2007, 14:01:09 » |
|
düşünsene bi, harry i öldürmesi lazım ama lanet de neymiş! klasik yöntemler ne güne duruyo! kabak suyuna ilaç atar artık, öle öldürmeye çalışır  o harry i öldürene kadar sette adam kalmıyomuş fln.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #37 : Ekim 15, 2007, 14:04:26 » |
|
 böyle oldurmeside imkansız hani moody den sonra dersini almıştır harry
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #38 : Ekim 15, 2007, 23:02:22 » |
|
Engin Günaydın oynasında kim olursa olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #39 : Ekim 16, 2007, 18:50:47 » |
|
cho'yu acemi cadıdaki merve bodur lusius malfoy'u kıvanç tatlıtuğ(uzun saçlı ve lensli düşünürsek) bella malfoy'u grup 400de bi kız varya adını bilmiyorum uzun kıvırcık saçlı o olabilir.oyuncu değil ama ünlü'ya aklıma o geldi.biraz makyaj süper olur vallahada. siriusuda feridun düzağaç oynasın.hehe komik oldu:D;D
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #40 : Ekim 16, 2007, 21:02:07 » |
|
^oh oh , süper olmuş=]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hedwig_fred
Şeker

I LOVE TOM FELTON:)
|
 |
« Yanıtla #41 : Ekim 17, 2007, 23:31:57 » |
|
bence bu film türklerle güzel olmazdı oynayan tüm kişiler karakterle çok uyuyor ben yerlerine oynayabilecek başka birilerini düşünemiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gred_feorge
Süt
vakit galleon dur kardeş
|
 |
« Yanıtla #43 : Ekim 23, 2007, 15:00:51 » |
|
hehe ismail yk ve snape...bir de fark ettitseniz nejat işler in bıçak sırtı ndakki bıyıklı hali ayynı sirius birde saçi hafif uzun dalgalı olsa tam yani ne dersiniz
|
|
|
|
|
|
"BÜTÜN CİDDİYETİMLE YEMİN EDERİM Kİ,HAYIRLI BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUM"
|
|
|
Crazywolf
Süt
Çılgınkurt iş başında ;)
|
 |
« Yanıtla #44 : Ekim 23, 2007, 16:03:49 » |
|
durun ya kadro kuruyorum hepinizin sölediklerinden bende eklim bi iki tane ; 1-snape: İsmail YK (en hoş bu oldu  ) 2-mcgonagall: Hümeyra  3-draco malfoy: Arda kural 4-Hagrid: Ata demirer (puhahahah  ) 5-voldicikcik:Boran ağa (ismini bilmiodum valla  ) aklıma geldikçe yazarım  Harbiden sölediklerin cuk oturdu  Hele Ata Demirer Hagrdi oynarsa süper olurdu ama o okadarda ağlak değildir bea 
|
|
|
|
|
|
,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(_(¯`·._)ÇAPULCULAR FAN CLUB(¯`·._)_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸ ,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(_(¯`·._)THE SİMPSONS FAN CLUB BAŞKANI(¯`·._)_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸  
|
|
|
|