|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #45 : Ekim 23, 2007, 17:31:56 » |
|
durun ya kadro kuruyorum hepinizin sölediklerinden bende eklim bi iki tane ; 1-snape: İsmail YK (en hoş bu oldu  ) 2-mcgonagall: Hümeyra  3-draco malfoy: Arda kural 4-Hagrid: Ata demirer (puhahahah  ) 5-voldicikcik:Boran ağa (ismini bilmiodum valla  ) aklıma geldikçe yazarım  hayır hagrid müslüm gürses  engin günaydın lupin  snape ismail yk lucius malfoy murat kekillinin sarı saçlı hali 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alastor MadEye Moody
|
 |
« Yanıtla #46 : Ekim 23, 2007, 21:59:04 » |
|
Offf kesin cok komik oldurdu.
|
|
|
|
|
|
ѕιηιя тαηιмαуαη вιя zєкα,єη вüуüк нє∂ιує∂ιя ιηѕαηα.
Mr.Moony presents his compliments to Professor Snape,and begs him to keep his abnormally large nose out of other people's business.
Mr.Prongs agrees with Mr.Moony and would like to add that Professor Snape is a ugly git.
Mr.Padfoot would like to register his astonishment that an idiot like that ever became a professor.
Mr.Wormtail bids Professor Snape good day,and advises him to wash his hair,the slimeball.
Favourite Teacher:Filius Flitwick
Favourite Lesson:Charm
Favourite Founder:Rowena Ravenclaw
Favourite HP Book:Harry Potter and the Chamber of Secrets.
Favourite Hause:Ravenclaw.
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #47 : Kasım 19, 2007, 23:41:57 » |
|
söledikleriniz gerçekten süper olmuşşşş yaw!!!!!; ama bi harry hala bulamadık herhalde  havuç:ron u süper oynar gizem güven:hermione olsun selena daki selin: ginny olur ismail yk:snape olur mcgonagall:Hümeyra draco malfoy:arda kural olmalı kesinlikle... ata demirer:hagrid voldemort:necati şaşmaz olmalı süper racon keser harry e dumbledore: tonks:Hale Caneroğlu mor saçlı hali tabii argus filch:gaffur oynasın  nassıl?  ? 
|
|
|
|
|
|
~~Arna Hayran Kulübü~~ ~~Fraktalın Melekleri~~ 
~~Popomundo ~~

|
|
|
|
AlbusSeverus
|
 |
« Yanıtla #48 : Kasım 21, 2007, 19:19:55 » |
|
arkadaşlar sizce ron'nun 19 yıl sonra ki halini hatırla sevgilide ki nejdet oynasa nasıl olur:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sena-1903-rup
|
 |
« Yanıtla #49 : Aralık 26, 2007, 22:57:15 » |
|
ya bnce de nejdet spr olur zatn çok seviom onu da 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #50 : Mart 09, 2008, 18:08:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
  Türküz doğruyuz ölümüne Linkin Parkçıyız Anti Lost ve Anti Emma
|
|
|
_bellatrixx_
Süt
...BeLlAtRiX LeStRaNgE...
|
 |
« Yanıtla #51 : Mart 16, 2008, 16:46:22 » |
|
valla süper bulmuşsunuz bulan arkdşlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #52 : Mart 16, 2008, 20:12:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #54 : Mart 16, 2008, 21:01:38 » |
|
söledikleriniz gerçekten süper olmuşşşş yaw!!!!!; ama bi harry hala bulamadık herhalde  havuç:ron u süper oynar gizem güven:hermione olsun selena daki selin: ginny olur ismail yk:snape olur mcgonagall:Hümeyra draco malfoy:arda kural olmalı kesinlikle... ata demirer:hagrid voldemort:necati şaşmaz olmalı süper racon keser harry e dumbledore: tonks:Hale Caneroğlu mor saçlı hali tabii argus filch:gaffur oynasın  nassıl?  ?  ayy öldüm wallahii şimdi bi 10 dakkayı bu fimi düşünerek geçirdim  aynen katılıyorum hepsi süper olmuş 
|
|
|
|
|
|
..Melis'ime imza ve avatar icin mucuklardan bir gökkusagi..
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #55 : Mart 16, 2008, 22:56:38 » |
|
voldemort_erol taş  hahaha biraz yaşlandı ama idare eder
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #56 : Mart 21, 2008, 15:14:55 » |
|
çok komiksiniz arkadaşlar ne diyim süpersiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #57 : Mart 21, 2008, 15:18:48 » |
|
film 30 sene önce cekilse
harry i :küçük emrah hermione:aysecik ron:sezercik dumbledore:hulisi kentmen voldemort:erol tas sirius:ferdi tayfur james:kadir inanır lupin:orhan gencebay
napalım memlekette baska oyuncu yokk...
filmin yarısından çogu yukardaki ünlülerin sarkılarıyla gecer zati...
|
|
|
|
|
|
Bugün yıkığım biliyor musun?
Ezginim, çaresizim, umutsuzum
Sancılıyım bırakma beni, insanlar kötü
Bırakma beni korkuyorum.
|
|
|
bellatrix bayrak
Moment and Rerown Heros...Thanks Türkiye...
Kakao

Aşkım Arda...
|
 |
« Yanıtla #58 : Mayıs 09, 2008, 21:13:27 » |
|
Engin Günaydın oynasında kim olursa olsun.
komik biri olmalıydı.peki bella'yı kim oynamalı?
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler başımızı dik gezdirenler... Teşekkürler yağmur... Teşekkürler 90+4... Teşekkürler direk... Teşekkürler sakatlıklarla alay eden adam... Teşekkürler dünyanın en iyi kalecisi... Teşekkürler 2 kişilik oynayanlar... Teşekkürler Rüştü... Teşekkürler Nöbetçi... Sen gururla yürü yolunda... Sesimiz,desteğimiz daima yanında... Devamı 2010'da, Afrika'da... 
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #59 : Mayıs 11, 2008, 12:01:08 » |
|
Lily Evans - Candan Ercetin Draco Malfoy - Arda Kural Nymhadora Tonks - Hale Caneroglu Bunlari tuttum süper olmus Lavender Brown - Asli Enver  Ron Weasley - 10a'daki cocuk 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 11, 2008, 12:15:13 Gönderen: ginevra »
|
|
|
|
|
|