|
bngi
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 14, 2007, 12:33:28 » |
|
bence ronu havuç oynasın bence de ron'u havuç oynasın  snape'i necati şaşmaz oynasın süper olur 
|
|
|
|
|
|
Ne zaman gol oldu diye dönüp arkama baksam, elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat..
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 14, 2007, 23:23:24 » |
|
Havuç Ron olabilir  o, o kadar çok atıp tuttu ki rup-ron için, olsa bile hp fanları onu sağ bırakmaz  bence kesinlikle olmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 17, 2007, 17:26:04 » |
|
bence ronu havuç oynasın bence de ron'u havuç oynasın  snape'i necati şaşmaz oynasın süper olur  snape ismail yk ile çok oturdu ama hepsi süper oldu bi voldi kaldı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 17, 2007, 18:00:41 » |
|
Aaaa bence voldi bizim psikopatlardan biri oynasın! 
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!
|
|
|
dead_08
Süt
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 17, 2007, 18:07:41 » |
|
Okan Bayülgen'den voldi olur mu ki  başka birisi gelmedi şahsen bi de ikizleri kimler oynardı acaba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #20 : Eylül 29, 2007, 15:09:05 » |
|
ikizleri james ve oliver dan baskası olmaz ki!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rupert_Seda
|
 |
« Yanıtla #21 : Eylül 29, 2007, 17:12:19 » |
|
Okan Bayülgen'den voldi olur mu ki  başka birisi gelmedi şahsen bi de ikizleri kimler oynardı acaba? bence okan bayülgen olamaz voldi kitapta çook uzun çünkü okan bayülgen çok kısa hermione ye de şu lcw kiki kızı çok yakılır iki ailedeki sonraa harry yi serkan şenalp oynardı fln hümeyra da mcgonagall 
|
|
|
|
|
|
~~Sed & Simc...Her zaman birlikteyiz!..~~ :'(~~Bilgi Bulut İ.Ö.O. 2006-2007 yılları 8-A sınıfı~~ :'(
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #22 : Ekim 01, 2007, 17:26:25 » |
|
snape ismail yk olsa süper olur
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözler değil kealbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni daima gerçeğe götürecektir Daima buna inan
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #23 : Ekim 01, 2007, 17:34:25 » |
|
durun ya kadro kuruyorum hepinizin sölediklerinden bende eklim bi iki tane ; 1-snape: İsmail YK (en hoş bu oldu  ) 2-mcgonagall: Hümeyra  3-draco malfoy: Arda kural 4-Hagrid: Ata demirer (puhahahah  ) 5-voldicikcik:Boran ağa (ismini bilmiodum valla  ) aklıma geldikçe yazarım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #24 : Ekim 01, 2007, 17:50:12 » |
|
Aaaa bence voldi bizim psikopatlardan biri oynasın!  sizin pisikopatlar kim bilmiyorum ama dizilerin en pisikopat adamını oynayan Gürkan Uygun bence makyaja falan bile gerek kalmadan oynar Tom Riddle'ı 
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"
|
|
|
|
veryhp01
|
 |
« Yanıtla #25 : Ekim 07, 2007, 13:49:06 » |
|
ben harryi oynayabilirdim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kezban
|
 |
« Yanıtla #26 : Ekim 11, 2007, 15:50:19 » |
|
bence treavneyi en ii bizim biyolojici oynardı hatta oynamazdı kadının doğal halinin treavneyden farkı yok 
|
|
|
|
|
|
My girl, my girl, don't lie to me, Tell me where did you sleep last night? In the pines, in the pines Where the sun will never shine I would shiver the whole night through
|
|
|
HarryKaaN
Süt
HarryPotterCafe
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 12, 2007, 20:03:39 » |
|
havuç ron
hamdi alkan hagrid