|
daniel_s_love
|
 |
« : Ağustos 04, 2006, 12:17:18 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 04, 2007, 02:58:47 Gönderen: Felonious »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SiPu
~*sema*~
Kakao

Kahve Bahane ...
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 05, 2006, 04:24:45 » |
|
cho ve cedric diycem bence onlar çok romantikti
|
|
|
|
|
|
~~ARWEN FUN KLUBÜ~~ ~~R&HR SHIPPER~~ ~~ANİME KARDEŞLİĞİ~~ ~~karayip korsanları FUN CLUB~~
|
|
|
|
Crystal_Princess
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 05, 2006, 04:31:42 » |
|
Ben Lily ve James diyorum,Lily'ninki nefretten doğan büyük aşka benziyo ve öyle başlayan aşklar çok tutkulu olur.... Benim seçimim Lily&James.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 05, 2006, 08:34:33 » |
|
sonları pek iyi olmadı ama bade neyse ben harry-ginny aşkını seçtim. ne de olsa aşkta en mutlu son ayrılıktır.........
|
|
|
|
|
|
~ Twilight ~
|
|
|
|
dilash_lupin
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 05, 2006, 17:16:11 » |
|
Heheh.. Ben Ron-Hermione dedim. Çünkü çok komikler.. Birbirlerini sevdikleri çok açık ama söyleyemiyorlar.. (Bence) Onun dışında şıklara koymamışsın ama Draco-Hermione ikilisini çok merak ediyorum..
kesinlikle katılıom utanıp duruolar 3. filmdeki sahnelere de bayılıom.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 05, 2006, 17:18:01 » |
|
lily-james aşkı yaşamak isterdim buna istinaden suanda ron-hermi askı yasıorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweety_girl
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 05, 2006, 17:28:14 » |
|
ben harry-cho diorum birinin peşimden koşması hoşuma gider hele bu harry pottersa
|
|
|
|
|
|
 Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm
|
|
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 05, 2006, 17:57:14 » |
|
ben harry ginny aşkını yaşamak isterim... çok güzel olurdu...
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
|
|
Miss. Granger
Şeker

Don't want your hand this time,I'll save myself...
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 06, 2006, 20:11:32 » |
|
cedric- cho kesinlikle istmezdim, çünkü cedric öluyor. oyum ron- hermione'ye...
|
|
|
|
|
|
  R/Hr Shipper/ D.O FAN CLUB/ Mantığın Efendisindeniz./ Anti-KaraNlık LorD/ Evanescence Fan Club/ Rock Club/Metal Club / Harry Fan Club
|
|
|
|
daniel_s_love
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 08, 2006, 22:13:20 » |
|
lily-james ve cho-cedric aşkları çok hüzünlü geliyo bana. özellikle potterların ki.  harry ile ginny'de inşallah ayrılmaslar.  ron ve hermione'da inşallah birleşirler. oyum ron-hermione.ama bence cedricle cho nun daha acı çünkü sadece ced ölüyo potterlarınkinde ikisi beraber öldüğü için aslında o kadar da acı diil ama harry için gerçekten çook kötü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 09, 2006, 12:23:31 » |
|
lily ve james çok iyiydi.tam snape'i lanetlerken saçını düzeltip: -"Buyur evans!"demesi beni çok güldürmüştü.çok hoş bir çiftlerdi ben onlarınkini yaşamak isterdim 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
radceliffe
--..-- dél!f --..--
Krema

hayata gülümse..!?
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 15, 2006, 02:12:21 » |
|
sonu kötü ama lily-james olsun isterdim...!?
|
|
|
|
|
|
... hep birşeyle içinde kaybolduk sessizce, tükendi umutlar yaşanmadan gizlice ... gelecek güzel günlere gebeydi kürtaj ettiler ! ... neden konuşmadın benimle, neden gitmedin vakitlice, neden durdun öylece ... siliyorum bütün hatıraları ardımda bisürü '' belki '' '' acaba '' bir okadarda '' keşke '' bırakarak !! ... hani zaman herşeye ilaç ya yalanmış hani aşklar hep gelip geçer ya kalırmış ... düşlerde kal ..! ...mutluluk bile acı veriyor çünkü sonu var biliyorum ... herşey hakkında hiçbişey !! ... bazı şeyler yaşanmamalı, kalmalı öyle ... bitti die üzülme, yaşandı die sevin !! ... bi sahne war aklımda oyuncular sanki biziz !! yaşamak isediğimiz hayat, yaşadığımız hayat, yaşamamız istenilen hayatın toplamında ortaya karışık bir hayat çıkartıyoruz kendimize !! ... aslında sana söylemek istediğim çok şey vardı mesela keşke bukadr büyük sewdirmeseydin kendini ...
|
|
|
|