|
seczey
|
 |
« : Mart 13, 2006, 11:09:44 » |
|
Hangi filmdeki hangi sahneyi iğrenç buluyorsunuz?
Ben Sırlar Odası filmindeki Ron'un Malyof'a Hemione'ye bulanık dediği için yaptığı büyünün asadan tepmesi sonucu sümüklü böcek kustuğu sahneyi iğrenç buluyorum...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 04, 2007, 03:31:51 Gönderen: Felonious »
|
|
|
|
|
|
|
buROCK
.:BuRaK:.
Cafe Cini
Kakao

dibe vurduyysak ne olmuş, elbet çıkarız....
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 13, 2006, 12:35:46 » |
|
hmmmm bi düşüniiiim... 1. filmde fluffy'nin salyasının ron'un omzuna aktığı sahne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seczey
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 13, 2006, 19:44:34 » |
|
evet bir de ilk filmdeki dağ trolünün sümüğü o da iğrençti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
l LoVe RuPeRt
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 20, 2006, 19:19:00 » |
|
2 sahnede gerçekten çok iğrençi bide 2. filme örümcekli sahneler berbattı
|
|
|
|
|
|
ARWEN FAN CLUP TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ - EMMACIYIZ
|
|
|
|
df_grint
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 01, 2006, 22:15:12 » |
|
bence iftirli sahne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 09, 2006, 19:56:17 » |
|
bence en iğrenç sahne yani benim açımdan 4. filmdeki kılkuyruğun harry nin kanını aldığı sahneydi
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 16, 2006, 09:52:36 » |
|
Örümcekler..
Sümük..
Ve yılan..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bb1_girl
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 16, 2006, 11:50:04 » |
|
2. kitaptaki ronun sümüklüböcek sahnesi, 1. kitapta fluffynin iğrenç salya sahnesii, vede yine 2. filmdeki örümcek sahnesi.. 3. filmdeki kılkuyruğun rezil hali, bide dudleyli her sahne  özellikle 1. filmde kuyruk çıkarttığı sahne 
|
|
|
|
|
|
Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt) Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon) Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves) İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro) Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney) Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey) Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir,adı geçtikçe takdir edebilirsin!(bkz: Tobey Maguire) Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!

|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 16, 2006, 23:02:18 » |
|
Bana en iğrenç gelen şey Peter Pettigrew'in insan haline dönüştükten sonraki yüzü!!!!!!!!!!Çok berbat ve sıkıcı!(sıkıcı ne alakaysa  ) Örümcekler bile ondan daha tatlıydı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 18, 2006, 15:52:52 » |
|
2. filmde hermonienin çok özlü iksir içipde yanlış bir hatayla kediye dönüşmesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eda_cd_274
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 06, 2006, 21:38:25 » |
|
BENCE HİÇBİRİ İĞRENÇ DEĞİLDİ EN İĞRENCİ 4. FİLMDEKİ HAGRİDİN DANS SAHNESİYDİ MİĞDEM BULANDI. DİĞER İĞRENÇLİKLER BUNUN YANINDA HAFİF KALIR. HELE O KADININ SİNEMA EKRANINDAKİ O YÜZÜ YOKMU 3 GÜN YEMEK YİYEMEDİM. [/i][/b][/color][/glow]
|
|
|
|
|
|
 KARŞISINDA DURAMADIĞIN ASANIN ARKASINA GEÇ "alçak peter böyle yaptı işte"
|
|
|
|
Sangria
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 07, 2006, 03:04:19 » |
|
sahne diemicem ama filmdeki en iğrenç unsur kılkuyruk. cidden kıl bi tip yapmışlar, görünce midem bulanmıştı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cansarar
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 12, 2006, 13:22:19 » |
|
Ben Sırlar Odası filmindeki Ron'un Malyof'a Hemione'ye bulanık dediği için yaptığı büyünün asadan tepmesi sonucu sümüklü böcek kustuğu sahneyi iğrenç buluyorum...
aynısı benm için de geçerli.hatta sinemada iğrenç die bağırmıştım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prisoner_of_azkaban
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 21, 2006, 15:47:32 » |
|
bence 4. filmede pettgrew'un kolunu kesme sahnesi çok iğrençti... bir de voldemort'un ayağıyla cedric'in yüzüne dokunması....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|