|
Gökalp
|
 |
« : Nisan 23, 2006, 18:17:21 » |
|
Diğer filmlere göre sesler berbattı.Özellikle Harry ile Hermonie'nin seslerini hiç sevmedim  Sizce?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 04, 2007, 03:25:14 Gönderen: Felonious »
|
|
|
|
|
|
|
|
FastBoy
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 23, 2006, 18:29:10 » |
|
bunuda bulamayanlar var şükredin halinize
|
|
|
|
|
|
ConquerKolik Conquer-OnlineHayat-Offline OFF!! Allahım Akıllanmadı Gitti şu Deli Gönlüm Deli Gönlüm
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 25, 2006, 14:20:53 » |
|
bir dakika.türkçe olarak mı ? kendi sesleri mi? anlamadım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gökalp
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 25, 2006, 20:36:01 » |
|
Türkçe olarak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustea®
Toz
Cafeden Uzaklaştırıldı
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 26, 2006, 04:06:16 » |
|
bence çok iyidiler valla show tv deki sırlar odasındaki seslendirme tam anlmıyla iğrençti hepsinin sinemadaki dublajlısı çok iyi ron,snape,dombeldor,,harry,mc gonegal,lupin,hagrid çok uyyuyor sesleri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustea®
Toz
Cafeden Uzaklaştırıldı
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 26, 2006, 15:47:53 » |
|
iyide bütün sesler aynı yani aynı kişilere ait 4 filmden beri takip ediyorum dublaj la çok ilgileniyorum hayalim dublajör olmaktı ama internetçi olduk oda güzel  ama tgrt deki ve show tv deki yeni seslendirenler iğrenç aynı kişiler değiller onlar 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 26, 2006, 15:52:36 Gönderen: mustea »
|
|
|
|
|
|
bb1_girl
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 26, 2006, 16:49:51 » |
|
iyide bütün sesler aynı yani aynı kişilere ait 4 filmden beri takip ediyorum dublaj la çok ilgileniyorum hayalim dublajör olmaktı ama internetçi olduk oda güzel  ama tgrt deki ve show tv deki yeni seslendirenler iğrenç aynı kişiler değiller onlar  ozaman seslendirenlerin sesi ilk bşta çirkinmiş sonradan düzelmiş  bnden dublaj olmazz  sesim iğrenç ötesi çünkü 
|
|
|
|
|
|
Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt) Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon) Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves) İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro) Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney) Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey) Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir,adı geçtikçe takdir edebilirsin!(bkz: Tobey Maguire) Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!

|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 26, 2006, 19:38:12 » |
|
ben alt yazı izledim walla türkçeside kesin berbattır!dier filmler güzel diildi çünkü.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R.A.B.
Şeker

mimbulusun siteye geri alınmasını istiyorummm.
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 26, 2006, 19:49:24 » |
|
alt yazı en iisi.çünkü orda gerçek sesler oluyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustea®
Toz
Cafeden Uzaklaştırıldı
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 26, 2006, 20:28:45 » |
|
ya bırkaın yaa ilerleyin  kesinlikle dublajlı olmalı ana dilin ne ise o olmalı benim ana dilim Türkçe ve en iyi Türkçe anlayabilirim heeingilkişzceni geliştirmek istiyorsan o başka ama dublaj filme güzellik katıyor bide şu var iişte diyolar dublaj olunca ses kalitesi düşüyor kimse atmasın artık dobly digital denen bişey var size ses kalitesinin düşmediğini kanıtlayabilirim çünkü bende dvd var türkçe konuşurken birden ingilizceye getiriyorum arada hiç bir ses kaybı yok çevre sesleri eşya sesleri falan bastırılmıyorr yaşansın Türçe Dublajlı Filmler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielif
eLiF
Kakao

ı will always love you daniel
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 29, 2006, 22:39:05 » |
|
evet ya show tv deki seslendirme tam anlamıyla berbattı hele harry o neydi öyle sesi 18 yaşında bir genç gibi çıkıyordu yada ben cd deki seslerine alıştığım için bana böyle tuhaf geldi bilmiyorum ama sanırım haklıyım ronun sesi tam istediğim gibiydi ama normalde cd de de olsa sesi diğerlerinden kalın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tonks
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 30, 2006, 21:10:44 » |
|
bence çok iyidiler valla show tv deki sırlar odasındaki seslendirme tam anlmıyla iğrençti hepsinin sinemadaki dublajlısı çok iyi ron,snape,dombeldor,,harry,mc gonegal,lupin,hagrid çok uyyuyor sesleri
sana kesinlikle katılıyorum çok haklısın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alavigne
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 30, 2006, 23:53:26 » |
|
yha bn seslerdn rhtsz olmadım aksine çok da güsldi svdm bn ateş kadeihini 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 31, 2006, 15:05:32 » |
|
Bence filmin en iyi yanlarından biri dublajıydı. Sırlar Odası Show TV'de yayınlanırkenki dublaj neydi öyle ya kabus gibi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|