|
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 09, 2006, 09:24:08 » |
|
paul_mccartney cnm o sinema diil ki wizyona türkiyede de girsin o tiyatro  ve efet o afişteki dan cok süper cıkmıs demi iç gecire gecire bi hal oldum zate  ve o sitenin acılısını sesleriyle beraber imzama koymak istiom ben hehe düşünsenize baslıklarda cığlık atan bağırıp cağıran bişi hehe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elmind
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 09, 2006, 09:33:43 » |
|
gerçekten imza olarak etkileyici olurdu... bence sesler harika olmuş özellikle dan'in nasıl oynayacağını merak ediyorum sonuçta sinema ve tiyatro çok farklı şeyler oyunu izlemek çok ilginç olurdu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 09, 2006, 09:35:56 » |
|
evet keske gidebilsek oyuna yada onlar bi süpürüz yapıp türkiyeye gelse hp'ciler tarafından biletler önceden tükenirdi heralde hleki dan'i canlı izlemek canlıyken performanısnın nasıl olduğunu görmek müthiş olurdu belki dediğim gibi dvd cıkarabilirler ki inş. cıkarırlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elmind
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 09, 2006, 09:38:58 » |
|
bana da dvd'si çıkar gibime geliyor. sonuçta dan ve richard griffits yanii ve bundan yeterince gelir sağlayabileceklerini düşünürlerse bence de dvd'si çıkabilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 09, 2006, 11:08:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 09, 2006, 11:11:52 » |
|
nasıl afişmiş  önemli diil 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Legend
Süt
I just wanna feel
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 09, 2006, 13:05:11 » |
|
ben önce bu afişte çıplak bi daniel var sanıyodum. ama belden aşağısını neden öyle yapmışlar anlamamıştım  bi de meme uçları çok garipti  orda yanarmış gibi görünen bi genç var sanıyodum. siteye girdim ordan da anlamadım bişey. ta ki burda yapılan açıklamayı okuyana kadar  at ve daniel'ın vücudunu nasıl birleştirmişler öyle yahu  şimdi sırf atı görüyorum. dan silindi neyse, en azından sonunda anlayabildiğim için şükrediyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 09, 2006, 13:27:50 Gönderen: Legend »
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 09, 2006, 13:18:28 » |
|
ben önce bu afişte çıplak bi daniel var snaıyodum. ama belden aşağısını neden öyle yapmışlar anlamamıştım  bi de meme uçları çok garipti  orda yanarmış gibi görünen bi genç var sanıyodum. siteye girdim ordan da anlamadım bişey. ta ki burda yapılan açıklamayı okuyana kadar  at ve danil'ın vücudunu nasıl birleştirmişler öyle yahu  şimdi sırf atı görüyorum. dan silindi neysei en azından sonunda anlayabildiğim için şükrediyorum  masallah ne hayalgücü diicem yane photoshopla yapmıslardır dicem bilemiorumda daha gelişmiş programlar war adamlardaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
matmazel
Josephine
Kakao

BmHs**
|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım 09, 2006, 13:36:02 » |
|
poster süper ötesi bişe yaa keskem izleyebilsem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #27 : Kasım 11, 2006, 14:52:15 » |
|
aman yarapim o nasıl poster yapıştım kaldım modütöre dehşet güzel olmuş.diyecek söz bulamıyorum.keşke izleyebilseydim inşallah dvdsii çıkarda öyle imkanımız olur tüm temenim bu 
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #28 : Kasım 11, 2006, 15:13:31 » |
|
ben önce bu afişte çıplak bi daniel var sanıyodum. ama belden aşağısını neden öyle yapmışlar anlamamıştım  bi de meme uçları çok garipti  orda yanarmış gibi görünen bi genç var sanıyodum. siteye girdim ordan da anlamadım bişey. ta ki burda yapılan açıklamayı okuyana kadar  at ve daniel'ın vücudunu nasıl birleştirmişler öyle yahu  şimdi sırf atı görüyorum. dan silindi neyse, en azından sonunda anlayabildiğim için şükrediyorum  posterin ve alt kısmının garip olmasının nedeni orda bi at kafası olması.dikkatli bakarsan göreblirsin zatn 
|
|
|
|
|
|
Kaderi yenmeden utandım kendimden Daha sevilmeden vazgeçtim dünyadan..

|
|
|
Legend
Süt
I just wanna feel
|
 |
« Yanıtla #29 : Kasım 11, 2006, 15:40:39 » |
|
ben önce bu afişte çıplak bi daniel var sanıyodum. ama belden aşağısını neden öyle yapmışlar anlamamıştım  bi de meme uçları çok garipti  orda yanarmış gibi görünen bi genç var sanıyodum. siteye girdim ordan da anlamadım bişey. ta ki burda yapılan açıklamayı okuyana kadar  at ve daniel'ın vücudunu nasıl birleştirmişler öyle yahu  şimdi sırf atı görüyorum. dan silindi neyse, en azından sonunda anlayabildiğim için şükrediyorum  posterin ve alt kısmının garip olmasının nedeni orda bi at kafası olması.dikkatli bakarsan göreblirsin zatn  önceleri epey dikkat etmeme rağmen çözememiştim ama bu mesajı atarken anlamıştım  biri açıklama yapmıştı. o zaman jeton düştü bende 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|