|
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 27, 2007, 01:12:16 » |
|
ben en çok ginny sefiorum ya siz???  bu arada fleur da bir weasley oldu sanırım  ihihihihi  Fleur..evet yaa o da bir Weasley artık..ben en çok Fred - George'yi seviyorum(bence onları kim sevmez ki) onları işaretledim ama bizim triodan Ron'da favorimdir.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 27, 2007, 14:50:28 » |
|
ferd ve george tabii (en cok da fred weasley) ama tüm weasleylere bayılıyorum hariklar
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 27, 2007, 17:33:26 » |
|
ya bı soruya cevap vermek çok zor ikizleri çok seviyorum ama ron ve ginnyde çok şeker insanlar:D
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
albus-severus
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 27, 2007, 19:04:09 » |
|
ya tabiki ikizler.hayatımda gördüğüm en neşeli ve komik insanlar...ama bencede weasley ailesinin tamamı çok şirin.hoş bi aile 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 27, 2007, 22:15:01 » |
|
Ben Arthur' un çocuksuluğunu seviyorum.
30 Ocak 2008: E be Fraktal sen çocuksu değil misin ki?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 31, 2008, 16:46:32 Gönderen: Fraktal »
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 28, 2007, 15:28:53 » |
|
hepsi diye bi seçenek yokmu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 28, 2007, 20:52:49 » |
|
hepsi diye bi seçenek yokmu  istersen die bilirsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hedwig_fred
Şeker

I LOVE TOM FELTON:)
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 29, 2007, 01:02:12 » |
|
Fred :'(ve george
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sydney
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 29, 2007, 09:18:01 » |
|
hepsini çok severim aslında çok şirin bir aile gerçekten de  şıklar arasında Charlie ve Percy neden yok 
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 29, 2007, 23:12:48 » |
|
evet charlie ve percy yok  (gerçi percy eksi 10 falan olurdu herhalde  ) bi de hermione de bi weasley artık ben en çok ron ve ginnyi seviyorum bi de fred ve george u (gerçi bütün weasleyleri seviyorum) ama tek şık olduğu için ginnyi seçtim.. böhüü ikizler diince aklıma fredin öldüü geldi.. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 05, 2007, 23:26:40 Gönderen: Nélindë Urithrawiel »
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 04, 2007, 21:27:41 » |
|
evet charlie ve percy yok  (gerçi percy eksi 10 falan olurdu herhalde  ) bi de hermione de bi weasley artık ben en çok ron ve ginnyi seviyorum bi de fred ve george u (gerçi bütün weasleyleri seviyorum) ama tek şık olduğu için ginnyi seçtim.. böhüü ikizler diince aklıma fredin öldüü geldi..  ewet hermione de bir weasley ama spoiler içerdiği için yazamadım  kızarlar felan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 05, 2007, 14:16:16 » |
|
Bence fred ve george en iyisi ronda iyi am onlar daha ağır basar
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 01, 2008, 21:44:01 » |
|
fred ve george...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 01, 2008, 21:45:48 » |
|
Bence Fred we George 
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|