cho chang
Süt
kahve bahane cedric şahane
|
 |
« : Mart 11, 2006, 19:16:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 11, 2006, 20:05:03 » |
|
ben de böyle düşünüyordum ama 6. kitabı okuyunca fikrim değişti biraz. çocukken bile hep zorbalık ediyormuş diğer çocuklara. hırsızlık bir yandan, acımasızlık bir yandan. gerçi kimsesizlik yüzünden bu özellikleri abartmış olabilir. kim olduğunu, nereden geldiğini bilmiyor. bu yüzden sıradan olmaktan nefret ediyor, farklı olmayı çok istiyor. annesi yaşasaydı farklı olur muydu diye düşünüyorum ama zavallı Merope çok ezik biriydi, çocuğu için yaşayacak gücü bile bulamadı kendinde. yaşasaydı çocuğun kişiliğini nasıl şekillendirirdi bilemiyorum. ama Voldi'nin içinde sülalesinden gelen kötü huylar var bence. Gaunt'lar Dumbledore'un dediği gibi durmadan akraba evliliği yapıp morfin gibi hilkat garibeleri üretmiş zaten. soyunda iş yok ki adamın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seczey
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 12, 2006, 00:50:54 » |
|
bence bu konunun yeri kitaplar olmalı;
Voldi'nin kendi kişiliğini besleyen belki sebepler vardı. En ilginci 11 yaşına kadar güçlerinin farkına çoktan varacak kadar kibirli olması.Ayrıca yetimhanede bütün çocuklar üniformalanmış gibiler, sıradan olmak onun hoşuna gitmiyordu. Terkedilip gitmek de ayrıca o acı çektiyse başkaları da bundan nasibini almalıydı diye düşündü. Harry'nin de güçleri vardı ama o büyücü olduğunu öğrendiğinde şaşkınlıktan küçük dilini yutacaktı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delirium
Süt
Kahve Bahane ...
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 12, 2006, 12:50:34 » |
|
nerden bilelim ki binbir tane sebebi vardır...
|
|
|
|
|
|
ya GİZEMsizsiniz ya da GİZEM sizsiniz!!!
|
|
|
|
|
brave leydi
emma and emma and emma :)))
Süt
kahve bahane emma şahane
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 14, 2006, 15:54:56 » |
|
bence ailesi olmalı düşünsenize öyle bi aileden öyle bi çocuktan başka ne çıkar  voldinin melek olarak doğmasını beklemzdik dimi yani 
|
|
|
|
|
|
!!!รєгкคภ şєภคlק Ŧยภ ςlย๒!!!
|
|
|
|
harry fan:)
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 14, 2006, 17:01:50 » |
|
bence voldemortun içinde var doğarken ah bi harry doğsada onu böle süründürsem alnınada bi yara izi açarım rahatlarım diye söylenmiştir diye tahmin ediyorum doğuştan sadist yani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dan_i_zel
izel_ksk
Süt
kahve bahane HARRY POTTER şahane
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 14, 2006, 18:15:22 » |
|
ailesi olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 16, 2006, 22:22:20 » |
|
Voldemort'un ailesinin hemen hepsi biraz deli!Oysa Voldemort'un deli olmadığını yada en azından doğuştan deli olmadığını zannediyorum!Aslında kötü biri değil!Yetimhanede büyüdüğü ve arkadaşsız kaldığı için zamanla sadistleşiyor ve büyü gücünü keşfetmesiyle de kötülüklerine yeni bir boyut kazandırıyor!Bazen düşünüyorumda Dumbledore tıpkı Harry'e yaptığı gibi onu da küçük yaşındayken korumaya alsaydı Tom bu kadar kötü biri olabilir miydi??Bakınız Harry...Asla Voldemort kadar terk edilmiş ve yalnız olmadı!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 31, 2006, 15:15:27 » |
|
Kötü bir çocukluk geçirmiş olması Voldemort'a safkan olmayanları öldürme hakkı vermez. O kötü biri...
|
|
|
|
|
|
But I mean nothing to you and I don't know why.
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 31, 2006, 16:09:40 » |
|
voldemort hep yalnızdı ve bu sıradan dünyada hep farklı bir yerde olmak istiyordu üstelik babasından nefret ediyordu onun bu safkan takıntısıda bu yüzden olmalı çünkü babası muggle dı ve o bütün muggle ların kötü oldugu izlenimi edinmişti ve üstelik salazar .s nin akrabası olması onda haksız bir kibir huyu var ediyor ve safkan takıntısının bir nedeni de bu olmalı düşünsenize draco slyterinin binasındayken bile o kadar havalıydı voldenort ise akrabası onun bu kadar havası olması normal bi yerde bide genlerinde tasıdıgı özellikler var hepsi bir leşince ortaya böyle sadist bir karakter çıkabiliyor ben bu kadar sebep bulabildim bilmiyorum daha çokta olabilir.
|
|
|
|
|
|
тєℓєfσи çαℓ∂ı,иє уαzıк кι ιуι иιуєтℓєяιиι мєşgυℓє νєя∂ιм ... çığℓıк αтαи вυ ∂υναяℓαя тαяαfıи∂αи иαѕıℓ яαнαтѕız є∂ιℓ∂ιм, вιℓ∂ιкℓєяιмι şαякıℓαяıм∂α уüкѕєк ѕєѕℓє ∂ιℓє gєтιя∂ιм !!! кαρяιѕℓєяιмιи тα∂ıиı çıкαяıρ кιиℓєяιмι вσğαя ∂υяυм∂αуıм. güи вαтıмıиα єкιℓєи тσнυмℓαяıи нα∂∂ι,нєѕαвı уσк , вαиα вєи∂єи вαşкα вιя ∂σѕт ναяѕα вιℓмєм ℓαzıм .!!! αşкıм güνєи ö∂üℓüмє єи уαкıи α∂αуıм , ѕσи ∂σğυм güиüм∂є кєи∂ιмє уєиι вιя вєи αℓ∂ıм ...
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 01, 2006, 13:07:41 » |
|
onun ruhunda var kötülük yani doğuştan(genetik bişi olabilir  )! küçükken yaşadığı şeylerde içindeki kötülüğün şekillenmesine ve ortaya çıkmasına yardımcı olmş. yani hiç kimse sonradan bu kadar kötü olamaz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tonks
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 18, 2006, 11:07:22 » |
|
bence ailesi olmalı düşünsenize öyle bi aileden öyle bi çocuktan başka ne çıkar  voldinin melek olarak doğmasını beklemzdik dimi yani  evet bencede sonuçta kanında var kötülük.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|