Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 09:29:02  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: en baştan kötü olamaz  (Okunma Sayısı 657 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cho chang
Süt
*

kahve bahane cedric şahane

Üyelik Bilgileri
« : Mart 11, 2006, 19:16:30 »

voldi tabi ki en baştan kötü deyildi onu böyle yapan ne olabilir Göz Kırpan Göz Kırpan Göz Kırpan Göz Kırpan Göz Kırpan

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: en baştan kötü olamaz
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 09:29:02 »

lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 11, 2006, 20:05:03 »

ben de böyle düşünüyordum ama 6. kitabı okuyunca fikrim değişti biraz. çocukken bile hep zorbalık ediyormuş diğer çocuklara. hırsızlık bir yandan, acımasızlık bir yandan. gerçi kimsesizlik yüzünden bu özellikleri abartmış olabilir. kim olduğunu, nereden geldiğini bilmiyor. bu yüzden sıradan olmaktan nefret ediyor, farklı olmayı çok istiyor.

annesi yaşasaydı farklı olur muydu diye düşünüyorum ama zavallı Merope çok ezik biriydi, çocuğu için yaşayacak gücü bile bulamadı kendinde. yaşasaydı çocuğun kişiliğini nasıl şekillendirirdi bilemiyorum. ama Voldi'nin içinde sülalesinden gelen kötü huylar var bence. Gaunt'lar Dumbledore'un dediği gibi durmadan akraba evliliği yapıp morfin gibi hilkat garibeleri üretmiş zaten. soyunda iş yok ki adamın  Gözlerini Deviren
seczey
Telve

Cafeden Uzaklaştırıldı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 12, 2006, 00:50:54 »

bence bu konunun yeri kitaplar olmalı;

Voldi'nin kendi kişiliğini besleyen belki sebepler vardı. En ilginci 11 yaşına kadar güçlerinin farkına çoktan varacak kadar kibirli olması.Ayrıca yetimhanede bütün çocuklar üniformalanmış gibiler, sıradan olmak onun hoşuna gitmiyordu. Terkedilip gitmek de ayrıca o acı çektiyse başkaları da bundan nasibini almalıydı diye düşündü. Harry'nin de güçleri vardı ama o büyücü olduğunu öğrendiğinde şaşkınlıktan küçük dilini yutacaktı.
delirium
Süt
*

Kahve Bahane ...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Mart 12, 2006, 12:50:34 »

nerden bilelim ki binbir tane sebebi vardır...

ya GİZEMsizsiniz ya da GİZEM sizsiniz!!!
tuğçe uçar
katie leung
Krema

var
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 12, 2006, 12:52:47 »

mmmmmmmm bilmem belki arkadaşlarıdır Sırıtan Sırıtan

Cho Chang Hayran Kulübü

Türküz Doğruyuz anti-emmacıyız.

Hatırla Sevgili Hayran Kulübü

CHO CHANG FANLARINI BEKLERİZz ---->> 
http://www.harrypottercafe.com/forum/kulupler/cho_chang_hayran_kulubu-t18196.0.html
brave leydi
emma and emma and emma :)))
Süt
*

kahve bahane emma şahane

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Nisan 14, 2006, 15:54:56 »

bence ailesi olmalı düşünsenize öyle bi aileden öyle bi çocuktan başka ne çıkar Kararsız  voldinin melek olarak doğmasını beklemzdik dimi yani Sırıtan

!!!รєгкคภ şєภคlק Ŧยภ ςlย๒!!!
harry fan:)
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Nisan 14, 2006, 17:01:50 »

bence voldemortun içinde var doğarken ah bi harry doğsada onu böle süründürsem alnınada bi yara izi açarım rahatlarım diye söylenmiştir diye tahmin ediyorum doğuştan sadist yani

dan_i_zel
izel_ksk
Süt
*

kahve bahane HARRY POTTER şahane

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Nisan 14, 2006, 18:15:22 »

ailesi olabilir

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Nisan 16, 2006, 22:22:20 »

Voldemort'un ailesinin hemen hepsi biraz deli!Oysa Voldemort'un deli olmadığını yada en azından doğuştan deli olmadığını zannediyorum!Aslında kötü biri değil!Yetimhanede büyüdüğü ve arkadaşsız kaldığı için zamanla sadistleşiyor ve büyü gücünü keşfetmesiyle de kötülüklerine yeni bir boyut kazandırıyor!Bazen düşünüyorumda Dumbledore tıpkı Harry'e yaptığı gibi onu da küçük yaşındayken korumaya alsaydı Tom bu kadar kötü biri olabilir miydi??Bakınız Harry...Asla Voldemort kadar terk edilmiş ve yalnız olmadı!

Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ağustos 31, 2006, 15:15:27 »

Kötü bir çocukluk geçirmiş olması Voldemort'a safkan olmayanları öldürme hakkı vermez. O kötü biri...

But I mean nothing to you and I don't know why.
aragorn
Köpüklü Kapuçino

Kendine iyi bak derler ve giderler...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : Ağustos 31, 2006, 16:09:40 »

voldemort hep yalnızdı ve bu sıradan dünyada hep farklı bir yerde olmak istiyordu üstelik babasından nefret ediyordu onun bu safkan takıntısıda bu yüzden olmalı çünkü babası muggle dı ve o bütün muggle ların kötü oldugu izlenimi edinmişti ve üstelik salazar .s nin akrabası olması onda haksız bir kibir huyu var ediyor ve safkan takıntısının bir nedeni de bu olmalı düşünsenize draco slyterinin binasındayken bile o kadar havalıydı voldenort ise akrabası onun bu kadar havası olması normal bi yerde bide genlerinde tasıdıgı özellikler var hepsi bir leşince ortaya böyle sadist bir karakter çıkabiliyor ben bu kadar sebep bulabildim bilmiyorum daha çokta olabilir.

тєℓєfσи çαℓ∂ı,иє уαzıк кι ιуι иιуєтℓєяιиι мєşgυℓє νєя∂ιм ...
çığℓıк αтαи вυ ∂υναяℓαя тαяαfıи∂αи иαѕıℓ яαнαтѕız є∂ιℓ∂ιм,
вιℓ∂ιкℓєяιмι şαякıℓαяıм∂α уüкѕєк ѕєѕℓє ∂ιℓє gєтιя∂ιм !!!
кαρяιѕℓєяιмιи тα∂ıиı çıкαяıρ кιиℓєяιмι вσğαя ∂υяυм∂αуıм.
güи вαтıмıиα єкιℓєи тσнυмℓαяıи нα∂∂ι,нєѕαвı уσк ,
вαиα вєи∂єи вαşкα вιя ∂σѕт ναяѕα вιℓмєм ℓαzıм .!!!
αşкıм güνєи ö∂üℓüмє єи уαкıи α∂αуıм ,
ѕσи ∂σğυм güиüм∂є кєи∂ιмє уєиι вιя вєи αℓ∂ıм ...
DarkPrince
...
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Eylül 01, 2006, 12:58:57 »

onu kötü yapan küçükken yaşadığı olaylardı
belkide küçükken iyi davranılsa harika bir seherbaz olabilirdi  Kararsız
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Eylül 01, 2006, 13:07:41 »

onun ruhunda var kötülük yani doğuştan(genetik bişi olabilir   Gözlerini Deviren)! küçükken yaşadığı şeylerde içindeki kötülüğün şekillenmesine ve ortaya çıkmasına yardımcı olmş. yani hiç kimse sonradan bu kadar kötü olamaz...

harry*hermi*ron
Süt
*

neden ölmek zorundasın ki

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : Eylül 01, 2006, 13:36:23 »

onun ruhunda var kötülük yani doğuştan(genetik bişi olabilir   Gözlerini Deviren)! küçükken yaşadığı şeylerde içindeki kötülüğün şekillenmesine ve ortaya çıkmasına yardımcı olmş. yani hiç kimse sonradan bu kadar kötü olamaz...

sana  katılıyorum  melez  prens  bu  konuda çok  detay  verdi  bize  yetimhanede  bile  arkadaşlarına  nasıl davranıyomuş  dumbi yle  o  zaman  bile  saygısızca  konuşuyodu  yani  salazar s.  soyundan geldiği  çok  belli  kanında  varmış,ve  bu  konun  yeri  film  olmamalı
___________________________________________________________________________________________

birbirlerine  yakışıyorlar  ama malesef harry  ginny'i  hermione'de  ron'u  seviyo
daniel'i  çoooooooooooookkkkkkk  seviyorum  ben ya[/glow]
___________________________________________________________________________________________

daniel  her  haliyle olan üstü  yakışıklı  sevimli  ve  tatlı
          iyiki  daniel  hp  seçmelerine  katılıp  kazanmış  yoksa  onun  gibi  bir  yetenek  keşfedilemezdi
 daniel  seni  seviyorum  hemde  çooooooooooooooookk
                                    dan  fan  kulüp[/color]
tonks
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Eylül 18, 2006, 11:07:22 »

bence ailesi olmalı düşünsenize öyle bi aileden öyle bi çocuktan başka ne çıkar Kararsız  voldinin melek olarak doğmasını beklemzdik dimi yani Sırıtan
evet bencede sonuçta kanında var kötülük.

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: