Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ocak 08, 2009, 06:23:03  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Alfonso Cuaron geri dönüyor (mu acaba?)  (Okunma Sayısı 253 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Elfen Lied
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : Kasım 21, 2006, 10:40:45 »

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filminin yönetmeni Alfonso Cuaron, başka bir Harry Potter filmini yönetebileceğini ima eden iki ayrı röportaj verdi.  jewreview.net ile yapılan ilk röportajda, Azkaban Tutsağı'nı yönetmenin ne kadar eğlenceli olduğundan bahsetti ve bu deneyimi tekrar etmek istediğini belirtti:

"Harry Potter evrenini yeniden ziyaret etme fırsatım olmasını çok isterim. Bu filmleri yapmak müthiş bir tecrübe, çünkü onları yaparken muazzam bir pozitif enerjiyle doluyorsunuz. J.K. Rowling'in yarattığı herşey - sadece filmlerden bahsetmiyorum, ama J.K. Rowling'in yaratıcılığı, bu harika enerjiye vesile oluyor... Hayatımın en inanılmaz iki yılıydı ve yeniden ziyaret etmek söz konusu olduğunda bir saniye bile düşünmem."

Alfonso, ile yaptığı ikinci röportajda ise, geçenlerde, son Harry Potter filminin yönetmeni David Yates'in ofisine gittiğini söylüyor ve bu ziyaret sırasında Yates ile  Rowling'in bir telefon görüşmesi yaptığını anlatıyor.

"Onun ofisindeydim ve David bir yandan yeni Harry Potter filmini çekerken, bir yandan da Jo ile konuşuyordu ve bana dedi ki, 'Hey, Jo seninle konuşmak istiyor,'. Rowling bana 'Children of Men'i (Alfonso'nun son filmini) gerçekten çok beğendiğini söylemek istemiş ve bilirsiniz, sayılı dakikalar çabucak geçer. Kendisi benim her şeyiyle çok takdir ettiğim bir kadın."

Alfonso'ya, ileriki filmlere kesin olarak dönüp dönmeyeceği sorulduğunda ise şöyle söylemiş:

"Yapımcı David Hayman (Normalde soy ismi Heymen fakat bilerek 'Selam, Adamım' demiş) benim çok yakın arkadaşım ve onlar gibi benim de tek düşündüğüm şey, Rowling'in ne yaptığını görmek."
« Son Düzenleme: Kasım 21, 2006, 11:35:22 Gönderen: Fantasticc » Logged

but now... there's nothing I can say that is good enough... Kouta...I'm sorry for all the sadness I've caused you... I'm so sorry... please forget about everything...

~ Lucy
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Alfonso Cuaron geri dönüyor (mu acaba?)
« Eklendi: Ocak 08, 2009, 06:23:03 »

Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Kasım 21, 2006, 11:34:44 »

Hımm film yönetmek zor iş Gülümseyen HP kadrosuyla en iyi kim geçiniyorsa o olsun yönetmen Gülümseyen hoş bence ikiside iyi geçiniyor Kahkaha

lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 23, 2006, 23:03:01 »

valla bence hem Columbus hem Cuaron yönetse süper olurdu Sırıtan Chris kitaba sadık kalır, Alfonso yaratıcılığını kullanır ve espri katardı. muhteşem olurduuu.... ya da tam tersi olup hem kitaba sadık kalmayan hem de hiç yaratıcılığı olmayan bi film yapıp bizi tiksindirirlerdi Dil Çıkaran neyse benim favorim Mike Newell zaten Sırıtan haber için saol Fant Sırıtan
Fantasticc
Elfen Lied
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #3 : Kasım 23, 2006, 23:10:59 »

auhau Kahkaha bence ikinci seçeneğin olması daha muhtemel Kahkaha aslında geçen gün azkabana biraz baktım. daniel cidden oyuncu gibi duruyormuş yaw :S en iyi rol yaptığı film o bence. k yönetmenden kaynaklanıyor olsa gerek... fekat marge halanın şişme sahnesi fln biraz sırıtmış gibi geldi Dil Çıkaran

ama yine de en güzel uyarlamaydı bence Sırıtan (ateş kadehi de çok eğlenceliydi amaaa Kahkaha )

but now... there's nothing I can say that is good enough... Kouta...I'm sorry for all the sadness I've caused you... I'm so sorry... please forget about everything...

~ Lucy
Sangre
Have you met Nurse?
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Kasım 23, 2006, 23:12:28 »

Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun! Allah korusun!

istemiorm o adamın bida hp filmi yönetmesini öğğk böğğkk :kus Dil Çıkaran

Fuckingly awesome Legen-wait for it-dary sitcom!
How I Met Your Mother

elmind
Yas tutan insan...
UU Seherbazları
Telve

Always Rowing...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Kasım 23, 2006, 23:19:54 »

yasoooo çok içerlemişsin bu konuya : ))
bence azkaban tutsağı hiç iyi değildi yahuu
ben kesinlikle hayal kırıklığına uğramıştım
Sangre
Have you met Nurse?
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Kasım 23, 2006, 23:53:58 »

en sewdiğim hp kitabına böle bi film çekildiğini görünce başka napabilridim ki :S yaw dersaneyi asıp gitmiştm bu filme tam össye hazırlanıodm çıkış tarihi 4 hazirandı hiç unutmam :S nasıl sinirim bozulmuştu Üzgün

Fuckingly awesome Legen-wait for it-dary sitcom!
How I Met Your Mother

StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata

emmahermione ben oluyorum .. :P :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Kasım 24, 2006, 14:29:07 »

Bİlemiyorum bende hiç sevmezdim adamı Kahkaha Yaso aplama kesinlikle katılıyorum Kahkaha

Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...

~

Ben HarryPotter çocuğuyum!!

~

ÖSS =)
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: