çatalakveysmn
Süt
MUZİPLİK HİÇ TAMAMLANMASINNNN
|
 |
« : Şubat 06, 2007, 16:08:35 » |
|
bence iğrenç. 1ve 2 deki sevecen adam gitmiş, pisikopat, deli bir dumbi gelmiş inanın bana o bu yeni dumbledore ölürse hiç üzülmem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 07, 2007, 07:42:25 » |
|
ımm ben ölürse üzülürüm..  ama dumbi 1. ve 2. de daha iyiydi onu söliyim.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
havita
Sirius Black
Kakao

Ejderha Süvarisi
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 07, 2007, 13:35:57 » |
|
1. ve 2. deki bence kitapdaki karaktere uygundu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 07, 2007, 22:56:58 » |
|
Bu senarist ve yönetmenin dumbledore' u filme yansıtışının bir hatası, Micheal Gambon' un değil
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 07, 2007, 22:59:58 » |
|
hımm ne olursa olsun iyi bi karakter olduu için eskisi yenisi benim için farketmez ve bu yüzden ölmesine çok üzüldüm filmde izlerkende üzülücme  aynen bende çok üzüldüm...Aslında bence hiç farkı yok, hatta ben bu Dumbledore'u daha çok seviyorum...tabi herkesin düşüncesi ve görüşleri farklı saygı duyuyorum  Bu senarist ve yönetmenin dumbledore' u filme yansıtışının bir hatası, Micheal Gambon' un değil
kesinlikle haklıısn bende zaten hep bunu savunmuşumdur  birde yahu böyle bir konu açılmıştı sanki ama neyse 
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
çatalakveysmn
Süt
MUZİPLİK HİÇ TAMAMLANMASINNNN
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 08, 2007, 13:47:37 » |
|
kısacası son 2 filmdeki dumbi beni gıcık etti. bana göre gerçek dumbi 1 ve 2 deki o babacan, sevimli ihtiyar. hep böyle hayal ediyorum. 3ve 4 deki hayal kırıklığına urattı beni. ölümünde beni ağlatan 4ve5deki değil 1ve 2dekiydi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 09, 2007, 16:16:58 » |
|
bence iğrenç. 1ve 2 deki sevecen adam gitmiş, pisikopat, deli bir dumbi gelmiş inanın bana o bu yeni dumbledore ölürse hiç üzülmem...
aynennnn bu arada 1 ve 2deki dumbicim ölmedi dimiiiiiiiiiii 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 09, 2007, 16:18:55 Gönderen: BULUT »
|
|
bla bla bla
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 09, 2007, 17:00:37 » |
|
aynennnn bu arada 1 ve 2deki dumbicim ölmedi dimiiiiiiiiiii  öleli bayağı oldu
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 19, 2007, 14:44:54 » |
|
ay bn hich sewmiom o adamı chok gıcııma gidio atesh kadekinden azcık ıshık chıkıo bütün suratını kapatıo sonra dumby asla harry yi omzundan tutup kadehe adını koydun mu die hesap sormazdı yaa ne bichim oynamısh hicccc beenmedim sinir oladum hatta (ama tabi ölse üzülürüm kimse ichin öle dememek lazım chok ayıp chok yasak walla  )
|
|
|
|
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|
OcToBeR
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 20, 2007, 17:18:25 » |
|
dumbledore kim olursa olsun ölmesine çok üzüldüm 
|
|
|
|
|
|
" One book to charm them all and in gladness bind them... "
Slow down and I sail on the river Slow down and I walk to the hill 
|
|
|
|
iremmm...
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 04, 2007, 15:09:35 » |
|
bence eski damby daha güseldi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
phoenix_fawkes
Süt
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 11, 2007, 13:00:28 » |
|
evet haklısınız bende richard harris in dumbledore karakterine daha uygun olduğunu düşünüyorum... micheal cambon biraz serk yüzlü biri ama richard harris daha cana yakın biri...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|