Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ocak 08, 2009, 09:46:38  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: JKR'nin HATAsı!  (Okunma Sayısı 556 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
snape
PESNAP :)
Has Türk Kahvesi

Always,Severus..

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 21, 2008, 16:41:03 »

Bana hata gibi geldi valla Gülümseyen

Şincik harry cedric'in ölümünden sonra testralleri filan görüyor ya
Hani bebekken lily ve james'in ölümü de gördü ama demişlerdi JKR'ye
o da cevap olarak ''Henüz bebekti,ölümün ne olduğunun bilincinde değildi'' filan diyerek açıklama yapmıştı.
Şimdi ben diyorum ki Madem Testralleri görebilmek için ölüm görmüş olman gerekiyor,eee Harry felsefe taşını kurtarırken kendi elleriyle voldemort'u öldürmedi mi?  Yüzü yandı falan?...

Sonuçta orada da ölüm gördü değil mi? Yani testralleri o zamanda görebilirdi  Göz Kırpan

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: JKR'nin HATAsı!
« Eklendi: Ocak 08, 2009, 09:46:38 »

Maateh
kronik deli XD
Sıcak Çikolata

mö mö mööööööö XD XD inek öğrenci modlarııııııı...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 21, 2008, 17:01:04 »

aslında orda tam olarak voldemort'u öldürmemişti sadece bedenine girdiği kişinin yüzünün yanmasına sebep olmuştu ama eminde değilim çünkü eğer orada voldemort'u öldürmüş olsaydı birdaha çıkmazdı Kararsız

Her zamanki gibi
Yağmur yağacak
Ve her şeyi temizleyecek.
Ardından karanlığını indirecek gece,
Yeryüzüne.
Bu şehirden gideceğim.
Bana ait gördüğüm,
Dost bildiğm her şeyi alarak
Yalnız sen,
Sen kalacaksın bu şehirde....
BULUT
"Ah potter, seni katır, ah sen neler yaptın? Öğrencileri öldürdün de bunu marifet sandın!"
Demleme Çay

00peeves

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 21, 2008, 17:08:17 »

orda voldemort ölmedi sanırsam sadece o öğretmenin(adını yazması zor Sırıtan) vücudundan çıktı zaten dokunduğu kişi o öğretmendi ki zaten voldi ölümsüzdü o zamanlar adamın bilmemkaç tane hortkuluğu var maşşallah <.<

peeves woz ere!

Azn Azn Azn

Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 21, 2008, 17:12:05 »

Aslında haklısın orda Voldemort u öldürmesede öğretmeni öldürdü. Ama galiba o ara baygın olduğu için tam görmüş sayılmaz ha? ne biliyim ya...

Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi... ve sonu geldi...

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #4 : Mayıs 21, 2008, 17:32:07 »

Voldemort'u öldürmedi, öldüremezdi zaten orada. Hortkuluklar olduğu sürece Dil Çıkaran Öyle olsaydı 6. ve 7. kitaba gerek kalmazdı Dil Çıkaran
Ayrıca "Ölüm"ü görmekten kastımız öldürmek mi, birinin öldürmesini mi izlemek, o bir soru işareti.
Quirrell da yandı ama ölümünü hatırlamıyorum. Sadece acıdan bayılmış da olabilir. Ama kül oluyordu galiba, hemen kitaba bakalım Dil Çıkaran

Alıntı
Ayağa fırladı Harry, Quirrel'ın koluna yapışıp bütün gücüyle sıktı. Quirrel çığlık atarak Harry'yi itmek istedi - Harry'nin başındaki ağrı daha da artıyordu - gözleri de göremiyordu artık - sadece Quirrel'ın korkunç çığlıklarını, Voldemort'un "ÖLDÜR ONU! ÖLDÜR ONU!" diye haykırmasını işitebiliyordu - başka sesleri de - belki kendi kafasından yaratıyordu o sesleri... "Harry! Harry!"
Quirrel'ın kolunun burkulduğunu duydu, herşeyin bittiğini anladı, bir karanlığa düştü... düştü... düştü...

Vee sonuç olarak, Harry Quirrel'ın ölümünü görmüyor. Her ne kadar filmde Quirrel küllere dönüşüp yere yığılsa da, görmüyor. Voldemort da daha birinci kitapta ölemediğine göre, Jo burada hata yapmamış diyorum ben...

Ginevra
CuLLen
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Mayıs 22, 2008, 18:13:01 »

Rowling hata yapmamis ama Quirrel'e noldu ya ben mi kacirdim  Dil Çıkaran

snape
PESNAP :)
Has Türk Kahvesi

Always,Severus..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs 26, 2008, 15:37:16 »

Voldemort'u öldürmedi, öldüremezdi zaten orada. Hortkuluklar olduğu sürece Dil Çıkaran Öyle olsaydı 6. ve 7. kitaba gerek kalmazdı Dil Çıkaran
Ayrıca "Ölüm"ü görmekten kastımız öldürmek mi, birinin öldürmesini mi izlemek, o bir soru işareti.
Quirrell da yandı ama ölümünü hatırlamıyorum. Sadece acıdan bayılmış da olabilir. Ama kül oluyordu galiba, hemen kitaba bakalım Dil Çıkaran

Alıntı
Ayağa fırladı Harry, Quirrel'ın koluna yapışıp bütün gücüyle sıktı. Quirrel çığlık atarak Harry'yi itmek istedi - Harry'nin başındaki ağrı daha da artıyordu - gözleri de göremiyordu artık - sadece Quirrel'ın korkunç çığlıklarını, Voldemort'un "ÖLDÜR ONU! ÖLDÜR ONU!" diye haykırmasını işitebiliyordu - başka sesleri de - belki kendi kafasından yaratıyordu o sesleri... "Harry! Harry!"
Quirrel'ın kolunun burkulduğunu duydu, herşeyin bittiğini anladı, bir karanlığa düştü... düştü... düştü...

Vee sonuç olarak, Harry Quirrel'ın ölümünü görmüyor. Her ne kadar filmde Quirrel küllere dönüşüp yere yığılsa da, görmüyor. Voldemort da daha birinci kitapta ölemediğine göre, Jo burada hata yapmamış diyorum ben...

haa bak bu olabilir.
Küçük bi ayrıntı (ha voldi ha öğretmen ölmüş ne farkeder önemli olan birinin ölümü görmek)

missmurder  sanırım haklısın.Ne bileyim,flimde öyle görünce Dil Çıkaran yani biraz saçma olmuştu Sırıtan

Calypso
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata

Do I Dazzle You ? ~ Edward

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mayıs 26, 2008, 15:47:15 »

Kitapta "Gözleri de görmüyordu" şeklinde açıklamalar olduğu için hani Harry'nin ruh halini falan yansıtan, ordan anlaşılıyor da işte filmde arkadan bi anlatımcı "Harry'nin gözleri görmüyor" diye bir ayrıntıyı belirtmediği için, ilk ben de düşünmüştüm öyle Kahkaha

~ Kobe Bryant 2008 MVP ~

dnzdnz
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Haziran 01, 2008, 20:06:09 »

iyi de voldi zaten ölmedi o sahnede çünkü hortkuluklar var bunu biliyoruz öğretmen de ölmedi çünkü voldemort un onu ölüme terk ettiği söylendi yani bir sorun yok o sahnede sorun harry nin bebeklik hali

LUMOS:YAŞASIN HARRY POTTER CAFE:NOX I LOVE YOU JOHNNY (DEPP)
Camellia
Pesimisticc , Pess. , Pess'm o benim =P
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Daffodil Wedgerworth

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #9 : Haziran 08, 2008, 16:34:06 »

durmadan düşündüğüm bir konudur bu benim harbiden yaa bi ara bununda açıklamasını yapsın gerçi kitap bitti ama Ağlayan

Susan: Durun tahmin edeyim; antikalara bakmaya mı geldiniz?
Dean: Nerden bildiniz?!?
Susan: Öyle bi' tipiniz var. Peki, yatak bir büyük boy mu olsun?
Sam: Ne? Hayır. Biz.. 2 tek yatak olsun. Biz kardeşiz.
Susan: Öyle mi? Çok üzgünüm.
Dean: "Öyle bi' tipiniz var." derken neyi kastettiniz?!!?

S U P E R N A T U R A L
bezroko
Krema

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : Haziran 27, 2008, 20:58:36 »

voldinin orada ölmediğin zaten biliyoruz da quirell ise konu o da ölmemişti. sonradan ölmüştü , voldi onun bedenine girdiği için gittikçe zayıflıyordu o yüzden ölmüştü. zaten harry voldiye de birşey yapamıyorduki kitapta . bayılıyordu ve dumbledore yardıma geliyordu hata yok bence.
cirem_417
Taş Masa'nın soylu birliğinin şövalyesi,Lamba Çoraklıkları Dükü,Batı Sınırları Kontu;Kral Edmund
Sıcak Çikolata

Welcome to my life Edward..!..Are you afraid?

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ağustos 12, 2008, 13:23:57 »

Quirrel'ı öldürmedi mi orada harry?
gene göre bilirdi

"...Bu seni kız kardeşim olarak görmüyorum anlamına gelmez.Sadece...bu kendim için seçeceğim bir hayat değil.
Keşke birisi de benim için hayır oyunu kullansaydı."

Rosalie Hale ~New Moon

hedwig_doby
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : Eylül 01, 2008, 13:10:39 »

BAKIIN HARRY BİRÇOK ÖLÜM GÖRDÜ JAMES POTTER IN ÖLÜMÜ LİLY POTTER IN ÖLÜMÜ CEDRİG DIGGORY NİN ÖLÜMÜ MEYHANKÖKÜ ŞEKERLERİNİN ÖLÜMÜ (BİRİNİ DUMBLEDORE YEDİ 2 TANEDE HARRY EZDİ) MACAR BOYNUZKUYRUĞUN ÖLÜMÜ SİRİUS BLACK İN ÖLÜMÜ KAĞITTAN KUŞUN ÖLÜMÜ ŞAHGAGANIN ÖLÜMÜ YARASALARIN ÖLÜMÜ  AMA ŞAHGAGA ÖLDÜKTEN SONRA İYİKİ GERİ SARIYORLAR BASİLİSİN ÖLÜMÜ TOM RIDDLE IN ÖLÜMÜ QURRIL IN ÖLÜMÜ VOLDEMORT UN ÖLÜMÜ HEDWİG İN ÖLÜMÜ KILKUYRUĞUN ÖLÜMÜ LUCİUS MALFOYUN ÖLÜMÜ LUPİNİN VE TONKS UN ÖLÜMÜUMRIDGENİN ÖLÜMÜ DUMBLEDORE UN ÖLÜMÜ PEK DEĞİL AMA BİLİYOR AMA SONRA CRABBENİN ÖLÜMÜ NEVİLLENİN ÖLÜMÜ NİGEL IN ÖLÜMÜ NEVİLLENİN ANNESİ VE BABASININ ÖLÜMÜ HORTKULUĞUN ÖLÜMÜ BELATRIXİN ÖLÜMÜ FREDİN ÖLÜMÜ ÖLÜM YİYENLERİN ÖLÜMÜ DAHA NELER NELER  ANKA KUŞUNUN ÖLÜMÜ DOBY NİN ÖLÜMÜ DAHA NELER NELER Ağlayan Üzgün
« Son Düzenleme: Eylül 01, 2008, 13:26:22 Gönderen: hedwig_doby » Logged
Maateh
kronik deli XD
Sıcak Çikolata

mö mö mööööööö XD XD inek öğrenci modlarııııııı...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Eylül 01, 2008, 13:25:58 »

öncelikle forumda büyük harfle yazmak yasak <.<

ve bu yazdıklarının bir çoğuna tam olarak tanıklık etmedi-neville'ın annesinin ve babasının ölümü mesela- diğer bi yandan tanıklık ettiklerinin bir kısmında bunlara akıl erdiremeyecek yaşta olmasından dolayı anlayamadı e bu yüzden o ölümü görmüş sayılmadı...

Her zamanki gibi
Yağmur yağacak
Ve her şeyi temizleyecek.
Ardından karanlığını indirecek gece,
Yeryüzüne.
Bu şehirden gideceğim.
Bana ait gördüğüm,
Dost bildiğm her şeyi alarak
Yalnız sen,
Sen kalacaksın bu şehirde....
bezroko
Krema

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : Eylül 15, 2008, 01:38:58 »

büyük yazan arkadaşım yarısını görmedi, yarısı da ya canlı değil yada insan değil?!! vs. yani sayılmaz onlar:D  bi tek lilynin ölümünü gördü diyebilirz o da yaşı küçük olduğundan öldüğünü anlamadı. zaten annesi oyun yapıo fln da sanmıştı en başta vs. vs.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: