|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #60 : Mart 20, 2008, 21:36:46 » |
|
bence harry'nın asasını seçtiği yer çok güzeldi
+1
Ayrıca alış-veriş bölümü ve okuldaki ilk derslerini gördükleri bölümler çok güzeldi.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #61 : Mart 21, 2008, 16:40:39 » |
|
hermione yi ifritten kurtardıkları bölüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sailormoon
|
 |
« Yanıtla #62 : Mart 31, 2008, 21:07:28 » |
|
bence santranç tek kelimeyle süperdi
|
|
|
|
|
|
Muziplik Tamamlandı
|
|
|
|
sailormoon
|
 |
« Yanıtla #63 : Nisan 30, 2008, 16:58:36 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 30, 2008, 16:59:11 Gönderen: sailormoon »
|
|
Muziplik Tamamlandı
|
|
|
emma_watson_1996
Süt
<º))))><.·´¯`·.`·.¸¸.·´´¯`··._.·»-(¯`v´¯)-»£MM¥»-(
|
 |
« Yanıtla #64 : Haziran 20, 2008, 22:11:19 » |
|
bence harry'nin hermi ile tanıştığı yer çook sprdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shahla
|
 |
« Yanıtla #65 : Haziran 24, 2008, 16:03:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
albus_harry
Süt
|
 |
« Yanıtla #66 : Temmuz 07, 2008, 08:52:02 » |
|
bence ilk başı yani hagridin harrye sihirbaz olduğunu söylemesi son sahne voldemortla karşılaşması en son sahne dumbledorla konuşması
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|HésTia|
|
 |
« Yanıtla #67 : Temmuz 09, 2008, 12:24:53 » |
|
quidditch,asa seçimi,satranç en çokkk quidditch
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kezban
|
 |
« Yanıtla #68 : Temmuz 09, 2008, 12:31:43 » |
|
kitapta kapağın altına indikleri bölümde sanırım ron hermiye ateş yak dediğinde odun yok ki diyordu orada çok gülmüştüm:D bir de felsefe taşındaydı sanırım fredle george ginye üzülme bir klozet kapağı göndeririz dedikleri bölüm... 
|
|
|
|
|
|
My girl, my girl, don't lie to me, Tell me where did you sleep last night? In the pines, in the pines Where the sun will never shine I would shiver the whole night through
|
|
|
|
rumeysaa
|
 |
« Yanıtla #69 : Temmuz 09, 2008, 20:24:07 » |
|
santranç bölümü süperdi anahtar bölümüde ve sonra hermiyi trolden kurtardkları sahende sora harrye asaaldıkları sahnede çok güzeldii kısacası bütün sahneler harikaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weasley
Şeker

R/EALİTY
|
 |
« Yanıtla #70 : Temmuz 18, 2008, 17:56:35 » |
|
Bazıları aksini düşünse de ben hala filmi çok beğeniyorum en beğendiğim sahneler de Ron'un olduğu sahneler  Özellikle satranç sahnesi ve orda kendini feda edişi herkesin dediği gibi süperdi,hatta süper ötesiydi.Yine ifrit sahnesi,wingardium leviosa dersi,seçmen şapka...en beğendiklerim arasındadır 
|
|
|
|
|
|
 Ron Weasley_Keeper,Knight and King:) I support R/EALITY Dünya tatlısı Saliha'ya bu muhteşem imza ve harika avatar için teşekkürler
|
|
|
|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #71 : Temmuz 26, 2008, 11:55:01 » |
|
Bazıları aksini düşünse de ben hala filmi çok beğeniyorum en beğendiğim sahneler de Ron'un olduğu sahneler  Özellikle satranç sahnesi ve orda kendini feda edişi herkesin dediği gibi süperdi,hatta süper ötesiydi.Yine ifrit sahnesi,wingardium leviosa dersi,seçmen şapka...en beğendiklerim arasındadır  Oğaddar yani.
|
|
|
|
|
|

...
|
|
|
|