|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 22, 2006, 02:56:48 » |
|
benim hagrid in harry e sihirbaz olduğunu söylediği sahne. hani harry inanmıyordu falan. bide harry elsef aynasının önünde otururken dumbledore nin onu bulması.bide harry hogwards trenine giderken molly weasley in ikizlerle aralarında geçen konuşmalar.hani ayıramıordu birbirleirnden  ya kısacası film ilk göz ağrım ve hala izlerken zevk alıyorum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 22, 2006, 02:59:59 Gönderen: wizard »
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 22, 2006, 13:17:07 » |
|
Filmin sonunu unutamıyorum ben...
|
|
|
|
|
|
But I mean nothing to you and I don't know why.
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 22, 2006, 23:05:40 » |
|
harry'nin ron,hermione ve malfoy'La trende tanıştıkları sahne..
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
eftelya
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 25, 2006, 10:34:54 » |
|
snapein harryi ilk kez görmesi ve harrynn o anda yara izinin acıması:)hagridin harrye büyücü olduğunu söylediğinde harrynin yüz ifadesi,aynada ilk kez ailesini görmesi,mcgonnogalla ilk ders:)
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 26, 2006, 18:46:23 » |
|
zaten onlar orda bulusmasa bu site olmaz bir amac olmaz biz burda olmazdık dünya nasl bir kısır döngü içinde böle yaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fortune Major
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 30, 2006, 01:55:27 » |
|
Harry'nin Diagon Yolunda alış veriş yapıp, Gringotts sihirbazlar bankasından para çekme sahneleri güzeldi.  Sonracıma; Yine Harry'nin trende satılan abur cuburların tamamını satın alması, buna karşın Ron'un yüzündeki şaşkınlık ifadesi çok anlamlıydı bence. Burada Ron'un o halini görünce biraz duygulanmıştım... İnsanın yeteri kadar parası olmaması ne kadar kötü bir şey... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 01, 2006, 23:49:59 » |
|
Harry'nin Diagon Yolunda alış veriş yapıp, Gringotts sihirbazlar bankasından para çekme sahneleri güzeldi.  Sonracıma; Yine Harry'nin trende satılan abur cuburların tamamını satın alması, buna karşın Ron'un yüzündeki şaşkınlık ifadesi çok anlamlıydı bence. Burada Ron'un o halini görünce biraz duygulanmıştım... İnsanın yeteri kadar parası olmaması ne kadar kötü bir şey...  evet ya orada cidden anlamlı bişeydi o ronu anlamak için önemliydi ben de biras kötü olmuştum 
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 04, 2006, 00:39:06 » |
|
Ah canım Ron yav...Harry ve Ron'u sevmek için bir neden daha...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alohomora
Süt
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 07, 2006, 16:10:42 » |
|
Ron ve Harrynin Hermione hakkında konuşurlarken Hermionenin bunları duyup ağlayarak yanlarından geçmesi  duygusal sahneler hep ilgimi çekmiştir  aa bide Diagon Alleye giriş var tabi  süperdi 
|
|
|
|
|
|
"SEN HAYATTA TANIŞMA TALİHSİZLİĞNDE BULUNDUĞUM EN DUYARSIZ GICIKSIN!" "SIRF SEN BİR ÇAY KAŞIĞININ DUYGUSAL ZENGİNLİĞİNE SAHİPSİN DİYE,SANMA Kİ HEPİMİZ ÖYLEYİZ!" İşte Hermione'nin en beğendiğim iki cümlesi 
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 09, 2006, 15:58:11 » |
|
satranç sahnesinde ron un kendini feda etmesi çok kötüydü ya çok etkilenmiştim ben  onun dışında harry nin ilk büyücü olduğunu öğrendiğinde afallayışı çok güzeldi 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 09, 2006, 23:28:15 Gönderen: mls_hp »
|
|
|
|
|
harrysdream
bn senn fısıltılarını duyabiliorm,ama sn bnm çığlıklarmı bile duyamıosun../kurtarılamıcak kadar kayıp mıyım:(
Krema

г&ђг รђเקקєгร ๒คşкคภı
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 10, 2006, 12:35:58 » |
|
satranç sahnesi süperdi trende harry nin ron ve hermiyle tanıştığı yerlerde çok güzeldi herminin harry ve ron a küsmesi veee sonra ron ve harry nin gidip hermiyi ifrit in elinden kurtarması(bu sahneyi hiiiç unutamam ron ve herminin arasında bişiler olduğunu ilk bu sahnelerde anlamıştımm=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 10, 2006, 21:59:41 » |
|
Satranç sahnesi harikaydı, hele Ron...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|