|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #30 : Kasım 11, 2007, 00:32:09 » |
|
aslında barışı gördüğünü de düşünebiliriz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #31 : Kasım 16, 2007, 01:49:13 » |
|
ailesini bir arada görüyormuş sanırım kız kardeşi ve annesini ölmemiş ve diğer kardeşini de yanında(jkr.nin bir yerde bunu söylediğini hatırlıyorum ama emin diilim
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #32 : Kasım 16, 2007, 07:12:48 » |
|
JKR röportajında açıkladı: Ailesinin yaşadığını ve mutlu olduğunu görüyor, Aberforth da onunla barışmış.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
demendor
|
 |
« Yanıtla #33 : Kasım 16, 2007, 08:19:14 » |
|
bence o ablasını görüyor olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rupert_Seda
|
 |
« Yanıtla #34 : Aralık 17, 2007, 18:12:37 » |
|
JKR röportajında açıkladı: Ailesinin yaşadığını ve mutlu olduğunu görüyor, Aberforth da onunla barışmış. evet aynen 7. kitaba dayanarak da bunlar sölenebilinirdi zati 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 17, 2007, 18:13:11 Gönderen: Rupert_Seda »
|
|
~~Sed & Simc...Her zaman birlikteyiz!..~~ :'(~~Bilgi Bulut İ.Ö.O. 2006-2007 yılları 8-A sınıfı~~ :'(
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #36 : Aralık 21, 2007, 13:11:56 » |
|
bencede kesinlikle ailesini görüyor yani başka ne görebilirki dumbledore gibi biri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poledra
|
 |
« Yanıtla #37 : Aralık 26, 2007, 18:30:29 » |
|
Açıklama yapılmış ama bende fikrimi söyleyeyim.Bencede ailesini bir arada görüyordu.Ablası ve annesi hala hayatta ve ablası iyileşmiş.Kardeşi ile mutlu mutlu geçiniyorlar falan filan.
|
|
|
|
|
|
Katy Perry!
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #38 : Aralık 26, 2007, 18:41:15 » |
|
bence Harry'nin kendini bir süre sonra taştan taşa wuracağını görüyordu 
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #40 : Ocak 22, 2008, 00:54:06 » |
|
ailesini görüyor olabilir Kardeşi aberfoth gibi diğer aile üyelerini...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #41 : Ocak 22, 2008, 07:16:57 » |
|
öncelikle ne gördüğünü birçoğumuz biliyoruz bu konuya devam etmeye gerek yok bence ama şu var ki bütün mesajları okuduğumda geçmişte (kitap çıkmadan önceki mesajlara göre ) gerçeğe en yakın sonucu tahmin eden arkadaş Arna Belorn muş .yavvv diyor kendisini tebrik ediyoruz. 
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #42 : Ocak 22, 2008, 14:01:09 » |
|
cnm yaaa artık ne gördüünü biliyoruz(7. kitabı okkuyanlar) çok üzüldüm onun için  eet biliyoruz  okumayanlar olabılr (varmı öyle biri harry potter cafede olupta ölüm yadigarlarını okumayan  ) Bende üzüldm yaşlı bilge için 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|