|
mert gökduman
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 24, 2007, 12:19:06 » |
|
doğru ama bakalım söyleyecek mi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 24, 2007, 17:08:15 » |
|
selamlar ben harry potter ' in ateş kadehi oyununu indirmek istyorum. Bana yardım ederseniz şu meil ' e eposta atın. emirhankurt97@hotmail.com  bunu imece bölümüne yassan cok makbule gecerdi 
|
|
|
|
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|
mert gökduman
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 26, 2007, 21:17:17 » |
|
bidakka o oyun inriliyor öylemi bunu öğrendiğimiyi oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_wermisol
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 08, 2007, 11:38:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tayperlion
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 08, 2007, 20:04:00 » |
|
ya arkadaşlar sonuçta kehanet atıyolar tuttu tuttu tutmadı yani at-adamlar herşeyin sonunu bilemez bence çünkü Syybll Trelawney de kehanet yapıyor ve şimdiye kadarda sadece 2 tane si tuttu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rupert_Seda
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 26, 2007, 19:00:00 » |
|
hım güzel bişe bulmuşsunn e o zaman voldemrt niye bunların peşine düşmüyo kiie?
|
|
|
|
|
|
~~Sed & Simc...Her zaman birlikteyiz!..~~ :'(~~Bilgi Bulut İ.Ö.O. 2006-2007 yılları 8-A sınıfı~~ :'(
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 26, 2007, 22:54:17 » |
|
bende sinir oluyorum biliyorlar ama hiç bişe söylemiyorlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mithrandir
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 28, 2007, 23:06:51 » |
|
evet yaa bildiğiniz bişe varsa ki var söyleyin yani nolucak ölecekmisiniz ama voldemort harry öldürürse ve kötülüğünü heryere yayarsa bu durum sadece büyücüler için kötü değil herkes için kötü olur atadamlar dahil yani bu atadamları da ilgilendiren bi durum çkarsınlar artık ağızlarındaki baklayı(ları) bak sinirlendim şimdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 29, 2007, 00:39:09 » |
|
At-adamlar önemli olabilir.Sonuçta onlar gökten geleceğe dair şeyleri söyleyebiliyorlar.Belki Harry'e sonunda ne olacağını da biliyorlardır.
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 29, 2007, 01:27:32 » |
|
"İyi şanslar, Harry Potter," dedi Firenze. "Gezegenlerin hareketleri zaman zaman yanlış yorumlanmıştır, at-adamlar tarafından bile. Dilerim şimdi de öyledir."
burası şimdi dikkatimi çekti demekki at-adamlar ileriyi görmeye çalışmışlar fakat bu kehanet harry için pek iç açıcı diilmiş buna göre onlara göre harry ölücek ama yanlış yorumlamış da olabilirler buarada bağışlayın hatırlayamadım da onlar ne zaman bi yorum yapmışlardı da yanlış çıkmıştı 
|
|
|
|
|
|
bla bla bla
|
|
|
Rawenclaw Rulz
Süt
Ravenclaw&Filius Rulz
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 06, 2007, 02:46:44 » |
|
İyi bir noktaya değinmişsin ama o sadece bakanlıkta olanlarla ilgili.
|
|
|
|
|
|
RAVENCLAW Kurucusu Rowena Rawenclaw Hayaleti Gri Kadın Hayvanı Kartal Bina Rengi Mavi ve Bronz Bina Yöneticisi Profesör Flitwick Binanın özelliği:Sadece zeki olanları alması.
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #27 : Kasım 05, 2007, 00:04:29 » |
|
Bel ki de JK o ÖLÜM YADİGARLARI OLAYINA O KADAR TAKILDI Kİ ONUNLA İLGİLİ BİRŞEY YAZMAYI UNUNTTU
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
demendor
|
 |
« Yanıtla #28 : Kasım 16, 2007, 08:23:07 » |
|
bence atadamlar harry nın ormanda ölümünü görüyorlar ki buda 7. kitapta warrr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #29 : Kasım 16, 2007, 11:24:14 » |
|
bence atadamlar harry nın ormanda ölümünü görüyorlar ki buda 7. kitapta warrr
Evet bak bu aklıma hiç gelmemişti, haklısın bunda.
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|