çatalak06
Şalgam Kafa :P
Role Playing
Demleme Çay

Lost!
|
 |
« Yanıtla #420 : Temmuz 21, 2008, 00:32:17 » |
|
Bana Aylin Aslım'lı imza yapabilecek olan var mı? Üstünde Aylin Aslım falan hiç bişi yazmasın. (= Şimdiden teşekkürler (=
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #421 : Temmuz 21, 2008, 00:58:09 » |
|
miraycm bn yptm bi tane umarm bğenrsn  
|
|
|
|
|
|
~ Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You You Can't Wait To Fall İn Love With Me This Just Can't Be Summer Love, You'll See This Just Can't Be Summer Love L-O-V-E
|
|
|
çatalak06
Şalgam Kafa :P
Role Playing
Demleme Çay

Lost!
|
 |
« Yanıtla #422 : Temmuz 21, 2008, 12:26:05 » |
|
miraycm bn yptm bi tane umarm bğenrsn   Çok güzel olmuş canım tşkr ederim  edit:Çok oluyorum sanki ama  Bana Amy Lee'li imza yapabilecek var mı? Hareketli bi imza olması tercihimdir. Ayriyetten üstüne hiçbirşey yazmassanız sevinirim.Tşkrler =)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 21, 2008, 15:24:31 Gönderen: çatalak06 »
|
|
|
|
|
dnzdnz
Süt
17temmuz çk geç yastayz hp sevnlr karalr bağlayalm
|
 |
« Yanıtla #423 : Temmuz 22, 2008, 21:43:57 » |
|
lütfen biri johnny depp li bi imza veya avatar yapılabilir mi[galiba ben de biraz fazla ısrarcıyım  ] yapan olursa şimdiden teşekkürler(karayip korsanlarındaki jack hali de olur)(minik bi yerinde deniz yazarsa sevinirim ama olmasa da olur yeter ki johnny olsun)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 22, 2008, 21:46:54 Gönderen: dnzdnz »
|
|
 !!!OLAMAZ AMAN TANRIM 17 TEMMUZ OLMAMALI!!!! İSYANIM VAR ÇÜŞŞŞ YANİİİİİİ ARTIK ANTİ WARNER BROS. VE DAVİD HEYMAN CIYIM!!!! HADİ HP SEVENLER KARALAR BAĞLAYALIM YASTAYIZ!!!
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #424 : Temmuz 22, 2008, 21:50:33 » |
|
Ya bi isteğim olcaktı benim de acil lazım bu bana. Üstünde Wheels Clan Server yazan bir logo lazım. Arka planında mümkünse Counter-Strike'ın logosu olursa çok iyi olur. Bir de biraz fazla olcak ama mümkünse brush'ta veya ne bilim çerçeveler falan gri veya siyah olabilir mi? Lütfen acil lazım. Sen neden yapmıosun diye sorarsanız da az önce sildim programları. Gerçi sormassınız ya. =] EDİT: Ha bu arada istediğim imza-avatar takımı değil. Bir çeşit logo. Yani burda kullandığımız 300-150 boyutlarının dışına çıkabilrsek daha iyi olur benim için... Bİ EDİT DAHA: Ya konu kilitlendi de sadece bana mı açık..  =]
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 23, 2008, 09:23:25 Gönderen: bruww »
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #425 : Temmuz 24, 2008, 09:21:43 » |
|
Arkadaşlar bir ricam olucak bana ''Carissa Martin ''yazılı Klasik Müziği Konu edinen 489 x 66 boyutlarında bir resim yapabilirmisiniz.yada bulabilirmisiniz.Şöle ilginç ,karizmatik,fırlak,seksi vs bişi işte yahu.  şimdiden teşekkürler.Popomundo için dersem anlarsınız sanırım. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 24, 2008, 09:23:28 Gönderen: Marissa »
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #426 : Temmuz 24, 2008, 11:29:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #427 : Temmuz 24, 2008, 11:31:42 » |
|
miss-potter yirim seni yirrr awww bunlar çok iyi yaww başıma iş açtın yahu şimcik hangisini kullansam ki  hepiciği güzel.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #429 : Temmuz 24, 2008, 11:50:36 » |
|
drew barrymore idolümden avatar ve imza istiyorum resim secimini size birakiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RebeL_GirL
|
 |
« Yanıtla #430 : Temmuz 24, 2008, 12:23:37 » |
|
yahu merviş teşkürde ben sana günde iki kere hatırlatmama rağmen(çok önceden) yapmayı hep unuturdun bi msj yazdım vay be o kadar içli mi yazmışım msj ı anladım bundan sonra lütfen forum üzerinden konuşalım  çok güzel olmuş teşkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram :D
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Bırak,o 'roketatar'ı
|
 |
« Yanıtla #434 : Temmuz 24, 2008, 18:33:21 » |
|
Popmundo'daki sanatçım Gıvıdı için sanatçı resmi arıyorum. Ayşe Abla'nın dediği gibi 489x66 boyutlarında. Gıvıdı,Reggae yolunda ilerleyen gayretli bir sanatçıdır  Alakalı bir şeyler ayarlayabilirseniz sevinirim  Bu arada sana da teşekkür etmek isterim Ayşe Abla,buraya yazma fikrini senden çaldım 
|
|
|
|
|
|
~Rezilliğinle bin yaşa Gamze! 
|
|
|
|