|
Sangria
|
 |
« : Mayıs 03, 2008, 18:13:15 » |
|
Bu başlık altında bitki ya da böcek satanlar ve almak isteyenler pazarlık yapabilir, satış veya alış fiyatlarını belirtebilirler.
|
|
|
|
|
|
13 şubat... (bkz:nurse) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 12, 2008, 13:08:00 » |
|
arkadaşımın elinde ravent yaprakları var. satın almak isteyen olursa bağlantı kurabilirim.
|
|
|
|
|
|
he is dead. dying man. miserable man. oh, he was cool man. but he is dead and he can't come back. melancholic.
|
|
|
|
Daniel Ecem Radcliffe
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 12, 2008, 18:01:56 » |
|
arkadaşımın elinde ravent yaprakları var. satın almak isteyen olursa bağlantı kurabilirim.
hmm senin arkadaşın acaba nerede 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 12, 2008, 21:45:51 » |
|
hmm senin arkadaşın acaba nerede  ist.
|
|
|
|
|
|
he is dead. dying man. miserable man. oh, he was cool man. but he is dead and he can't come back. melancholic.
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 18, 2008, 01:20:32 » |
|
Yahu bu böcekler para ediyor mu ? Bende var birkaç tane de laf olsun diye tutuyordum . Peki bunlar ne işe yarar ve aşağı yukarı ne kadar fiyatları ?
|
|
|
|
|
|
Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş'ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız... ~Tyler Durden ' Fight Club - Dövüş Klubü
|
|
|
|
darkkphonix
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 18, 2008, 11:00:21 » |
|
Satabiliyordun yani ben en son 2-3 ay önce toplayıp satıyordum kural değişmediyse 0,5 YTL ve 1,5 YTL arasında kazanç sağlıyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
Role Playing
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 25, 2008, 17:42:35 » |
|
Afrodizyak arıyorum  Elinde olan var mı?
|
|
|
|
|
|
Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş'ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız... ~Tyler Durden ' Fight Club - Dövüş Klubü
|
|
|
|
Daniel Ecem Radcliffe
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 26, 2008, 00:02:27 » |
|
Pelin 5 kullanımlık kaldı Pelin 5 kullanımlık kaldı Sarı Kantaron 2 kullanımlık kaldı Sarı Kantaron 2 kullanımlık kaldı Sarı Kantaron 2 kullanımlık kaldı Psilosibik Mantarlar 2 kullanımlık kaldı Psilosibik Mantarlar 2 kullanımlık kaldı Psilosibik Mantarlar 2 kullanımlık kaldı elimde şimdilik bu bitkiler var ilgilenenlerin dikkatine!!!(gülsüm alacakaya-ö.m atarsanız iyi olur İzmirdeyim  ) Afrodizyak arıyorum  Elinde olan var mı? eğer izmirdeysen sana bulabilirim bir arkadaşım satıyor
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 26, 2008, 18:35:52 Gönderen: Daniel Ecem Radcliffe »
|
|
|
|
|
amelie
Süt
beni mutlu edecek o küçücük şeyler nereye saklanmş
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 02, 2008, 18:25:12 » |
|
ya arkadaşlar bizim grup üyelerinden biri gidip sarı kantaronla damiana yaprakları almış ama son kullanma tarihleri çok yakın olduğu için(04.06.2008 ve 05.06.2008) ve kendisinde de gerekli yetenek bulunmadığı için ne satabilmiş ne kullanabilmiş bana verdi çöpe atmak istemiyorum aranızda isteyen varsa istanbuldayım son kullanma tarihi gelmeden vermek istiyorum
|
|
|
|
|
|
yok kimseye sözüm hiçbir şeyde gözüm yok... ikinci şans... olmalı?? OLMALI!!!
|
|
|
|
Daniel Ecem Radcliffe
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 02, 2008, 23:51:58 » |
|
Pelin 5 kullanımlık kaldı Pelin 5 kullanımlık kaldı Sarı Kantaron 2 kullanımlık kaldı Sarı Kantaron 2 kullanımlık kaldı Sarı Kantaron 2 kullanımlık kaldı Psilosibik Mantarlar 2 kullanımlık kaldı Psilosibik Mantarlar 2 kullanımlık kaldı Psilosibik Mantarlar 2 kullanımlık kaldı elimde şimdilik bu bitkiler var ilgilenenlerin dikkatine!!!(gülsüm alacakaya-ö.m atarsanız iyi olur İzmirdeyim  ) Afrodizyak arıyorum  Elinde olan var mı? eğer izmirdeysen sana bulabilirim bir arkadaşım satıyor bu otlardan elimde eser kalmadı malum kullanma tarihi geçti söyleyeyim dedim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sɹǝʇ ʎǝş ɹǝɥ
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 07, 2008, 19:33:07 » |
|
örümceği olanlarrrrr  ...hepsine talibim  Achille Ruggiero Kimlik Numarası 792664
|
|
|
|
|
|
The Greatests!
|
|
|
Hasta Siempre
Role Playing
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 07, 2008, 19:47:05 » |
|
Alparslan Ersoy da var.Şu an Belgadda ama bugün İstanbula dönüyor.Bu böcekler ne işe yarar ? Edit:1k ya satıyormuş örümceği 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 07, 2008, 19:51:57 Gönderen: Hasta Siempre »
|
|
|
|
|
|