|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #135 : Mayıs 16, 2008, 19:05:59 » |
|
ya Mile High Külübünün ne olduunu bilen var mı acaba  VIP'ler özel jetle bir yere gidince aldıkları başarı puanı  Jetle giderken gruppie de almak lazım jete diye biliyorum ben bir de  Çok kişi defalarca denemiş... Nadiren kazanılıyormuş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Finrod
|
 |
« Yanıtla #136 : Mayıs 16, 2008, 19:11:17 » |
|
okuduğum, işi biten kitapları üstümden nasıl defedebilirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #137 : Mayıs 16, 2008, 19:12:05 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 16, 2008, 19:13:08 Gönderen: Marissa »
|
|
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #138 : Mayıs 16, 2008, 19:13:55 » |
|
okuduğum, işi biten kitapları üstümden nasıl defedebilirim  Kitaplar okununca kendiliğinden kayboluyor.Eğer yok ben okumadan atıcam diyorsan çöpe at seçeneğini kullanabilirsin.  ya Mile High Külübünün ne olduunu bilen var mı acaba  VIP'ler özel jetle bir yere gidince aldıkları başarı puanı  Jetle giderken gruppie de almak lazım jete diye biliyorum ben bir de  Çok kişi defalarca denemiş... Nadiren kazanılıyormuş. Hehe evet ben 4. denememde almıştım  ama 10 kere deneyenler de var biliyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 16, 2008, 19:19:46 Gönderen: Sürgün Melek »
|
|
Özgür olmak istiyorum Uçmak istiyorum sonsuzlara Kanat açmak istiyorum semalara Bulutların üzerinde dans etmek istiyorum Bir derdim bir tasam bir hüznüm olsun istemiyorum Beni bana bırak ne olursun Özgür olmak istiyorum Özgür olmak...
|
|
|
|
Finrod
|
 |
« Yanıtla #139 : Mayıs 16, 2008, 19:20:11 » |
|
yollarım tabi, kurban olsun abla  okuduğum, işi biten kitapları üstümden nasıl defedebilirim  Kitaplar okununca kendiliğinden kayboluyor.Eğer yok ben okumadan atıcam diyorsan çöpe at seçeneğini kullanabilirsin. yaw ama yetenekler kısmında hala varlar...eşyalarımın olduğu yerde yoklar... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.
|
 |
« Yanıtla #140 : Mayıs 16, 2008, 19:24:00 » |
|
yollarım tabi, kurban olsun abla  okuduğum, işi biten kitapları üstümden nasıl defedebilirim  Kitaplar okununca kendiliğinden kayboluyor.Eğer yok ben okumadan atıcam diyorsan çöpe at seçeneğini kullanabilirsin. yaw ama yetenekler kısmında hala varlar...eşyalarımın olduğu yerde yoklar...  Kitabı okuyunca , kitapta öğretilen yeteneği kazanırsın.Mesela Temel Yoga kitabını okuyunca Temel Yoga öğrenirsin  Kitabı okuduktan sonra kitap yok olur ve sen bu yeteneği kazanmış olursun.Bu nedenle de Yetenekler'de görünür.
|
|
|
|
|
|
Kapansın el kapıları , bir daha açılmasın Yok edin insanın insana kulluğunu... ~N.Hikmet Ran
|
|
|
|
Finrod
|
 |
« Yanıtla #141 : Mayıs 16, 2008, 19:26:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #142 : Mayıs 16, 2008, 19:35:46 » |
|
Şimdi öyle saçma olmasaydı  herkes okuduğu kitabı birilerine falan verirdi çöpe atmazdı kitap satışı olmazdı hiç 
|
|
|
|
|
|
Özgür olmak istiyorum Uçmak istiyorum sonsuzlara Kanat açmak istiyorum semalara Bulutların üzerinde dans etmek istiyorum Bir derdim bir tasam bir hüznüm olsun istemiyorum Beni bana bırak ne olursun Özgür olmak istiyorum Özgür olmak...
|
|
|
|
Finrod
|
 |
« Yanıtla #143 : Mayıs 16, 2008, 19:41:08 » |
|
Şimdi öyle saçma olmasaydı  herkes okuduğu kitabı birilerine falan verirdi çöpe atmazdı kitap satışı olmazdı hiç  hmm...  ewt haklısın  işin o kısmını düşünmemişim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #144 : Mayıs 17, 2008, 00:53:10 » |
|
yaa acaip çaylak işi olacak ama nasıl otelde kalabilirim yaaa hem annem istiyo otelde kalmamı hemde yabancı şehirlerde sokakta kaldımm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #146 : Mayıs 17, 2008, 01:50:05 » |
|
yaa acaip çaylak işi olacak ama nasıl otelde kalabilirim yaaa hem annem istiyo otelde kalmamı hemde yabancı şehirlerde sokakta kaldımm
Aynen katılıyorum otelde nasıl kalıcaz  İzmirin boş sokaklarında kaldık tek başımıza yaa acaip çaylak işi olacak ama nasıl otelde kalabilirim yaaa hem annem istiyo otelde kalmamı hemde yabancı şehirlerde sokakta kaldımm
evinizin bulunmadığı bir şehire gidip, bir tam gün geçirmeniz yeterlidir. karakteriniz zaten otomatik olarak otelde kalıcaktır. grup sayfasında ki tercihler kısmındanda otelin kalitesini belirleyebilirsiniz. ya da karakterinizi, şehir ikonundan seçtiğiniz otellerden herhangi birinde bırakırsanız, karakteriniz orada kalıcaktır. ama o şehirde evinizin olmaması gerekiyor. ya da herhangi bir evde olmamanız gerekiyor cebinizde mutlaka belli bir miktar para bulunsun. lüks otel seçmişseniz 200 - 300 dolar arası değişiyor.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 17, 2008, 01:52:30 Gönderen: Arna Belorn »
|
|
Amy Winehouse please ' DON'T ' die ...
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.
|
 |
« Yanıtla #148 : Mayıs 18, 2008, 01:16:16 » |
|
Romantizmi en çok arttıran münasebetler hangileri ?
|
|
|
|
|
|
Kapansın el kapıları , bir daha açılmasın Yok edin insanın insana kulluğunu... ~N.Hikmet Ran
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #149 : Mayıs 18, 2008, 01:27:53 » |
|
Romantizmi en çok arttıran münasebetler hangileri ?
ilk ilişki için göz kırmak, gülümsemek. ilerleyen ilişki için öpmek ama yanaktan değil. tahmin edebileceğin boyutlarda ki şeyler romantizmi artırır. örneğin masaj yapman arkadaşlığınızı artırırken, göz kırpman romantizmi artırır.
|
|
|
|
|
|
Amy Winehouse please ' DON'T ' die ...
|
|
|
|