|
|
|
|
|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #76 : Mayıs 11, 2008, 13:28:43 » |
|
Amsterdam'da evi olan varmıııı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #77 : Mayıs 11, 2008, 13:32:43 » |
|
Bilmiyorum benim yok valla  Ama Amsterdamdaysan ve otele verecek paran yoksa (yani onun için soruyorsan) Dünya Evleri'nde kalabilirsin. (bölümde bunun için başlık var  ) Benim sorum, "Viva La Revolucion" başarısı nasıl kazanılıyor?
|
|
|
|
|
|
Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane parkında, Ne sen bunun farkındasın, ne polis farkında ~N.H.R.// 
|
|
|
|
Sangria
|
 |
« Yanıtla #78 : Mayıs 11, 2008, 15:42:46 » |
|
herhangi bir şehirde valiyi ya da copu devirmek istediğinde oraya gidip önceliklerinden "kitleleri ayaklandırmak"ı seçersin. ancak bu o kadar kolay bir şey değildir, hem yetenekleri olan, hem de şöhreti yüksek olan kişilerin de ayaklandırmaya katılması gerekir ve copun desteğinin olması da önemli bir avantajdır. şehir düştüğü anda da eğer belediye binasında olursan başarıyı kazanırsın 
|
|
|
|
|
|
13 şubat... (bkz:nurse) 
|
|
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #80 : Mayıs 11, 2008, 19:47:19 » |
|
Belediye binasına git orda ev sözleşmeleriyle ilgili bir bölüm var ordan ev alabilirsin 
|
|
|
|
|
|
Özgür olmak istiyorum Uçmak istiyorum sonsuzlara Kanat açmak istiyorum semalara Bulutların üzerinde dans etmek istiyorum Bir derdim bir tasam bir hüznüm olsun istemiyorum Beni bana bırak ne olursun Özgür olmak istiyorum Özgür olmak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #85 : Mayıs 12, 2008, 01:36:00 » |
|
tamamlamak derken görevleri yoksaymak en son yapacağınız şey olsun. deneyim puanınız ve alacağınız para iptal ettiğiniz görev kadar düşer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #86 : Mayıs 12, 2008, 13:00:10 » |
|
tamamlamak derken görevleri yoksaymak en son yapacağınız şey olsun. deneyim puanınız ve alacağınız para iptal ettiğiniz görev kadar düşer.
temel davranış yeteneğini de 5* olarak kazanamazlar, ekleyelim. 
|
|
|
|
|
|
Bazen öyle çok nefret ediyorum ki tüm insanlardan, olanlardan, her şeyden. Geleceğime geçmişime sövüyorum, küçük kusurlar yüzünden. Ağlamak istiyorum; sonsuzluğa... Ağlamak, sessizce ağlamak... Hıçkırmaya çalışıyorum bir iki, birkaç damla yaş süzülsün diye gereksiz bir uğraşa giriyorum. Gülünç. Zaten gerek yok, gözyaşlarımın yanaklarımdan süzülüp, çenemden yere düşmesine. Benim göz yaşlarım kalemimden akar kağıda harf harf. Ama kimse farketmez, harflerin gözyaşı olduğunu. Kimse bilmez, bir ben bilirim. Ve artık sen de biliyorsun, yazıyı okuma zahmetine katlanmış kişi. 9 Mayıs 2007
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #87 : Mayıs 12, 2008, 13:22:24 » |
|
Ben de görevleri iptal etmiştim hemen ,sonra temel davranışı geliştirmeye uğraşmıştım 
|
|
|
|
|
|
Özgür olmak istiyorum Uçmak istiyorum sonsuzlara Kanat açmak istiyorum semalara Bulutların üzerinde dans etmek istiyorum Bir derdim bir tasam bir hüznüm olsun istemiyorum Beni bana bırak ne olursun Özgür olmak istiyorum Özgür olmak...
|
|
|
|
|
Marissa
Sevgili Küçük Düzenbaz
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #89 : Mayıs 12, 2008, 17:58:21 » |
|
Oh! İlham geldi! Bu fırsatı güzel bir şarkı besteleyerek değerlendirmeliyim eee bunun için ne yapacağım.birde yahu kitap felan almam lazımda önceliğim ne olmalı. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|