Bence hiç okuyamamaktansa beklemek daha iyidir

Bak bence anlaşalım arkadasım aylık yaz veya ne bileyim 2 haftada 3 haftada bir falan yaz.Ya da sen ne zaman canın isterse o zaman yaz.Yani sen bilirsin.
tamm ya yazcm sanrm saol

ya duygusal boyutlara indirmeyin arkadaşlar zaten kötüyüm

bak hasan kendini sıkma arkadaşım hiç de üzülme biz üzülüyoruz çünkü hikayeni seviyorduk ama hiçbirimiz seni daha fazla zorlayacak bir şey yaptırmak istemeyiz ya da sırf bu hikaye yüzünden üzülmeni.
zorunluluk hissetme yazıcam isitolar falan diye bunu bizim değil senin istemen lazım.bence bu konuyuda kapayın çünkü uzadıkça hasan ın üzerinde baskı oluşacak gibime geliyor ve oluşmuş bileçbence kendi düşünüp taşınsın ve karar versin.ne kadar fazla insan fikrini söylerse o kadar zorluk ve karmaşıklık yaşanır çünkü.
hasan bence kararını ver ve bizi bir mesajla bilgilendir.kendi kendine tarih ayarla

saol düşndüün içn

sanırm yazcm ama hemn olmz yani en az bi hafta
Problemlerinin olması üzücü ... bende yazmayı bıraktığın boşluklarda... eskilerini okumaya çalışıcam...
eyvallh oku ya

kızlar ben de aynen üzerine varmak istemiyodum ama bitmesini de istemiyodum anacım napiim şimdi

öyle ısrar edemeyince buraya yazdım ben de işte nihaha

neyse hasan şaka maka cidden senin için en iyi olanı istediğimi biliyosun

ahuahaha zaten bilmesen şaşarım nan hasan

anladın sen

anladım lan

kimse anlamadı

başka bişe var sancklr nese

yazcm valla elifcm sanrm

Yani tabiki hasan için en iyisi ne olucaksa onu yapsın bende bunu söylemek istemiştim dün.
İlla yaz demedim.Kendi içinden geliyorsa yaz bizim için yazma.Seni zora sokacaksa yazmayı bile düşünme

Her ne yaparsan yap hepimiz arkandayız.
ah çok saol

biliorm artık yazcm tamam