Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mayıs 09, 2008, 19:36:41  

Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Elveda Rumeli  (Okunma Sayısı 2689 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ante mortem
Kakao

We all deserve to die..even you Mrs.Lovett even I!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #75 : Mart 14, 2008, 01:22:23 »

Alkış Sebnem Sönmez  Alkış

1...Vahide ve Mustafayı ahıra sırayla sokup bir güzel ifadelerini alırken oldukça başarılıydı, mimikleri gülmekten öldürdü beni Kahkaha
2...Zarife+Aleks olayını öğrendikten sonra bölüm içinde sesi sedası çıkmadı..öyle bir oynadı ki Sebnem Sönmez onun kadar acı çektim resmen Ağlayan

Bunun dışında Vahide ile tüfeğini Mustafa bile ayıramaz XD
Kaymakam mevzusuna giripte canımı sıkmak istemiyorum...meymenetsiz herif <.<
Ayrca Dilaver ve Mustafa'nın sarhoş oldukları bölümde; Dilaverin gidip Kaymakamı düğüne çağırması harikaydı XD

________________JOHNNY DEPP HAYRAN TOPLULUĞU________________    
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Elveda Rumeli
« Eklendi: Mayıs 09, 2008, 19:36:41 »

silverdoe
Telve

Düşler sokağımı PaRiS'ye kurdum,uykuya daldım...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #76 : Mart 17, 2008, 22:10:53 »

Ayrca Dilaver ve Mustafa'nın sarhoş oldukları bölümde; Dilaverin gidip Kaymakamı düğüne çağırması harikaydı XD
O bölüm çoook komikti,kuzum hakikaten Sırıtan "Alaaaa alaaa" Kahkaha

Ama ya son bölümmmmm Ağlayan Ağlayan Mamık,Kara Kalpaklı,Hasan,Yüzbaşı,Vahide  Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan
AğlayanAleks-Zarife Ağlayan
« Son Düzenleme: Mart 17, 2008, 22:11:45 Gönderen: silverdoe » Logged

"Şimdi anlat bakalım zavallı;bu ilahi hayali anlatabilmek için kafi gelmeyen kelimelerinle günaha gir!"
medcezir
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #77 : Mart 18, 2008, 16:27:47 »

dünkü bölüm insanı depresyona sokar Ağlayan izlerken çok kötü oldum özellikle zarifeyle alex i linç etmeye kalktıkları sahne bitirdi beni bitirdi Ağlayan
ante mortem
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #78 : Mart 19, 2008, 19:26:52 »

Namık+Mahmut=Mamık...Ondan da böyle bir davranış beklerdim ancak,
bu çocuk Zarife' yi gerçekten çok sevdiğini benim gözümde kanıtladı Âşık
Aleks ve Zarife'nin Pürşıçan'a getirilmeleri bölümünde Ramiz Amca' yı böyle bir durumda yalnız bıraktığı için yada gözüme gözükmediği için Mustafa'ya söylenmeye başlamıştım ki çıka geldi (aslında benim o ana kadar aklıma bile getiremediğim bir biçimde döndüğü için de çok sevindim)

Sanırım bu bölümde müziklerin dizi üzerinde ne kadar etkili olduklarını iyice kavradım.
Bkz...Vahide annesine eve dönelim diyor ; Fatma Ana 'da itiraz etmeden kalkıyor işte orada başlayan hareketli ezgi beni resmen diriltti.

Hasan' ın dönmesine o ka sevindim ki, kucağındaki takkeli ufaklıkta ne ka şirindi üle, senaryo icabı da olsa ağlaması içimi sızlattı.
 (ne ka sulugöz oldum bu dizi sayesinde XD)

Erdal Bey'e ve Şebnem Hanım 'a söyleyecek laf bulamıyorum, onları izlemek benim için büyük bir keyif ve bunu her bölümde tekrar anlıyorum.

silverdoe
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #79 : Mart 27, 2008, 11:16:16 »

O Paşa oğlu Paşa,Kaymakam Paşa'ya ne diyeyim ben artık!Yüzsüz,terbiyesiz,arsız herif!
Neyse,bana yine de Zarife'yle Aleks kurtulacakmış gibi geliyor,umarım babası uyanırda kulağından çekiverir Kaymakam Bey'imizin <.<
O köy baskınlarını pek güzel çekememişler ama yine de etkileyiciydi sahneler,yaşanmış olaylar sonuçta bunlar Üzgün

"Şimdi anlat bakalım zavallı;bu ilahi hayali anlatabilmek için kafi gelmeyen kelimelerinle günaha gir!"
silverdoe
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #80 : Mart 31, 2008, 13:54:21 »

BÖLÜM ÖZETİ:

Ramiz ve ailesi, aldığı cezanın akabinde Zarife’yi eve getirirler. Mustafa ise Aleks ve Zarife’ ye yaptıkları için Abdül’den hesap sormaya kararlıdır. Bu sırada Pürsıçan’a savaş çıktığı haberi gelince, herkes orduya gönüllü katılmak için seferber olur.  Manastır‘da ise, savaşa gönüllü gitmek isteyenler arasında genç bir  öğrenci ve arkadaşı da vardır. 16 yaşındaki  Askeri İdadi öğrencisi Mustafa Kemal ve  arkadaşı Ömer Naci, cepheye gidebilmek için her türlü yolu denemeye kararlıdır.

Onları dizide görebilecek miyiz yani Acayip ??

inferius
Apus'un Şekerleri..
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #81 : Mart 31, 2008, 22:11:31 »

Offff pek ağlayan bi tip değilimdir ama bölüm sonunda ağlıyodum Mustafa Kemal'i görmek yani her ne kadar o olmasada ne bileyim etkilendim ya, bide Vahide ve Mustafa'nın ayrılışı içime oturdu resmen.
« Son Düzenleme: Mart 31, 2008, 22:14:15 Gönderen: inferius » Logged

x.x.x
| Go to Hell |
silverdoe
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #82 : Nisan 01, 2008, 14:30:17 »

Ali Rıza oğlu Mustafa Kemal!
Kısa kısa da olsa Gazi'yi katmaları çok güzel olmuş,Ömer Naci'de yanında oooff off Ağlayan
Mustafa Kemal'i oynayan arkadaş iyi oynamış da benim bildiğim o da Balkan ağzıyla konuşurdu(Ömer Naci bile ondan iyi Balkan ağzıyla konuştu yav Şaşırmış),çocuk ise İstanbul ağzıyla konuştu hep,ya da seslendirmede mi öyle oldu acaba Acayip
Zarife aklandı(beter olsun o pis paşa XD ),Mustafa savaşa gitti Kararsız Üzgün

pesimist_RG
Kaçıkk =P
Telve

Belki Sevmekten Hiç Usanmam...

meryembulbul94@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #83 : Nisan 01, 2008, 14:54:56 »

ohh mustafa vurdukça içimin yağları eridi Kahkaha
ayrıca Atatürk'ü oynayan çocuk çok tatlı iyi bulmuşlar Gülümseyen

but when i need you
you're almost here
and i know that's not enough
and when i'm with you
i'm close to tears
'cause you're only almost here...
ante mortem
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #84 : Nisan 02, 2008, 22:11:14 »

Mustafa'larıma can kurban...
Bu bölüm neleri geride bırakmışız bir bir onlar geldi aklıma; gerek Aleks ve Zarife gerekse Mustafa Vahide sahneleri hep geriye götürdü beni.Aleks nasıl gelmişti Pürsıçan'a ilk o canlandı gözümde*bahçeler bizim olsa hasretim dağları delse...ismimi bilen olmaz ki...sonrada Mustafa'nın Vahide'yle didişmeleri...Al mendilim sende kalsın sil yaşını of...Memleket sevdana yürek gerek... Gelelim Püripak Pürsıçan halkına başları arşa değmiştir artık; Aleks yok, Mustafa yok e zaten onlar yokken Vahide de Zarife de yok sayılır! İleride ne olur bilemem ama ben asla affedemem onları...Mustafa' nın evden ayrılış sahnesi çok sıcaktı, içtendi. Ha birde Vahide' den ayrılış sahnesi var ki,dilim gitmiyor! Çok fazla söze gerek yoktu, bir mendil bir yüzük yeterdi, yetti de!
Paşa oğli şerefsiz ucuz kurtuldu ucuz, gerçi onun o acizliğini görmek bile yetti. Mustafa'nın da yüzünü göstermesi o an için(!) çok iyi oldu sahipsiz bırakmadı ailesini...Cezmi Komutan da gereğini yaptı. Bir de Komutan, Ramiz Amca'nın adının da gönüllüler listesine eklenmesi için izin veriyor ya işte o sahne harikaydı, çocuk gibi sevindirdi Ramiz Amca'mı.Çocuk demişken bu kızçeler birgün kalpten götürecek beni. Mavi boncukları oldular dizinin.Özetle ben her sahnesi dopdolu bir bölüm izledim özellikle ilk tren sahnesi, tüylerimi ürpertti... Figüranların ikide bir kameraya bakmaları anın büyüsünü bozsada gözlerim dolu izledim.Nede olsa gidipte dönememek vardı!

Ahmet Ekrem, Mustafa ve Vahidenin gardaki hallerine o kadar imrenerek baktı ki,Mustafa'ya ne olursa olsun Vahide'ye açılabileceğini düşünmüyorum ha ileride diziye konu lazım olur bunu kullanırlar orasına karışmam! Ama bundan sonra Vahide Hanım değil Vahide Yenge olacak Ekrem Bey ona göre XD

beatricesnicket
Krema

harbipotter66@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #85 : Nisan 03, 2008, 08:56:29 »

ya mustafa giderken çaldıkları türkü beni bitirdi ya.biz de göçmeniz.babamın babaannesi rumeli türkülerini dinlerken ağlarmış.babamda babaannesini hatırlayıp ağlar.biz de o ağlıyo diye ağlarız.zırlaya zırlaya bi bölüm izledik yani.
silverdoe
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #86 : Nisan 05, 2008, 14:40:38 »

BÖLÜM ÖZETİ:

Kasaba halkının Sütçü Ramiz’den alışverişi kesmesi üzerine çaresiz kalan Ramiz,ailesinin rızkını çıkarmak için başka köylere süt satmaya karar verir. 
Oğlu Abdül’ün tutuklandığını öğrenen Mazhar Paşa, Pürsıçan’a gelir. Olanları öğrendiğinde vereceği tepki herkesi şaşırtacaktır.( Acayip Şaşırmış Acayip )
Aleks, sürgün edildiği İşkodra’daki köyde Zarife’siz hayatına alışmaya çalışırken, Mustafa cephede ilk çarpışmalara katılır.( Ağlayan Ağlayan Ağlayan ) Vahide, Mustafa’yı Zarife ise Aleks’i özlemektedir. Ağlayan Ağlayan Ağlayan

Ahmet Ekrem, Mustafa ve Vahidenin gardaki hallerine o kadar imrenerek baktı ki,Mustafa'ya ne olursa olsun Vahide'ye açılabileceğini düşünmüyorum ha ileride diziye konu lazım olur bunu kullanırlar orasına karışmam! Ama bundan sonra Vahide Hanım değil Vahide Yenge olacak Ekrem Bey ona göre XD
Anten Morten dediğin gibi Yenge olsa iyi olur,Mustafa'ya birşey olma ihtimalini bile düşünmek istemiyorum Ağlayan Bir de üstüne Vahide'nin başkasıyla evlenmesi falan,olmaz olmamalı <.<

wiseva
Süt
*

vaKit geçMek biLmeZdi oYsA..!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #87 : Nisan 06, 2008, 14:24:27 »

içimde mustafa cephede kalıcakmış, geri dönemeyecekmiş gibi bi his var yani bilemiyorm inşallah böyle olmaz tabiki de dizi bu belli de olmaz yani.. Acayip

NasıL oLuyoR..?
Vakit ßiR türLü geÇmeZkeN,, yıLLar HaYatLar gEçiYoR..
silverdoe
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #88 : Nisan 09, 2008, 01:57:22 »

Ne bölümdü ya,minik Zarife Ağlayan ,labadan (mıydı neydi o Şaşırmış ),öbür köylerin sütçüleri Kahkaha ,Arnavut Mehmet Sırıtan ,Amcasının kaymakamının dönüşü  Boogie ,Ispanak Namık Sarılan (kaç dil biliyordu o öyle yav Sırıtan ),Mustafa  Ağlayan Ağlayan Aleks,Zarife Ağlayan Ağlayan
Yeni türkülerde gelmiş gibi geldi bana,e bir albüm yapsınlar artık Aww

selsi
Feridun Düzağaç
Kakao

Kurumuş Ölüyorken

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #89 : Nisan 09, 2008, 18:47:44 »

Alıntı
Yeni türkülerde gelmiş gibi geldi bana,e bir albüm yapsınlar artık

Kesinlikle yapmalılar. Mustafa cepheye giderken arkada çalan türküyü (sanırım adı Bozdoğan'dı) günlerdir arıyorum ne kadar güzel  Gülümseyen

Ak bulutlar geçiyor üstünden kaldır başını
Al mendilim sende kalsın sil yaşını
Oooo memleket sevdaya yürek gerek Ağlayan

Edit: Buldum buldum buldum Alkış Alkış Alkış
« Son Düzenleme: Nisan 09, 2008, 18:52:16 Gönderen: selsi » Logged

Pushing Daisies Hayran KulübüAy Savaşçısı Hayran Kulübü *
Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: