Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 25, 2008, 01:04:16  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Aşk Benim Hiç Senin Olmamış....!  (Okunma Sayısı 351 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*Silver_Sky*
+KonTeSs--St.Witch ~ |
Köpüklü Kapuçino

Miss VoMit...^^

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 29, 2007, 14:55:09 »

Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir miyim dersin, susar mıyım, gülüp geçer miyim yoksa …?
Aslında alıştırmalıyım kendimi hiç dönmeyecekmişsin, dönülmeyecek bir yerdeymişsin gibi farzetmeli, unutmalı. Seni hiç tanımamış gibi yaşamımı sürdürmeliyim. Var olduğum her yer aşk(ın) şehri olmalı artık, yeniden sevmenin, sevilebilmenin yeri her yer, zamanı yaşanan ve gelecek tüm zamanlar olmalı benim için. Evet, sayfalardan koparıp bir bir savurmalıyım seni yaşanmış tüm zamanlara, uzaklaşan her adımımla hapsetmeliyim bu anılar sokağına. Kopan takvim yaprakları sensiz geçen günleri saymamalı, bende yokluğunun güncesini tutmayı artık bırakmalıyım. Her yeni güne seni getirmedi diye isyan etmemeliyim. Kabullenebilmeli, hazmedebilmeli, aldırmamalı hatta sana hak verebilmeliyim. Bu satırlarla büyümeye başlamalıyım, sırf seni ve çocuklaşan bir aşkı kolayca unutabilmek için. Zira yoksun. Sanki benim hiç senim olmamış, sanki bizi hiç yaşamamışız, sanki aşk denen o hoyrat şarkıyı mırıldanmış ve sonra yarım bırakmışız gibi. Artık yeni bir şarkı söylemenin vakti, Yaşanmışlığına, yitikliğime hiç aldırmadan,
Sanki benim hiç senim olmamış gibi…

[ ...[ ..endLess dark....] ...]
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Aşk Benim Hiç Senin Olmamış....!
« Eklendi: Temmuz 25, 2008, 01:04:16 »

ŞeBo
‡ Łέ†ђέ ‡
Sıcak Çikolata

Let's pretend happy end..

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Temmuz 31, 2007, 20:46:29 »

Bu satırlarla büyümeye başlamalıyım, sırf seni ve çocuklaşan bir aşkı kolayca unutabilmek için. Zira yoksun. Sanki benim hiç senim olmamış, sanki bizi hiç yaşamamışız, sanki aşk denen o hoyrat şarkıyı mırıldanmış ve sonra yarım bırakmışız gibi. Artık yeni bir şarkı söylemenin vakti, Yaşanmışlığına, yitikliğime hiç aldırmadan,

cok qüseLmish cansum Üzgün saol )=

*EYLÜL*
Telve

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Ağustos 01, 2007, 01:05:35 »

Sanki benim hiç senim olmamış gibi…  Ağlayan

saol yha çok güsel  Aww bayaa etkiledi beni aşk acısımı cekiorum ne Üzgün
Gria_Himonas
Curse Princess
Has Türk Kahvesi

Apus' un Şekerleri !

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ağustos 01, 2007, 01:23:07 »

Ah! Ah çekmek geldi içimden... Dünyadaki bir kaç kişide demek yaşamış. Sadece bana verilmemiş bu acı... O kadar aynı ki bir an " acaba ben mi yazdım " dedim. Gülünesi ama gerçek...

Bazen ilişkiler öyle bir yere geliyor ki ne onunla yapabiliyorsun ne de onsuz yapabiliyorsun. Tıpkı dediği gibi varlığı ve yokluğu arasında kalıyorsun. Kahroluyorsun. Her geçen gün bitiyorsun ama o umursamaz tavrını sürdürmeyi devam ediyor. Bir zamandan sonra o da yetmemiş gibi seni her sözünde iğneliyor. Aşk acısı çekmesinin acısını senden çıkartıyor.

En sonunda dayanamıyorsun ve bırakıyorsun. O da hep sanki bunu beklermiş gibi atlıyor ayrılma fikrine... Öyle yaptı diye üzülüyorsun ama yine de onun için seviniyorsun. " Demek bensiz daha mutlu olacakmış. Olsun o zaman... " diyorsun. Çünkü seni ilgilendiren tek şey onun mutluluğu... O mutluysa sen herşeye razı oluyorsun.

İlk zamanlar sanki hiç son bulmayacakmış sandığın kalp ağrıların günler geçtikçe hafifliyor. Ama yinede onu görünce için acıyor. Yüksekten düşmüş gibi hissediyorsun kendini...

Çok teşekkürler Cansu... Benim için önemini tahmin edemezsin.

Yarım kaldı. Sende kalsın.
Kalsın yarım.
Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın...
Bir daha dokunursan...
Bir kez daha bana dokunursan...
Karışırız... Karışır dünle yarın.
Bizi üzen neyse burada bitsin...
Rocky Girl
[♥ ♪] You're the music in me[♥ ♪]
Sert Espresso

[-AvriLL-]

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 01, 2007, 15:02:55 »

harıka ya gerçekten superr  Ağlayan Ağlayan Ağlayan

..I miss you..
DeLyMeRvE
Doğru yolu arayan kişilik :P
Köpüklü Kapuçino

Sıcaaaaaaaaaakkkkkkkkkk!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos 08, 2007, 10:05:19 »

Zira yoksun. Sanki benim hiç senim olmamış, sanki bizi hiç yaşamamışız, sanki aşk denen o hoyrat şarkıyı mırıldanmış ve sonra yarım bırakmışız gibi. Artık yeni bir şarkı söylemenin vakti, Yaşanmışlığına, yitikliğime hiç aldırmadan,
mükemmel Alkış  saol paylaşımın için.

- Abla İngilizce'de "rezil olmak" ne demek?
- İngilizler rezil olmuyolar
- Şaşırmış Bilmiyorum de barii Dil Çıkaran

-Üff Gamze kes saçmalamayı yaa
- Belki de saçmalamıyorumdur...
- Şaşırmış
- XD

illegal şarkı söylemektedir, daha doğrusu çalışmaktadır:
- Kalp kalbin içine girmiş, sonra da dışına girmişş Dil Çıkaran (bkz: Aslı Güngör-Kalp Kalbe Karşı)
~Yaşasın BPM! Yaşasın Hayran Kulübümüz!~
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: