Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #30 : Haziran 10, 2006, 01:57:46 » |
|
Spider 03: Ben de sana birşey soracaktım.. Alnımda şimşek şeklinde bi iz çıkması için ne yapmam lazım? Hani seninki gibi... Daniel: Kalemle boyamayı denedin mi? Spider 03: Sadece bir defasında alnıma şimşek çaksın diye yağmurlu havada gökyüzüne bakmıştım. Ama hiç biri bana çakmadı, sence şimşekler nereye çakıyor Daniel abi? Daniel: Şey- puhahaha burası koopartıcı ama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
l LoVe RuPeRt
|
 |
« Yanıtla #32 : Haziran 11, 2006, 17:23:32 » |
|
bende uzun zamandır girmediğim için yeni gördüm haberin başını okuyunca şok oldum ( hatta gerçek sandım  ) sonra salaklııma güldüm röportajlar özellikle süper olmuş hariksınız 
|
|
|
|
|
|
ARWEN FAN CLUP TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ - EMMACIYIZ
|
|
|
|
DarkMark
|
 |
« Yanıtla #33 : Haziran 11, 2006, 19:12:00 » |
|
Elwood Blues: Benim sorum var! Ama sana sormicam... Emma: Tamam, olsun. Elwood Blues: Kıskandın mı? Emma: B-ben mi? Hayır tabiki. Elwood Blues: Kıskanma. Eheueh Emma: Kıskanmıyorum !!! Elwood Blues: Öyle olsun. Ehe. Rupert abiii!!  ehuehu komik  qüzel olmush ellerinize saqlık![/b][/i]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #34 : Haziran 22, 2006, 15:47:04 » |
|
hahahhahahahhhahhaha  Harikasınız siz yaa çok süper...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozlem
|
 |
« Yanıtla #35 : Haziran 22, 2006, 15:55:42 » |
|
Spider 03: Ben de sana birşey soracaktım.. Alnımda şimşek şeklinde bi iz çıkması için ne yapmam lazım? Hani seninki gibi... Daniel: Kalemle boyamayı denedin mi? Spider 03: Sadece bir defasında alnıma şimşek çaksın diye yağmurlu havada gökyüzüne bakmıştım. Ama hiç biri bana çakmadı, sence şimşekler nereye çakıyor Daniel abi? Daniel: Şey- puhahaha burası koopartıcı ama  evet ya okurken yerlere yattım resmen çok güzel yaa...
|
|
|
|
|
|
~H.I.M~ ARWEN/EMMA/Şebo/Ölüm Yiyen/K.D.K.K. FAN CLUB ron...harry...hermione

|
|
|
ScArLet
emma fan clup
Şeker

MRS POTTER---eski nickim
|
 |
« Yanıtla #36 : Haziran 22, 2006, 16:05:44 » |
|
baştan sona süper olmuş tebriklerrr resimlerdee cook hoşşş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #37 : Haziran 22, 2006, 16:23:40 » |
|
müthişsiiiiinnn hasan yaaaaaaaaaaaaa helal olsunnn bayıldım bu roportajaaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selphie_Tilmitt
|
 |
« Yanıtla #38 : Haziran 22, 2006, 20:35:22 » |
|
hehehehe:D süper olmus yaa ellerinise sağlık valla
|
|
|
|
|
|
"Dile getirip söyleyemediğim Hergün içimde olan sevgin Karşılıksız kalmış tek taraflı Benle yaşayan aşkın var
Bu gönülde yalnız sen varsın Sense benden habersiz gibi Bir başkasına ele bakarsın Bırakta bana senden hatıra Bir karşılıksız aşkın kalsın
Ne umut verdin seni seven gönlüme Ne de bir güler yüz gösterdin Bırak avunsun bu gönül hayalinle Bırak tutunsun hayata özleminle Bir karşılıksız aşkın kalsın Bana senden geriye"
|
|
|
ölümperisi
Şeker

AŞK ÇIPLAK AYAKLA ATEŞE GİRMEKTİR
|
 |
« Yanıtla #39 : Haziran 22, 2006, 22:08:34 » |
|
yani başta 1 nisan yapmaya çalıştığını söylemesen ii olabilirdi şahsen ben pek okumadım
|
|
|
|
|
|
 LUNA LOWEGOOD: SEN HARRY POTTER'SIN HARRY: BİLİYORUM
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #40 : Haziran 22, 2006, 22:18:48 » |
|
1 nisanda okuyan okudu  daha sonra okuyanların şakayı yutmalarını beklemiyoruz zaten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Espia
|
 |
« Yanıtla #41 : Haziran 25, 2006, 18:29:08 » |
|
Acayip manyak olmuş süpersiniz.Bugün bu yazının etkisinden kurtulamayacağım sanırım.
|
|
|
|
|
|
Anlamlı bir ölüm nasıl olur? "Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... "
|
|
|
|
ay_parcasi
|
 |
« Yanıtla #42 : Temmuz 08, 2006, 20:08:41 » |
|
Çok harika bişiy! (Ben biraz geç okudum şu anda Temmuz'un 8'i ama olsun çaktırmayın  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Frank McCourt
|
 |
« Yanıtla #43 : Temmuz 10, 2006, 17:52:40 » |
|
Baştan belliydi şaka olduğu ama güzel olmuş  .
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 11, 2008, 02:34:57 Gönderen: Frank_McCourt »
|
|
“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
|
|
|
|
ay_parcasi
|
 |
« Yanıtla #44 : Temmuz 10, 2006, 17:56:31 » |
|
Ama ben senaryoyu yazanı bi alkışlamak istiyorum  Çok ilginç olmuş
|
|