Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 04:45:28  

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Şu konu silinmiş veya taşınmıştır. Çünkü...  (Okunma Sayısı 2779 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Recognise The Poison In My Heart

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Kasım 06, 2006, 22:27:41 »

Mellhis isimli üyenin açtığı " O bir şeytan . . . " isimli konu silinmiştir. Çünkü içerik olarak çok ağır kaçmaktadır ve Türkiye haberlerinde sansürsüz olarak verilen bu haberin( ki bu oldukça yanlıştır ve kınıyorum ) , çocukların gelişiminde önemli rolü olan ruh sağlığının, bu ve benzeri haberler ile bozulacağını düşünüyorum.

Sitede de oldukça fazla 12  -  15 yaş arası çocuklar vardır.

Tüm bu nedenlerden dolayı, bu Konu silinmiştir.
« Son Düzenleme: Kasım 06, 2006, 22:31:39 Gönderen: Arna » Logged

Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.

Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.

Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.

Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.

Uyurken neden hala yaşıyorum ?

Aynı hisler. Tekrar ve tekrar geliyorlar.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Şu konu silinmiş veya taşınmıştır. Çünkü...
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 04:45:28 »

Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Kasım 12, 2006, 11:49:25 »

Sıra sende bölümünde bulunan
http://www.harrypottercafe.com/forum/index.php?topic=7253.0
ve
http://www.harrypottercafe.com/forum/index.php?topic=963.0
başlıklarında temizlik yapılmıştır 57 ve 48 sayfaya ulaşan mesajlar tek sayfaya indirilmiştir
mesaj sayısı aniden fazla bir şekilde azalmış olan üyelerin mesaj sayısının azalma nedeni bu iki başlığa bolca mesaj atmış olmalarıdır e mesajlar silinince haliyle kişilerinde mesaj sayısı azaldı Kahkaha
« Son Düzenleme: Kasım 12, 2006, 11:53:16 Gönderen: Nyks Nightmare » Logged

Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Kasım 13, 2006, 22:19:27 »

http://www.harrypottercafe.com/forum/index.php?topic=8456.0
bu başlık 43 sayfadan tek mesaja inmiştir mesaj sayısı azalanlar buraya mesaj atmıştır.

Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Kasım 19, 2006, 21:09:19 »

Sohbet bölümünde bulanan samicpkn tarafından açılan BURSA LILAR BURAYAA.... başlığı tanışalım mı? bölümüne taşınmıştır.
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Aralık 04, 2006, 17:38:55 »

Klüpler bölümünde bütün içeriksiz kulüpler silinmiştir

Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Aralık 09, 2006, 15:39:05 »

sıra sende bölümünde daha önce benzeri açılıp da kilitlenen konular silinmiş ve diğer bazı konularda temizlik yapılmıştır.

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Too late i'm dead

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Aralık 18, 2006, 23:01:39 »

"Ermeni Meselesinin İç Yüzü " konusu başlığı açan kişinin isteği üserine silinmiştir..

Fraktal Öpücük

Yok Nurse falan!
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Aralık 28, 2006, 04:25:14 »

fred_weasley'in sohbet bölümünde açmış olduğu 'arkadaşlar yılın son bombası minik harry potter...' başlığı silinmiştir çünkü komik fotorafların paylaşıldığı bir yer zaten mevcut. Ayrıca Sohbet bölümünde başlıklarını bulamayanlar başlıklarınız ilgili yerlere taşındı.

Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Ocak 24, 2007, 17:10:18 »

eceandharry nickli üyenin renkli imza adında resepsiyon bölümünde açtığı konu cevabını aldığı için  silinmiştir.
---
Snow_Queen nickli üyenin forum kodları adında resepsiyon bölümünde açtığı konu cevabı verildiği için silinmiştir.
---
paul_mccartney nickli üyenin kp adında resepsiyon bölümünde açtığı konu cevap verildiğii için silinmiştir.
--
D£PR£SS£D nickli üyenin noldu?* adında resepsiyon bölümünde açtığı konu sorun halledildiği için silinmiştir.
--
piramit nickli üyenin nereye gitti? adında resepsiyon bölümünde açtığı konu cevap verildiği için silinmiştir.
--
piramit nickli üyenin Yeni Bişiy Fark Ettim adında resepsiyon bölümünde açtığı konu cevap verildiği için silinmiştir.
--
tina_emma nickli üyenin balyumruk puanı adında resepsiyon bölümünde açtığı konu cevap verildiği için silinmiştir.
--
asli nickli üyenin unbroken universe ilgili bi sorunum var adında resepsiyon bölümünde açtığı konu sorun çözümlendiği için silinmiştir.
--
wizard91 nickli üyenin açtığım konu silinmiş adında resepsiyon bölümünde açtığı konu cevap verildiği için silinmiştir.
--
Snow_Queen nickli üyenin Nedir bu balyumruk puanı ve.... adında resepsiyon bölümünde açtığı konu cevap verildiği için silinmiştir.
--
tine_emma nickli üyenin imza ile ilgili bir yardım lütfen  adında resepsiyon bölümünde açtığı konu cevap verildiği için silinmiştir.
--
nowhere_man nickli üyenin imza ve avatar adında resepsiyon bölümünde açtığı konu sorun çözümlendiği için  silinmiştir.
--
wizard91 nickli üyenin mesaj sayım değişmiyor neden? adında resepsiyon bölümünde açtığı konu sorunu giderildiği için silinmiştir.
--
radceliffe nickli üyenin imza konusunda yardım istiyorumm...!?bi bakarsanız sewinirim..!? adında resepsiyon bölümünde açtığı konu sorun giderildiği için silinmiştir.
--
stern angel ruya nickli üyenin Garip Bişey adında resepsiyon bölümünde açtığı konu daha  cevap verildiği için silinmiştir.
--
*sarah_dan* nickli üyenin Yardım edebilirmisinz? adında resepsiyon bölümünde açtığı konu sorun çözüldüğü için silinmiştir.
--
allison parker nickli üyenin mail adresimi değiştirdim...ama aktif etmek için mail gelmedi... adında resepsiyon bölümünde açtığı konu sorun halledildiği için silinmiştir.
--
Pulut  nickli üyenin  Ya başlık vardı ise affola ama yardım PLS!!! adında resepsiyon bölümünde açtığı konu sorun halledildiği için  silinmiştir.
--
danielkolik nickli üyenin hareketli resim nassı konuluyo Ne?Ne? adında resepsiyon bölümünde açtığı konu sorun halledildiği için silinmiştir.
« Son Düzenleme: Ocak 24, 2007, 17:21:32 Gönderen: Black_Rose » Logged

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Şubat 07, 2007, 09:46:55 »

Salazar Slytherin adlı üyenin özet adında Kitap Kulübündeki açtığı konu gereksiz olduğu düşünülerek silinmiştir

Isabelle Bristow Vaughn adlı üyenin 192/14 adında Kitap Kulübündeki açtığı konu gereksiz olduğu düşünülerek silinmiştir

zigu adlı üyenin Bu Haftanın En İyi 9 Büyücü Kitabı adında Kitap Kulübündeki açtığı konu gereksiz olduğu düşünülerek silinmiştir

hp-95 adlı üyenin Çocuklardan Harry Potter'a Mektuplar adında Kitap Kulübündeki açtığı konu daha önce benzeri konu açıldığı için silinmiştir

emma_watson_13 adlı üyenin dikenli vadinin ötesinde elyon ülkesi kitap 2 adında Kitap Kulübündeki açtığı konu daha ayrıntılısı mvcut bulunduğu için silinmiştir
« Son Düzenleme: Şubat 07, 2007, 11:12:16 Gönderen: Black_Rose » Logged

lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Şubat 13, 2007, 17:03:56 »

Raptiye bölümündeki IQ'nuz kaç adlı konu, konuyu açan prof_bşk adlı üyemizin isteği üzerine silinmiştir.
Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Too late i'm dead

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Şubat 17, 2007, 03:03:25 »

Müzik odasındaki tek sayfalık kilitli başlıklar silinmiştir, teker teker hangileri olduğunu yazmaya üşendim, isteyen araştırabilir Hede Hödö

Fraktal Öpücük

Yok Nurse falan!
lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Şubat 18, 2007, 19:50:08 »

http://www.harrypottercafe.com/forum/index.php?topic=10368.0 linkindeki konu yerli bir HP sitesinden alıntı olduğu için kilitlenmiştir ve silinecektir.

silinmiştir...
« Son Düzenleme: Mart 10, 2007, 18:41:44 Gönderen: lunatic » Logged
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Şubat 25, 2007, 16:31:44 »

Sigara İçerken Yakalanan Çocuklar başlıklı konu silinmiştir.

Çünkü sigaranın herkese açık olan bölümde konuşulmasını istemiyorum. Bu bana ters geliyor ne kadar komik olsada. Neyse silinmiştir Göz Kırpan

Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.

Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.

Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.

Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Mart 06, 2007, 16:40:20 »

Kendi açtığım Rock'n Roll Yasakları silinmiştir. ( kendi konum olduğu için silme hakkını kendimde gördüm yaso <. < kusura bakma )

Çünkü, forumda, eğlence adına birşey kalmadığını Derslerden ya da sınavlardan streslerin gerildiğini, komik bir başlıkta bile tartışma çıkabildiğini gördüm.

Demeniz gereken " katılıyorum " ya da " hayır katılmıyorum. " idi. Diğerlerin fikirlerine karışma hakkınız yoktu. Herneyse. Bşlık silinmiştir.

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: